Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım ilk tedavinse bu kadar üzülme ikinci üçüncü tedavilerde şans artıyomuş inş. en kısa zamanda gelir bebişin :KK36::KK36::KK36:
evet öyle diyo doktorlarda şans artıyormuş...bende hamile kalıyorum ama durmuyo düşüyo 2 kere aynı şeyi yaşadım sebebide yokmuş bişey de demiyo doktorlar ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalmaktanda korkar oldum artık

evet öyle diyo doktorlarda şans artıyormuş...bende hamile kalıyorum ama durmuyo düşüyo 2 kere aynı şeyi yaşadım sebebide yokmuş bişey de demiyo doktorlar ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalmaktanda korkar oldum artık
canım benim kanına falan bakmadımı doktorlar düşüklerin nedeni neymiş

canımya ne geldi aklıma bilmem hiç duydunmu ama ben çok duydum ve şahit oldum bebeği düşen anneler hamayli muskası yaptırıyo sübyan diye bişe var ondan düşermiş bazılarının o muska iyi geliyo bi araştır istersen

merhabalar hepınıze bısey sormak ıstıyorum ben pcos hastasıyım ve yumurtam buyumuyor gecen ay gonel f le bırlıkte asılama oldum ama olmadı bu ay acaba gonel f etkısı devam eder mı yumurta olusumuna yardım eder mı kı
Merhaba.. Maalesef bilmiyorum canım. Ben kullanmadım o iğneden.

Nedense hic olumlu olsmiyorum artik 1 senedir her ay ayni manzara :) ilk defa bu ay tedavi oldum o da tutmadı sanırım :KK16: :)
Olur oluurr.. Tedaviye de yeni başlamışsın. Olacak inşallah. Olumsuz düşünme :KK37:

rahim beslemiyormuş bebek i öyle dedi başkada bişey yapmadı demedi kan tahlili falan yapmıştı sorun çıkmadı canım
Canım çok haklısın yaa.. Araştırılmayan bir şey mi var ki? Madem sebebi belli, beslemesini sağlamak için bir şey yapılamaz mıymış? Sen de yıpranıyorsun böyle.. Tek bir doktora mı gittiniz? Başka bir doktora da mı sorsanız acaba? Yapılmayan bir tetkik olmasın.

Canım ya benim kuzenimde sen gibiydi hamile kalmasinda sorun yoktu ama bebek dusuyordu 4 tane düşüğü oldu. Kaç doktora gitti biri rahmin ters dedi biri kalp seklinde dedi. Ne paralar harcadı sonra en son devlette bi doktora gitti hic biseyin yok kanın cabuk pihtilasiyor vücut bebeği pıhtı sanıp atıyor demiş. Doğuma kadar kan sulandirici iğne yaptırdı ve gayet saglikli bi bebisi oldu simdi 7 aylık oldu bile :))

Canım ya benim kuzenimde sen gibiydi hamile kalmasinda sorun yoktu ama bebek dusuyordu 4 tane düşüğü oldu. Kaç doktora gitti biri rahmin ters dedi biri kalp seklinde dedi. Ne paralar harcadı sonra en son devlette bi doktora gitti hic biseyin yok kanın cabuk pihtilasiyor vücut bebeği pıhtı sanıp atıyor demiş. Doğuma kadar kan sulandirici iğne yaptırdı ve gayet saglikli bi bebisi oldu simdi 7 aylık oldu bile :))
ne güzel allah bağışlasın canım...bende çok doktora gittim bişey yok hepsi süre verdi bekleyin dedi en son gittiğim doktor pıhtılaşma var dedi ilk önce hamile kalmam için yumurta takibi yaptı hamile kaldım kan sulandırıcı iğne verdi devamlı kullanacağımı söyledi gün aşırı kullanıyordum corasprin progestan folbiolda vermişti kullanmama rağmen düştü

ne güzel allah bağışlasın canım...bende çok doktora gittim bişey yok hepsi süre verdi bekleyin dedi en son gittiğim doktor pıhtılaşma var dedi ilk önce hamile kalmam için yumurta takibi yaptı hamile kaldım kan sulandırıcı iğne verdi devamlı kullanacağımı söyledi gün aşırı kullanıyordum corasprin progestan folbiolda vermişti kullanmama rağmen düştü
Acaba hergun mu kullanmaliydin ki?

Merhaba.. Maalesef bilmiyorum canım. Ben kullanmadım o iğneden.

Olur oluurr.. Tedaviye de yeni başlamışsın. Olacak inşallah. Olumsuz düşünme :KK37:

Canım çok haklısın yaa.. Araştırılmayan bir şey mi var ki? Madem sebebi belli, beslemesini sağlamak için bir şey yapılamaz mıymış? Sen de yıpranıyorsun böyle.. Tek bir doktora mı gittiniz? Başka bir doktora da mı sorsanız acaba? Yapılmayan bir tetkik olmasın.
Acaba hergun mu kullanmaliydin ki?[/bende düşünmüyo deilim öyle ama doktora güvenmekten başka çarem yoktu ki

Açıkçası ben güvenmiyorum senelerce tehlikeli bi kistin içimde büyümesine sebep oldular hic bi tedavi yapmadan o yüzden güvenmiyorum..
Geçmiş olsuunn..
Benim de bu ay olmazsa başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Sorun yok diyor doktorum.. güveniyorum ama olmayınca da şüphelenmeden edemiyorum. Başka bir doktora daha görünürüm de içim rahatlar bari.. İnşallah gerek kalmaz tabi.

Geçmiş olsuunn..
Benim de bu ay olmazsa başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum. Sorun yok diyor doktorum.. güveniyorum ama olmayınca da şüphelenmeden edemiyorum. Başka bir doktora daha görünürüm de içim rahatlar bari.. İnşallah gerek kalmaz tabi.
İnşallah canım gerek kalmaz. Bence tek bi doktora takılıp kalmamaliyiz ben o hatayı çok yaptim. O yuzden simdi gittiğim her doktora bunu söylüyorum :)

Back
X