• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
canım zor bir süreç ama yalnız değilsin... bende de adet öncesi sancılar başladı moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah hem dur bakalım belki ağrı olur ama gebesindir umutsuzluğa kapılma

canım zor bir süreç ama yalnız değilsin... bende de adet öncesi sancılar başladı moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah hem dur bakalım belki ağrı olur ama gebesindir umutsuzluğa kapılma
hoşgeldin canım nasılsın

Saaoll :KK15:
Sadece ağrı değil ama depresif haller, sinir de var.. bunlar hep adete işaret.. Olsam rahatlıcam da.. Olacaksam uzamasa bari.. Pek umudum kalmadı benim bu ay da, inşallah sende vardır bu ay canım.

Güzel haber verecek kimse yok mu.. Umut olsaydı bari :KK43:
Canım bukadar umutsuz olma hepimiz bi takım imtihanlardan geçiyoruz bende yumurtlama takibi için bu hafta sabahları işe geç gelcemi söyledim çok anlayışllılar bide üstüne ağladım iyibi kadına rahatladım oh be dedim valla hepsi çıktı içimden hayırlısı inşallah herşeyin

Canım bukadar umutsuz olma hepimiz bi takım imtihanlardan geçiyoruz bende yumurtlama takibi için bu hafta sabahları işe geç gelcemi söyledim çok anlayışllılar bide üstüne ağladım iyibi kadına rahatladım oh be dedim valla hepsi çıktı içimden hayırlısı inşallah herşeyin
Saol canım.. Normalde bu kadar umutsuz değildim. Hatta bu ay daha bile umutluydum ama dün akşamdan başlayarak bir mutsuzluk, umutsuzluk çöktü. Her şeye sinirim bozuluyor, yüzüm gülmüyor.. Hep kötü şeyler aklıma geliyor.. Yoksa her şeyin hayırlısı.. Sabredicez napalım.. Hayırlısı değilse olmasın zaten.. İş stresi, adet stresi her şey birleşti heralde.. Benim müdürüm erkek.. Beni anlamaz bence.. Pek de haz etmem kendisinden zaten ama gerekirse söylücem, yapacak bir şey yok.. Kimseye de anlatmıyorum ben. Annemler başka şehirde. Ona ağlarsam çok üzülür, başlıyor o da ağlamaya kıyamam.. Yakın arkadaşım burda ama çok uzak oturuyor. Birikiyor işte böyle.. Çok saol.. Hayırlısı.. Sen de kavuşursun inşallah bebeğine..

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 kasım da iğnemi oldum normalde 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktim idrar testlerim negatif kan vermek için erken mi beklemeli miyim sizce ???? idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif gören var mıdır acaba???

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 kasım da iğnemi oldum normalde 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktim idrar testlerim negatif kan vermek için erken mi beklemeli miyim sizce ???? idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif gören var mıdır acaba???
aramıza hoşgeldin canım benim 3 gün gecikmişti hiç gecikmeyen adetim istersen 2 gün daha bekle ya da imkanın varsa test yaptır ama gecikme çoğumuzda oldu bilgin olsun istedim

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun kanda baktır istersen

İdrar testleri genelde güvenilir ama nadir de olsa idrar testinde negatif görüp, kan testinde pozitif çıkan olabiliyor. Geç döllenme falan olduysa, hcg henüz idrar testinde çıkacak kadar yükselmemiştir. O yüzden hamile olsan da çıkmayabilir. Adet belirtin var mı peki? İstersen bir kaç gün daha bekle. İmkanın varsa kan testi yaptırabilirsin ama. Kan vermek için erken değil. Varsa, kan testinde çıkar..

Saol canım.. Normalde bu kadar umutsuz değildim. Hatta bu ay daha bile umutluydum ama dün akşamdan başlayarak bir mutsuzluk, umutsuzluk çöktü. Her şeye sinirim bozuluyor, yüzüm gülmüyor.. Hep kötü şeyler aklıma geliyor.. Yoksa her şeyin hayırlısı.. Sabredicez napalım.. Hayırlısı değilse olmasın zaten.. İş stresi, adet stresi her şey birleşti heralde.. Benim müdürüm erkek.. Beni anlamaz bence.. Pek de haz etmem kendisinden zaten ama gerekirse söylücem, yapacak bir şey yok.. Kimseye de anlatmıyorum ben. Annemler başka şehirde. Ona ağlarsam çok üzülür, başlıyor o da ağlamaya kıyamam.. Yakın arkadaşım burda ama çok uzak oturuyor. Birikiyor işte böyle.. Çok saol.. Hayırlısı.. Sen de kavuşursun inşallah bebeğine..
Birilerine anlatsanda anlamzlarki bende demiyorum anneme Türkiye'de o bide beni takacak kafasına orda gerek yok ablalarım yanımda Allah'tan

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum:KK15:. geçen ay klomen kullanmıştım adetim gününde gelmişti bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum geciktim aslında adet belirtisi var hafif belirtiler kan vermeye cuma gidicem inşallah bebişim benimledir:anneadayı:

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum:KK15:. geçen ay klomen kullanmıştım adetim gününde gelmişti bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum geciktim aslında adet belirtisi var hafif belirtiler kan vermeye cuma gidicem inşallah bebişim benimledir:anneadayı:
inş. canmı hadi bakalım güzel bi haber alalım nerdensin hangi şehir yaşın tanışalım dimi :KK68::KK68::KK68:

Birilerine anlatsanda anlamzlarki bende demiyorum anneme Türkiye'de o bide beni takacak kafasına orda gerek yok ablalarım yanımda Allah'tan
Sen şanslısın.. Ablalarım da şehir dışında benim.. Zaten onlar da üzülür.. Anlayanım var ama ancak telefonla görüşebiliyoruz, uzaktan destek oluyorlar saolsunlar.. Şöyle bir sarılıp ağlayacak birini istiyor insan.. Tamamen duygusallıktan.. Bir kaç güne geçer.

İnşallah canım.. :KK46:

Back
X