Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
En azından sıkıntının ne olduğunu görüp tedavi olmuşsun. bizde de görünürde bir şey yok. yara yaktıralı 6 ay oldu. doktora göre ondan öncesi zaten olsa mucize olurmuş falan filan:KK12: Neyse inşallah devanı bulmuşsundur canım.Allah hepimize bebeişlerimizi hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallah.

evet şükürler olsun cnm hiç belli olmaz kader ksımet işleri bunlar işte bu ay ayın 10 da ovitrelle oldum bekliyorum 6 aydanda kalabilirsin 1 senedende 1 senede kalamazsan tüp bebek yaparım dedi umudunu yitirme hiçbir zaman herzaman hayırlısını dile ben bi tane olsun düşsün tek diye dua ederdim olmuyor demesinler tek olduda düştü desinler diye kayınvalidem kızdı yine senin için yanar dileğini tam dile dedi o zamandan belli sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bebekler versin rabbim diye dua ettim allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)

Bende ameliyat oldum 2 tedaviden sonra HSG çektirdim ve rahimde perde oldu görüldü histeroskopi oldum ekimde ameliyattan sonraki 2 ci ayım

bana 2. kez yapıldı bu işlem tüp bebek olduktan sonra rahim duvarını kalınlaşması ve çocuğun iyi tutması için doktorun verdiği ilacı kullanmıştım :)

11.gun yaptım cok sılıktı gıttım kan verdim sonucu bugun aldım 14 çıktı:anneadayı:daha sonra bugunde ıdrar yapayım bakım cızgı koyulasmı dıye dun kan vermeden oncekı ıdrar testımden koyu cıktı ben sımdı hamılemıyım ılacın etkısımı cok mrk edıyorumm:KK1:
Canım bence hamilesin.ben 12.gün idrarda çıkmayınca kan testi yaptım 0,44 çıktı senin 14 çıkmış yarın ya da iki gün sonra tekrar et testini

ınss helıncımm dua et yarın tekrarlıcam persembe haber verıcemm bakalım artmısmı azalmıs mı gorucezz:KK14:

ınss helıncımm dua et yarın tekrarlıcam persembe haber verıcemm bakalım artmısmı azalmıs mı gorucezz:KK14:
İnşallah güzel haberler verirsin 10 üzeri hamilelik iğne etkisi kalmıyor 12.gün ben de 0,44 çıktı bir bile değildi

bakın ben sıze hıkayemı anlatayım umıt olsun butun arkadaslarıma bundan 1 sene once yıne aynı tedavıyle ıkızlerıme hamıle kaldımm daha sınra tam kalblerını dınlemeye gıttımız gun hıc unutmuyorum o gunu doktorun yuzu düştü ne oldu hocam yolunda gıtmeyen bı seymı var dedım kalplerı atmıyo dedı dunya basıma yıkıldı almamız lazım senı zehırlerler dedı yıkıldımm agladımm kendıme gelemedım cunku cok zor olmustu elı mahkum kurtaja aldılar benı kalktımm aglama krızlerı gunlerce gozyası derken 6 ay gectı kanamalarım bıtmedı 5 ay sonra hıc unutmuyorum bı gun lavabayo gırdım elıme cocugumun kafası geldı yanı parca kalmıstıı pskılojımı dusunsenızee tekrar aglamalar depresyonlarr nese ondan sonra kanamam durmustu.sımdı aradan tekrar 1 yıl gectı ve yıne bu ay hamıleyımm sevınemıyorum bıle aynı seylerı yasamaktan hayal kırıklıklarından korkuyorumm ama su anladım sabır ve duaayla hersey asılıyoo halada ole yapıyorum sabredıyorum ve dua edıyorum Allahıma acımı unuttur bebegıme kavustur dıyee ıns sızınde olurr ınsss cok zor bılıyorum beklemek:KK43:

meraba kızlar ben ıkı gun önce klomene basladım 5 gun kullandıktan sonra igne icin gdıcem ovitrelle igne verdi. aslında benimm merak ettigim igneden ne kadar sonra aşılama yapılıyo:110::110:

bakın ben sıze hıkayemı anlatayım umıt olsun butun arkadaslarıma bundan 1 sene once yıne aynı tedavıyle ıkızlerıme hamıle kaldımm daha sınra tam kalblerını dınlemeye gıttımız gun hıc unutmuyorum o gunu doktorun yuzu düştü ne oldu hocam yolunda gıtmeyen bı seymı var dedım kalplerı atmıyo dedı dunya basıma yıkıldı almamız lazım senı zehırlerler dedı yıkıldımm agladımm kendıme gelemedım cunku cok zor olmustu elı mahkum kurtaja aldılar benı kalktımm aglama krızlerı gunlerce gozyası derken 6 ay gectı kanamalarım bıtmedı 5 ay sonra hıc unutmuyorum bı gun lavabayo gırdım elıme cocugumun kafası geldı yanı parca kalmıstıı pskılojımı dusunsenızee tekrar aglamalar depresyonlarr nese ondan sonra kanamam durmustu.sımdı aradan tekrar 1 yıl gectı ve yıne bu ay hamıleyımm sevınemıyorum bıle aynı seylerı yasamaktan hayal kırıklıklarından korkuyorumm ama su anladım sabır ve duaayla hersey asılıyoo halada ole yapıyorum sabredıyorum ve dua edıyorum Allahıma acımı unuttur bebegıme kavustur dıyee ıns sızınde olurr ınsss cok zor bılıyorum beklemek:KK43:

ALLAH en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm yazdıklarına bakarak ilk hamileliğin sandım hiç kalmadım düşükte yapmadım anlıyorum demem saçma olur allah yaşatmasında hiç kimseye inşallah ama üzüldüm :( rabbim duanı kabul etsin cnm herşeyin hayırlısını versin rabbim !!!

canım rabbim başka acı vermesin inşallah. benımde aynı hemen hemen 3 aylık bebegim karnmda öldü ve kürtaj oldum 3 yıldırda hamıle kalamıyorum hiç problem yokken eşimde sorunlar cıkmaya başladı. Allah ne zman ne verecegini bilir bizim işimiz sabır ve dua...:cry:

saolun arkadaslarım benım Allah razı olsuunn kac senelık evlısınız arkadaslar ılk cocukmu bıde

saolun arkadaslarım benım Allah razı olsuunn kac senelık evlısınız arkadaslar ılk cocukmu bıde

Ben 10 senelik evliyim hiç hamile kalmadım bilemiyorum o duyguyu inşallah olmayanlarla birlikte bende tadarım allah herkese versin hayırlısından :)

ıns canımm benımm uzme sıkma kendını bundada bı hayır var ınan bak olup kaybedıncede cok uzuluyo ınsan hayırlısını dılemek lazım..bu tedavı cok kuvvetlı ıns bu vesıle olur bak gorursun mrk etme.
(canım Allahımın ıznıyle tabi)

Bende 3 Yıldır Evliyim 4 e gidiyoz ,ilk bebek olcak olursa velet gelirse hiçde hamile kalmadım :110:fransadayım bidaki ay aşılama ya geçileceko_O

ıns canımm benımm uzme sıkma kendını bundada bı hayır var ınan bak olup kaybedıncede cok uzuluyo ınsan hayırlısını dılemek lazım..bu tedavı cok kuvvetlı ıns bu vesıle olur bak gorursun mrk etme.
(canım Allahımın ıznıyle tabi)

Amin cnm alıştım bu duruma sonuç yine negatif gibi geliyor kısmet bakalım hayırlısı olsun inş bugün benimde 13. günüm doktor 15. de hsg yapalım dedi rabbim sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :KK68::KK69:

kızz dursen daha bellı deıl bee canım korkuyorumm yarın kan vercem bu kadar umıtlendım bıde bakıyoruz yarın deger dusmuss duaaa ett bak unutmaatmm mı bende sana edıorumm

iyi geceler yarın ovitrelle in 15. günü idrar testinde çıkar mı

Canım bi arkadaş önceki yazılara bakarsan görürsün 12 gün yapıp 2 çizgiyi Görmüş hayırlısı inşallah benimde yarın 15 ci gün
ınsallah pozıtıf sonuc alırsın. 288 sayfa olunca geriye dönuk bakamadım dırek sorayım dedım cevabın ıcın tskler

Back
X