Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu hafta :KK33: doktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer :KK9: dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum :confused: inş öyle de olur :KK71:
İNş güzel haberlerini alırız yeni yıla bebişinle girersin inş:KK39:

Merhaba öncelikle rabbim herkese nasip etsin inşallah bende ovitrelle vurdum 5. günüm bugün yumurtalıklarımın kaç cm oldunu bilmiyorum doktorum güzel dedi 10 senedir çocuk için çabalıyoruz yumurtalıklarım yapışıkmış laparoskopi ile ameliyat oldum 1 ay önce sorum şu 3 gündür acayip derecede sağ taraf yanım çok ağrıyor uykudan uyandırıyor o derece sebebi ne olabilir yumurtalık çatlamasının ağrısı bu kadar uzun sürermi ?

Merhaba öncelikle rabbim herkese nasip etsin inşallah bende ovitrelle vurdum 5. günüm bugün yumurtalıklarımın kaç cm oldunu bilmiyorum doktorum güzel dedi 10 senedir çocuk için çabalıyoruz yumurtalıklarım yapışıkmış laparoskopi ile ameliyat oldum 1 ay önce sorum şu 3 gündür acayip derecede sağ taraf yanım çok ağrıyor uykudan uyandırıyor o derece sebebi ne olabilir yumurtalık çatlamasının ağrısı bu kadar uzun sürermi ?
İnşallah güzel haberler alırsın bilmiyorum benim ağrım olmamıştı adet günüme yakın belim ve kasıkşarım ağrımıştı okadar ama herkeste farklı oluyor

İnşallah güzel haberler alırsın bilmiyorum benim ağrım olmamıştı adet günüme yakın belim ve kasıkşarım ağrımıştı okadar ama herkeste farklı oluyor

İnşallah teşekkür ederim ilginiz için gerçekten zor süreç geçiriyorum allah yardım etsin sonu güzel olsun inş kanda pıhtı problemimde var hibor iğnesine başladım aynı zamanda oda ayrı bir acı veriyor öyle bi yanma yok :( bide bu ağrı 2 bir piskolojimi bozdu inşallah geçer yakın bi zamanda :(

İnşallah teşekkür ederim ilginiz için gerçekten zor süreç geçiriyorum allah yardım etsin sonu güzel olsun inş kanda pıhtı problemimde var hibor iğnesine başladım aynı zamanda oda ayrı bir acı veriyor öyle bi yanma yok :KK43: bide bu ağrı 2 bir piskolojimi bozdu inşallah geçer yakın bi zamanda :KK43:
Inşallah zamanı gelince sizde anne olucaksınız moralinizi bozmayın herşeyin zamanı var

Senin kızın tek kardeş istemesi doğal da benim sıpalar iki kardeşler bi se bi yaş var aralarında onlar bile etrafta bebek gördükçe bebek istiyorlar aslında ikisi birlikte büyüdüler bebek hallerini bilmediklerinden küçük bebeğe hevesleniyorlar şimdi ikisi de anaokulunda bende lisede öğretmenim tam rahat etme zamanı işte girdik bi deliliğe bende ni kızım olsun isterim benim ikiside erkek olunca ama önce sağlık tabii

Evet çok istiyor bir kardeşinin olmasını. Bende biraz arayı uzattim şimdi ikiz olmasini bile istiyorum valla . Rabbim hayırlı evlatlar versin herkese. Senin de gönlüne göre versin inş.

Ne gUzel bu ay bebis haberleri aldık darısı hepimizin basina inşallah benim de 1 hafta kaldı sonucu gormeme ama yine olmayacak galiba bu ay ilaçta kullanmadım hiç umudum yok bizde görebilecek miyiz acaba o çift cizgileri

geçmişe biraz gözattım papatyamm çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun ?rabbim beterinden korusun
Allah razı olsun canım iki tane ameliyat oldu şimdi evde yarın kontrolumuz var bakalım sen testi biraz erken yapmışsın bence ama inş. vardır güzel haberler verirsin :KK36::KK36::KK36:

benim bu ay menegon ve çatlatma iğnesi ilk denememdi 2 yıldır bebek bistiyoruz olmuyodu ama şuan hamileyim çok şükür :)
Ah canıımm.. Çok sevindiimmm..:KK68::KK73: Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

ya çok sevinçliyim şu anda.ilk defa silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.bugün 16.günüm.İnşallah doğru görmüşümdür.resim eklemeyi bilmiyortum ,öğrenip hemen yükliyeceğim.
Ay yaa!! Sana da çook sevindimm... Allah tamamına erdirsin.. Kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :KK68::KK68::D:rolleyes:

Ovitrelleden sonraki 13.gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm hemen doktorumu aradım kanda baktırdım onda da pozitif çıktı:anneadayı::KK71:
Ne güzel haberler bunlar :KK37::KK68: Allah size de bebğinize de sağlık evrsin inşallah.. Sağlıkla alın kucağınızaa :KK46::nazar:

Ah canıımm.. Çok sevindiimmm..:KK68::KK73: Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Ay yaa!! Sana da çook sevindimm... Allah tamamına erdirsin.. Kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :KK68::KK68::D:rolleyes:

Ne güzel haberler bunlar :KK37::KK68: Allah size de bebğinize de sağlık evrsin inşallah.. Sağlıkla alın kucağınızaa :KK46::nazar:
hoşgeldin canım nasılsın ne güzel bir sürü hamile arkadaşımız var :KK36::KK36::KK36:

Merhaba kızlar..
Ben de maalesef adet oldum dün. Bekliyordum zaten ama insan üzülüyor tabi yine de ... Hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum :KK43: Bu haftasonu rahim filmi çektiricem sanırım.. Sonraki ay da aşılama taydin taydin senin aşılaman tutmadı mı canımm? Tutsun inşallah hayırlısıyla..
klomen kullanırken birde iğne olduğunda kasık ağrısı çoktu.Şimdi ise sadece göğüs şişkinliği, çok hafif bel ağrısı gb bişey var.Aklımdayken paylaşayım,biz bu ara çörekotu yağı hapı kullandık.Belki onunda etkisi olmuştur.Tedavi olurken günleri iyi değerlendirip hiç moralinizi bozmayın.Ben bu ay bir kere bile içimden dahi olsa adet olacağım düşüncesi geçmedi.Nerdeyse her gün her saat inşaallah olacak dedim.Adak bile adadım :D benim yaptığım bunlar ama tabi herşey nasiple oluyor.
Herkese söylüyorlar mı bilmiyorum doktorum 15.günde test yapın dedi ki ben 16. günde yaptım.
Ben hep olumsuz düşünüyorum.. Böyle nasıl olsun zaten.. Hep bir sorun varmış gibi geliyor, doktor yok diyor.. Sorun yoksa neden olmasın ki :KK43: Rahim filminde görücez bakalım.. O kadar korkuyordum.. Korka korka rahim filmine, aşılamaya kadar geldim işte.. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye düşüne düşüne, düşündüklerim başıma geliyor hep ama kötü düşündüklerim :KK43: Şimdi de ya aşılama tutmazsa, ya tüp bebek tutmazsa diye düşünüyorum.. Allah'ım hayırlısını versin ne diyim..

hoşgeldin canım nasılsın ne güzel bir sürü hamile arkadaşımız var :KK36::KK36::KK36:
Merhaba canımm.. Saol.. Hoşbuldum. Hamile arkadaşlara çok sevindimm :KK68::KK68:
Ben adet oldum maalesef.. Yazdım yukarıya zaten.. Pek moralim yok.. Bu ay ilaç falan kullanmıcam zaten.. Şubat ayına kaldı umutlar.. Aşılama da tutmazsa diye çok korkuyorum.. Bakalım.. Kısmet..

Canım.. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.. Ben 10 aydır bekliyorum da nasıl stresli, üzüntülüyüm.. allah sana güç kuvvet versin.. Bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.. İnşallah hamilesindir canım.. İnşallahhh...!!

selam kızlar
sizlere kendimden bahsetmek istiyorumki biraz size umut olsun.evlendikten bi yıl çocuk istedik ve ilk denememde hamile kaldım.ama maalesef dış gebelikti.dış gebelikten sonra tekrar denemeye başladık ama aylarca bebek gelmiyordu.bende her şey normaldi.doktorum en son aşolama yapmak için eşimden test istedi.sonuç hepimizi şok etti.sayı 2 milyondu.doktorum bu değerlerle hamile kalmış olmama bi mucize diye baktı.bize tüp bebek önerdi.eşimde araştırmalar sonucu varikosel çıktı.tüp bebekten önce bi ameliyat deneyelim dedik ve eşim çift taraflı ameliyat oldu.ameliyattan sonra yapılan test bizi şok etti.değer sıfırdı.doktor korkmayın bu değer 6.ayında sıçrama yapacaktır dedi ama biz o panikle hemen tüp bebeğe başladık.tüp bebeğe başladığımız zamanlarda ameliyatın 6.ayına denk geliyordu.tüp bebek için verilen spermlerde sayı bizi çok mutlu etti.14 milyon olmuştu sayı.tüp bebek tutmadı.tüp bebkten bi ay sonra doğal yolla ikinci kez hamile kaldım ama yine dış gebelikti hem iç kanama geçirdim.az daha ölüyordum sağ tüpüm parçalanmış iç organlarım kanla dolmuştu.doktorum ölmediğime şaşırdı şansımdan gebelik bozulmuştu.ikinci kez yakaldığım şansı yine kaybetmiştim.çok ağladım çok.daha sonrasında dış gebelikten sonra rahmin ve tüplerin durumunu görmek için doktorum film istedi.film sonucu şok etti bizi.tüplerin ikiside kapalı dedi doktorum.dış gebelik tüplerini tıkamış dedi.allahım ne korkunçtu.eşimdeki sorun düzelsin diye aylarca ameliyat keçiboynuzu evicap zinco ile uğraş tam eşin düzelsin bu seferde tüplerin tıkansın ne kadar ağladığımı siz düşünün.artık tek çarem tüp bebekti.geçen ağustosta tüp bebek yaptırdık ikinci kez.her şey çok güzeldi.21 tane birinci kalite yumurta toplanıldı 16 tane çok iyi embriyo.doktorum bana kesin hamile kalacaksın dedi.5 tane embriyoda dondurdu.ama sonuç negatifti.artık anne olamıyacağıma bunun kaderim olduğunu kabullenmeye başladık eşimle.dondurulmuşları denemeye karar verdik.doktorumla ekim ayı adetinden sonra başlamaya karar verdik.ama bi türlü gelmiyordu adet kanamam.bense gecikti diye stres yapıyorum.baktım hafif hafif lekelenmem var ama adet başlamıyor acaba diyorum ama tüpler tıkalı imkansız diyorum.sonra bi test yapmaya karar verdik eşimle.allahım o nasıl ikinci çizgiydi.kıpkırmızı.ama tabii yine korku kapladı yine dış gebelik diye.ama tüplerim tıkalı değilmiş diyede sevindim.lekelenmeler olunca dedim kesin dış gebelik.kandan test yaptık değerim binlerdeydi.keseyi görene kadar kızlar öldüm öldüm dirildim.ultrasona girerkende emindim dış gebelik olduğundan.doktor bakar bakmaz gözünaydın kese rahim içinde hamilesin dedi.sevinçten ağlayacaktım nerdeyse.bilmem kaç doktoru tüp bebek merkezini şok ederek üçüncü kez doğal yolla hamile kalıp oğlumu dünyaya getirdikten sonra ne olur ne olmaz diye korunduk.oğlum altı aylıkken korunmasız bir ilişki yaşadık ve ertesi ay yine hamile olduğumu öğrendim hemde asla doğal yolla olmaz eşinin sayısı morfolojisi hareketliliği çok çok kötü birde tüpler yıprandı kapandı derlerken ben doktolara inat dördüncü kez hamile hamileliğim gerçekleşti.iki tüp bebekle olmadı tedavilerle olmadı ama ummadığım anda iki oğlumada hamile kaldım.üçüncü bebeği geçen sene düşündük ve düşündüğüm ay beşinci gebeliğim düşükle sonuçlandı.ama bir buçuk yıldır da olmuyor şimdi.bi doktora gidip ilaç isteyelim dedik yani olursa olur olmazsa da bu iki mucizeden sonra şükretmektir yerinde olan.kızlar şunu bilin bana tüpler tıkalı diyince doğal yolla tüm ümidim yok oldu ve kafamdan attım hatta adet tarihimi bile hamile olduğumda hatırlamıyordum.zor zoba olaylardan bir gün eksik bir gün fazlamıdır öyle buldum
Canım.. Senin mucizelerini de Allah sana bağışlasın.. İnşallah hayırlısıyla kardeşleri de olur.. Ne güzel mutluluğa ermiş hikayeniz..
Benim yumurtlama günlerim aklımdan çıkmıyor hiç.. Düşün düşün düşün.. Bence de benim olmama sebebi bu.. Rahat olmak çok önemli ama yapamıyorum.. Rahatlamak için napıcam bilmiyorum.. Çok stresliyim.. Çok korkuyorum.. Hayırlısı..

Merhaba canımm.. Saol.. Hoşbuldum. Hamile arkadaşlara çok sevindimm :KK68::KK68:
Ben adet oldum maalesef.. Yazdım yukarıya zaten.. Pek moralim yok.. Bu ay ilaç falan kullanmıcam zaten.. Şubat ayına kaldı umutlar.. Aşılama da tutmazsa diye çok korkuyorum.. Bakalım.. Kısmet..
canım böyle düşünme lütfen Rabbim inş. en kısa zaman da sanada nasip eder o kadar tedavi görüp bıraktıkdan sonra hamile kalanlar var benimde 5 günüm kaldı adetime o_Oo_Oo_O

canım böyle düşünme lütfen Rabbim inş. en kısa zaman da sanada nasip eder o kadar tedavi görüp bıraktıkdan sonra hamile kalanlar var benimde 5 günüm kaldı adetime o_Oo_Oo_O
Elimde değil ama.. Hayırlısı diyorum, napiyim :KK42:
İnşallah sen olmazsın canım.. Hamilesindir inşallah...:anneadayı:

Back
X