Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hayırlısı olsun cnm ben bekliyordum doktorda buay hamile kal bakalım ne diye konuşunca kesin dedim söylediklerini harfiyen uyguladım ağlaya ağlaya cıvtıcı iğnelerini yaptım demekki kısmet değilmiş bidahaki aya inş :KK43: umarım olmazsın hasta ve burdan yazarsın sonucum pozitif diye :)
daha adet olmadıysan ümit kesilmez canım dur bakalım :KK37::KK37:

Bugün az daha derste ağlayacaktım. ağustosta evlenen arkadaşım 3 aylık hamileymiş de cinsiyetini öğrenememiş. dertli dertli anlatıyor. ay boğazıma kadar geldi az daha çığlık atacaktım. Allahım bizim yüzümüzü de güldür ya sabır diye diye gülümsemeye çalıştım.:KK34:
hayırlı cumalar canım Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda gelir inş. bebişin :KK37::KK37::KK37:

Hayirdir damlacim neden kaybettin.. Allahim en.kisa zamanda tekrr nasip etsin.insAllah.. Herseyde vardir.bi hayir.. Allahim daha hayirlisini verecektir.. Oyle dusun.. Ne desem seni teselli etmete yetmez.simdi biliyorum.. Anca dua edebilirim senin icin uzulme nolur..
Allah razı olsun hepinizedn.önceki gün avuç içi boyayacak kadar koyu kahve akıntim oldu hemen doktora gidemedim ara ara az az devam etti ağrısız. dün sabah gittik doktoruma kese bozulmuş düşük başlamış yüzde 90 dedi ilaçlara devam yat pazartesi gel dedi pıhtı falan düşürdüm ama umudum kalmadı artık bu bebekte :-(

bugun 15.gunu ıdrar testı yıne pozıtıf sanırım hamıleyım demı :S:s
Hamile gibisin canım ben pek anlamamda benim kağıtta 4-50 arası hamilelik olabilir diyor inşallah vardır benim bugün iğneden sonra 17 ci gün be daha test yapmadım :KK43:

insan ilk gün çok üzülüyor benimde 0.02 çıktı bu ay ama yeni ay yeni umut diyerek aynı süreci tekrar yaşayacağız ben kendimi bir daha ki ay yine hamile zannedip belirtiler yaşayacağım yine olmayacak gibi geliyor artık her ay

evet dün çok ağladım bana hemen ilk seferde kalacak değilsinya diye teselli veriyorlar olanlar nasıl oluyor ilk aşılama ilk tüp bebek ilk tedavi tedaviye yeni başladım normal yoldan olmasını bekliyorduk güya yine tüp bebek yolu gözüküyor bana :( bende öyle zannediyordum ama boşmuş ne diyelim allahtan gelen bişey çok zor oluyor ama sabrınıda veriyor rabbim bugün daha iyiyim :)

Ben çok üzgünüm bugün bebeğimi kaybettim :-(rabbim kimseye yaratmasın
çok geçmiş olsun canım.o duyguyu üç defa yaşamış biri olarak çok iyi bilirim.zaten zor hamile kalıyordum olunca da kaybediyordum.tam üç defa böyle oldu ama bak şimdi iki evladım var.Allah en kısa zamanda sanada bebek sevinciyle acılarını unuttursun canım

kızlarr ıgnenın 11.gunu beta hcg 14 13.gun 37 cıktı hamılemıyım ?

maşallah gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah 14 ve 37 çok iyi benimki 15. gün 0.30 çıktı bidaha bu kadar beklemicem bende 10. yada 11 günü yapacam varsa çıkar zaten o_O

Hamile gibisin canım ben pek anlamamda benim kağıtta 4-50 arası hamilelik olabilir diyor inşallah vardır benim bugün iğneden sonra 17 ci gün be daha test yapmadım :KK43:
daha önce test hiç yaptın mı yoksa şimdiye kadar bekledin mi?çok sabırlısın ya.ben olsam şimdiye on tane yapmışımdır.beklemek bana sonuçtan daha acı vermiştir her zaman.bence bi test yap çıkar artık

maşallah gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah 14 ve 37 çok iyi benimki 15. gün 0.30 çıktı bidaha bu kadar beklemicem bende 10. yada 11 günü yapacam varsa çıkar zaten o_O
evet canım haklısın.bende 11. gün yapmıştım kan testi 0,4 çıkmıştı.artık olmadığını öğrenince varmı acaba demekten vazgeçtim.adetim iki gün de geçti 17.gün adet oldum ama olmadığını biliyordum boşuna ümit etmedim.bende 11.12.gün yaparım varsa var yoksa yoktur

daha önce test hiç yaptın mı yoksa şimdiye kadar bekledin mi?çok sabırlısın ya.ben olsam şimdiye on tane yapmışımdır.beklemek bana sonuçtan daha acı vermiştir her zaman.bence bi test yap çıkar artık
Yarını bekliycem canım çünkü Nisan ayındaki tedavidede ovitrelle vurundum iğneden sonra 18 ci gün hastlndn,yarında 18 ci gün ondan bakiyım hayırlısı bekliyorum önce çok test yaptım çok hayal kırıklına uğradım bunda bekliycem ve belirti dersen hiç yok :KK43:

Back
X