Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım Rabbim kucağına almıya da nasip etsinKızlarrrrr kalp atışını duydum cok sükürrr rabbbbimm hepinize nasıp etsın inşallah
hoşgeldin cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun ama ilk iğnenmiş bu kadar ümitlenme derim sonra daha çok üzülüyo insan inş. hamilesindir adetin geçince yap bencemerhabalar hanımlar..Bende 27 kasımda iğne yaptırdım .İnsan ne kadar da heyecanlanıyor ve meraklanıyormuş meğersem.Dayanamayıp iğneden 10 gün sonra idrar testi yaptım tabi negatif çıktı.Bu cumada adet günüm.Ne zaman tekrar test yapsam diye düşünüyorum, çokta heyecanlıyım.İlk iğne olduğundan mıdır bilmem sanki bu sefer olacakmış gb geliyor.Eşimle baya havaya girdik ama hayırlısı artık.. :)
bence daha erken bide kanda baktır istersen daha garanti olurKızlarrrrr!!!!! Bugun aşılamadan sonra ki 11.hünüm idrar testi yaptım negatif acaba erken mi daha moraalık cok bozuk yarın kan da baktırsam belli olur mu ki
12.gün cıkar mı ki kanda acababence daha erken bide kanda baktır istersen daha garanti olur
haklısın canım ama elde değil işte.Bi heyecan küpüyüm adeta..Olacak inş bu sefer olacak diyorum.Hayır aksi gb önceden hep içimde bi şüphe olurdu şimdi hiç yokhoşgeldin cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun ama ilk iğnenmiş bu kadar ümitlenme derim sonra daha çok üzülüyo insan inş. hamilesindir adetin geçince yap bence![]()
maaşallah Allahım o günleri bizede gösterir inşallahKızlarrrrr kalp atışını duydum cok sükürrr rabbbbimm hepinize nasıp etsın inşallah
Kuzum üzülmek yok yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama üzülmek yıkılmak yok dua edelim benimde 15 günüm karnım okadar çok ağırıyor ki umutlar başka bahara durmak yokBenim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
Yavruna rabbim tez zamanda şifa versin birde tez zamanda hayırlı kardesbende iiyim canım sağolsın dün oğlum taburcu oldu evde artık üç günde bir pansumana gidicez haftayada kontrolumuz var
amin canım Allah razı olsun sizlerede ikiz ikiz versinYavruna rabbim tez zamanda şifa versin birde tez zamanda hayırlı kardes![]()
Aminnn canımamin canım Allah razı olsun sizlerede ikiz ikiz versin![]()
CanıımmmKızlarrrrr kalp atışını duydum cok sükürrr rabbbbimm hepinize nasıp etsın inşallah
Merhaba. Adet gününü beklersen daha iyi ama kanda baktır çok heyecanlanıyorsan, beklememerhabalar hanımlar..Bende 27 kasımda iğne yaptırdım .İnsan ne kadar da heyecanlanıyor ve meraklanıyormuş meğersem.Dayanamayıp iğneden 10 gün sonra idrar testi yaptım tabi negatif çıktı.Bu cumada adet günüm. Ne zaman tekrar test yapsam diye düşünüyorum, çokta heyecanlıyım.İlk iğne olduğundan mıdır bilmem sanki bu sefer olacakmış gb geliyor.Eşimle baya havaya girdik ama hayırlısı artık.. :)
İdrar testi için erken canım. Adetine daha bir kaç gün vardır muhtemelen. İdrar testleri en net sonucu adet gecikince veriyor. Kanda baktırırsan çıkar.. İnşallah sen de hamilesindir..Kızlarrrrr!!!!! Bugün aşılamadan sonra ki 11.hünüm idrar testi yaptım negatif acaba erken mi daha moraalık cok bozuk yarın kan da baktırsam belli olur mu ki
Kuzum üzülmek yok yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama üzülmek yıkılmak yok dua edelim benimde 15 günüm karnım okadar çok ağırıyor ki umutlar başka bahara durmak yok![]()
Amiiinnn inşallaahhhamin canım Allah razı olsun sizlerede ikiz ikiz versin![]()
Canım ben de zaten karın ağrısı olur adetten önce hafifte göğüste acıma ikiside var hemde karnım öyle bir ağırıyorki zor duruyorum iş konusunda çalışmak daha iyi emin ol evde kalsak daha çok düşünür insan işle kafa dağılıyor ben birde o kafayı öğrencilerle dağıtıyorum düşün yaniÇok saol canıımmBaşka belirtin var mı? Belki de seninki bebiştendir.. İnşallah öylediirr..
Durmak yok napalımHayırlı zamanı beklicez..
Amiiinnn inşallaahhh![]()
Bende fiziksel belirti olarak karın ağrısı ve migren olur. Karın ağrılarım başladı, Allah'tan migrenim tutmadı. Duramıyorum yoksa, bir de midemi bulandırıyor migren.. Çok fena.. İnşallah olmaz. Hamile değilsem bile migrenim tutmazsa çok büyük şükredicem.. Onun dışında bir de bu depresif ve sinirli hallerCanım ben de zaten karın ağrısı olur adetten önce hafifte göğüste acıma ikiside var hemde karnım öyle bir ağırıyorki zor duruyorum iş konusunda çalışmak daha iyi emin ol evde kalsak daha çok düşünür insan işle kafa dağılıyor ben birde o kafayı öğrencilerle dağıtıyorum düşün yanibenim ilaçlar gecıktırıyor geçen ay bir hafta gecikti bu ayda aynı sanırım sonuç kocaman bir sıfır
![]()
Ay benimde migrenim var ya bir tutuyor Allâh o doğal korunma yöntemi stresi ben de kullanıyorumBende fiziksel belirti olarak karın ağrısı ve migren olur. Karın ağrılarım başladı, Allah'tan migrenim tutmadı. Duramıyorum yoksa, bir de midemi bulandırıyor migren.. Çok fena.. İnşallah olmaz. Hamile değilsem bile migrenim tutmazsa çok büyük şükredicem.. Onun dışında bir de bu depresif ve sinirli hallerGöğüslerle ilgili ağrı sızı acıma olmuyor hiç bende.
Ay ne biliyim işten de o kadar bunaldım ki, çıkıp da evde oturma imkanım olsa keşke diyorum çoğu zaman.. Bunaldım çok.. Ama haklısın. Bari 2 insan görüyorumSeninki güzelmiş ama.. Daha güzel kafa dağıtırsın
Benimki çok sıkıcı bööğğ
Benim de ilaçlar 2-3 gün geciktirmişti geçen ay. Onun dışında stres genelde geciktiriyor benimkini.. Zaten en büyük korunma yöntemim stres sanırım heheBenim de %99 yarın bir gün gelecek.. Napalım, hayırlısı
Puuff!!
bekliyorum canım,cumaya birşey olmazsa idrar hala birşey olmazsa da pazartesi kan testi düşünüyorum. Ay inşallah benim gb bekleyenler tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız.CanıımmmÇok sevindim.. Moral bozukluğuma iyi geldi bu haber
Ne kadar da strese girmiştin.. Geçti gittii... Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. Hep güzellikler yaşatsın size
Merhaba. Adet gününü beklersen daha iyi ama kanda baktır çok heyecanlanıyorsan, beklemeİnşallah hamilesindir
İdrar testi için erken canım. Adetine daha bir kaç gün vardır muhtemelen. İdrar testleri en net sonucu adet gecikince veriyor. Kanda baktırırsan çıkar.. İnşallah sen de hamilesindir..![]()