Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
güzel haberlerini bekliyoruz canım ilk tedavin mi
evet canım ilkkez klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama boş yere resmen çünkü zaten yumurtluyo ve çatlıyodum bir sorun yoktu bende sorun eşimde sonuçta onun yavaş hızlı ileri spermleri onun tedavi olması lazımdı o olmuyo bana ilaç veriyolar anlamadım ne bu dr ları nede eşimi :KK61::KK61:

kızlar öncelikleee mus mutlu boll bebişli ve huzurlu sağlıklı bir 2015 diliyorum hepinizeeee :KK68::KK68::KK68::KK68:
ben 24 aralıkta çatlama iğnesi oldum testi ne zaman yapmalıyım gün sayarken iğneden sonraki günü mü 1. gün diycez ?
çok teşekkürler güzel dileklerin için canım innşşallah amiin...ben iğneden sonra 15.gün idrar testi yapmıştım öncesi yapmadım iğnenin etkisiyle yanılma olabiliyormuş 14 veya 15. gün kesin sonuç çıkar iğneden sonrki günden itibaren say,inşallah olumlu olur canım

Sana da sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar ve tabi ki bebekli. :)
Ben iğneden sonraki günü 1. gün olarak saymıştım. Doktorun hesaplarına göre de doğru saymışım. Yani buna göre senin iğneden sonraki 7. günün. Doktorum 14 gün sonra ya regl olacaksın ya hamile kalmış olacaksın demişti. Herkeste böyle oluyormuş. Daha erken test yapmak doğru sonuç vermeyebiliyor. Bence 7 Ocak'ı bekle.
ayy o zamana kadar sabredebilirsem inşallah beklerimm :) saol cnm sanada inşallahh

evet canım ilkkez klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama boş yere resmen çünkü zaten yumurtluyo ve çatlıyodum bir sorun yoktu bende sorun eşimde sonuçta onun yavaş hızlı ileri spermleri onun tedavi olması lazımdı o olmuyo bana ilaç veriyolar anlamadım ne bu dr ları nede eşimi :KK61::KK61:
canım o zaman eşine keçi boynuzu kürü yapsana

çok teşekkürler güzel dileklerin için canım innşşallah amiin...ben iğneden sonra 15.gün idrar testi yapmıştım öncesi yapmadım iğnenin etkisiyle yanılma olabiliyormuş 14 veya 15. gün kesin sonuç çıkar iğneden sonrki günden itibaren say,inşallah olumlu olur canım
inşallahh canımm inşallah olumlu sonuç olurrr olmazsada artıkk kısmettt :D senin kaçıncı iğnen benm ilk ve heycanlıyım çokk

inşallahh canımm inşallah olumlu sonuç olurrr olmazsada artıkk kısmettt :D senin kaçıncı iğnen benm ilk ve heycanlıyım çokk
inşallah canım,kısmet tabiki rabbimin işi sabır etmekten başka çare yok,ben geçen ay ilk tedavimi oldum ilk defa çatlatma iğnesi kullandım hamile kaldım ama düşük oldu malesef ;)

inşallah canım,kısmet tabiki rabbimin işi sabır etmekten başka çare yok,ben geçen ay ilk tedavimi oldum ilk defa çatlatma iğnesi kullandım hamile kaldım ama düşük oldu malesef :KK66:
:KK61::KK61: bilirim çok acı veriyo o insana benimde 10 haftalık bir kaybım var Allahım sabır versin :( inşallah olacak sabır ve umutt Allahım hepimizin yardımcısı olsun

yaaa aynı benm durumum:(( biz de 6 aydr deniyordk olmuyordu adet problemm de yoktu ihtimali artırmak için 2 ay iğne vuruldm yumurtam olgunlaşıyordu bi sürü de yumurta oldu ilaç içince ama bebek olmaynca artık bu ay eşime baktralm dedk onun da ileri hızda düşükllk cıktı bi de morfoloji %2 çıktı doktor morfolojiyi cok önemsemedi.toplm hız yeterli dedi sonra eşimn hormonlarına baktı prolaktin cok yüksek cıktı ordan endokrin bölümne gittk testler fln ilaç içiyor şimdi o hormonun yukselmesi spermleri etkiliyorms 3 ayda spermler yenileniyorms inş düzelr diyorm iğnede vurulmadm o yüzden bu ay bosuna ilaç içmişim :(( çok stresli günler...allahım herkese anneliği nasip etsin yaa

yaaa aynı benm durumum:KK43:( biz de 6 aydr deniyordk olmuyordu adet problemm de yoktu ihtimali artırmak için 2 ay iğne vuruldm yumurtam olgunlaşıyordu bi sürü de yumurta oldu ilaç içince ama bebek olmaynca artık bu ay eşime baktralm dedk onun da ileri hızda düşükllk cıktı bi de morfoloji %2 çıktı doktor morfolojiyi cok önemsemedi.toplm hız yeterli dedi sonra eşimn hormonlarına baktı prolaktin cok yüksek cıktı ordan endokrin bölümne gittk testler fln ilaç içiyor şimdi o hormonun yukselmesi spermleri etkiliyorms 3 ayda spermler yenileniyorms inş düzelr diyorm iğnede vurulmadm o yüzden bu ay bosuna ilaç içmişim :KK43:( çok stresli günler...allahım herkese anneliği nasip etsin yaa

bi de doktor size ileri hız için ne söyledi??

yaaa aynı benm durumum:KK43:( biz de 6 aydr deniyordk olmuyordu adet problemm de yoktu ihtimali artırmak için 2 ay iğne vuruldm yumurtam olgunlaşıyordu bi sürü de yumurta oldu ilaç içince ama bebek olmaynca artık bu ay eşime baktralm dedk onun da ileri hızda düşükllk cıktı bi de morfoloji %2 çıktı doktor morfolojiyi cok önemsemedi.toplm hız yeterli dedi sonra eşimn hormonlarına baktı prolaktin cok yüksek cıktı ordan endokrin bölümne gittk testler fln ilaç içiyor şimdi o hormonun yukselmesi spermleri etkiliyorms 3 ayda spermler yenileniyorms inş düzelr diyorm iğnede vurulmadm o yüzden bu ay bosuna ilaç içmişim :KK43:( çok stresli günler...allahım herkese anneliği nasip etsin yaa
aminn sizde varikosel varmı ? bizim hareketlilik sorunu varikoselmiş diğer hormon testlerini hiç yapmadı ürolog? 66 milyon sperm hücresi var hızlı ileri %0 yavş ileri %55 çıktı dr aynen bizede bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi ama olmadı ilaç kullandık vitamin bide keçiboynuzu kürü yaptım bu ay tedavimle birlikte inşallah etkili olmuştur eşime amelyat olmasını söledikçe geriliyo :( Allahh yardımcımız olsun inşallahh en erken zamanda bebişlerimiz gelirrr inşallahhh

bi de doktor size ileri hız için ne söyledi??
toplam hız bizdede %70 dedi ama yok yanii hızlı ileri hiç yok resmen ben ben 2 kez hamile kaldım biri 10 haftalıkken tek yumurta ikizi olduğu için gelişemediler kalpleri durdu diğeride tam dr gittiğimiz zamanlar kimyasaldı beta hcg düştüü ama kendi dr um eşinizin amelyat olması iyi olur dedi

bu ay aşılama yapacağız. klomende 5. günüm. içimde hiç heyecan yok. monoton bir şekilde doktorun dediklerini uyguluyorum.:KK14:

toplam hız bizdede %70 dedi ama yok yanii hızlı ileri hiç yok resmen ben ben 2 kez hamile kaldım biri 10 haftalıkken tek yumurta ikizi olduğu için gelişemediler kalpleri durdu diğeride tam dr gittiğimiz zamanlar kimyasaldı beta hcg düştüü ama kendi dr um eşinizin amelyat olması iyi olur dedi

doktor muayene etti varikosel yok dedi eşime.bizim test değerleri de söyle;
Sperm sayısı: %68
Sperm sayısı PHSS: %36
Hareketlilik toplam:%71
Hareketlilik ileri:%64
Morfoloji: %2

bizim prolaktn hormonu yuksek cıktı hormonun yuksekliği spermleri etkiliyormuş şimdi onun düşmesi için ilaç içiyor eşim.

iyiymis canim bizimde toplam hareketlilik %70 iste hizli ilerimiz yokkk:'(

canım sen de kendiliğnden hamile kalmışsn biz 6 aydr deniyorz henüz yok kadın dogum doktoru normal olmazsa aşılama demişti bu şekilde gebe bırakabilir ama süreç uzar zor dedi tabi o zamn ürologa endokrin uzmanına filn gitmemiştk yani sorun ne bilmiyordk inş ilaçlar işe yarar bi de perhiz olmasnı grektgini bilmiodk 2 günlk perhzle gittik ürolog testi tekrarlıcaz dedi bi sonraki testte daha iyi olur sonuçlar diye umuyorm hem hormon için ilaç içiyor hem de keçiboynuzu karışımı yiyor eşim

canım sen de kendiliğnden hamile kalmışsn biz 6 aydr deniyorz henüz yok kadın dogum doktoru normal olmazsa aşılama demişti bu şekilde gebe bırakabilir ama süreç uzar zor dedi tabi o zamn ürologa endokrin uzmanına filn gitmemiştk yani sorun ne bilmiyordk inş ilaçlar işe yarar bi de perhiz olmasnı grektgini bilmiodk 2 günlk perhzle gittik ürolog testi tekrarlıcaz dedi bi sonraki testte daha iyi olur sonuçlar diye umuyorm hem hormon için ilaç içiyor hem de keçiboynuzu karışımı yiyor eşim
bende esimin bu durumunu bilmeden keciboynuzu yediriyodum oo zaman hamile kalmistim iste evet 3 5 gun arasi perhiz istiyolar bizimki tekrarlamadi ona sinirim iste ilaclar ise yaradimi yaramadimi bilmiyoruz:(

Back
X