Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
evet canım ilkkez klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama boş yere resmen çünkü zaten yumurtluyo ve çatlıyodum bir sorun yoktu bende sorun eşimde sonuçta onun yavaş hızlı ileri spermleri onun tedavi olması lazımdı o olmuyo bana ilaç veriyolar anlamadım ne bu dr ları nede eşimi :KK61::KK61:
Canım ayni durumdayiz biz de ben de klomen ve catlatma iğnesi oldum. Reglime beş gün (geçtiğimiz salı gecesi) varken kan tahlili yaptirdim 5.47 çıktı. İnşallah yukselir diye bekliyorum. 3 tane 18 - 19 mm yumurtam vardı. Ben de anlayamadım neden ben ilaç kullaniyorum diye bisey de demiyor doktor.

papatyam ben soğan kürünü 8 gün yaptım bıraktım çünkü ovülasyon günüm geldi zararlı olabileceği söyleniyor benimde 7 aydır olmuyor eşimde de bende de sorun görülmüyor aklım hep tüpler kapalı mı orda ? marta kadar olmazsa çektireceğim bakalım bu ay sadece bir günü değerlendirebildik eşimin işi dolayısıyla o yüzden yine olmayacak galiba of of :(

Canım ayni durumdayiz biz de ben de klomen ve catlatma iğnesi oldum. Reglime beş gün (geçtiğimiz salı gecesi) varken kan tahlili yaptirdim 5.47 çıktı. İnşallah yukselir diye bekliyorum. 3 tane 18 - 19 mm yumurtam vardı. Ben de anlayamadım neden ben ilaç kullaniyorum diye bisey de demiyor doktor.
inşallah yükselir canım bende 2 ay kullandım dediğin gibi yumurtlama ve çatlama sorunum olmamasına rağmen verdi dr aşırı büyüdü benim yumurtalarım bıraktım bende 2 ay önce normalde 1 yumurtamız oluyor bunu sayısını çoğaltmak ve şansı arttırmak için veriyorlarmış marta kadar olmazsa tüp filmi çektirip belki yeniden kullanmaya başlayabilirim bende inşallah gerek kalmazda hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz aminnn

inşallah yükselir canım bende 2 ay kullandım dediğin gibi yumurtlama ve çatlama sorunum olmamasına rağmen verdi dr aşırı büyüdü benim yumurtalarım bıraktım bende 2 ay önce normalde 1 yumurtamız oluyor bunu sayısını çoğaltmak ve şansı arttırmak için veriyorlarmış marta kadar olmazsa tüp filmi çektirip belki yeniden kullanmaya başlayabilirim bende inşallah gerek kalmazda hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz aminnn
Amin canım inşallah. Ama ilaç kullanmak istemiyorum hepsi hormon bize de yazık :KK37:

ayyy insallahhh yukselir canim insallah benimde 4 tane 20 mm yumurtam vardi ama benim pek umudum yok gibi arada bel ve kasik agrim artio sanirim bu ayda olmadi benim ben 24 aralikta igne oldum pazar bende kan testi yaptiririm

Aminn cnim aminnn ama cok yumurt olup bosa gitmesi menapoza girme surecini hizlandirmazmi benim kac gundur aklimda o var yaaa

ayyy insallahhh yukselir canim insallah benimde 4 tane 20 mm yumurtam vardi ama benim pek umudum yok gibi arada bel ve kasik agrim artio sanirim bu ayda olmadi benim ben 24 aralikta igne oldum pazar bende kan testi yaptiririm
Ben de sürekli regl olucakmisim gibi geliyor kasigim batıyor ani hareket edemiyorum oksuremiyorum bile ama hicgelen giden yok. Bi de sivilce çıkardı cildim kotu olurdu olmadı tersine cildim çok güzelleşti. Psikolojik mi bilmiyorum :( senin niye umudun yok bak ne güzel yumurtam falan moral bozmak yok :)

Ben de sürekli regl olucakmisim gibi geliyor kasigim batıyor ani hareket edemiyorum oksuremiyorum bile ama hicgelen giden yok. Bi de sivilce çıkardı cildim kotu olurdu olmadı tersine cildim çok güzelleşti. Psikolojik mi bilmiyorum :( senin niye umudun yok bak ne güzel yumurtam falan moral bozmak yok :)
Esimden oturu yok tbi Allah bilirde bilmiyorum belim agiriyo kasiklarim bi agiriyo bi yaniyo anlamadim gitti kan testi pazar yaptirsam cikarmi ? 24 aralikta igne oldum

Esimden oturu yok tbi Allah bilirde bilmiyorum belim agiriyo kasiklarim bi agiriyo bi yaniyo anlamadim gitti kan testi pazar yaptirsam cikarmi ? 24 aralikta igne oldum
Ben iğne olduktan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra dikkatli baktım çok çok silik bi çizgi vardı. Ayni aksam kan tahlili yaptırdım sonuç 5.47 bekleyebilirsen bekle pazartesi kanda baktir bence.

Ben iğne olduktan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra dikkatli baktım çok çok silik bi çizgi vardı. Ayni aksam kan tahlili yaptırdım sonuç 5.47 bekleyebilirsen bekle pazartesi kanda baktir bence.
Evet yaa pazartesi baktiriyim sende yarin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlimmm

Hic bilmiyorum tatlım yaptirmak istiyorum ama kararsizim günüm geçsin diye mi bekleşen diyorum :) eşime kalsa simdi götürecek hastaneye :)
adetine ne kadar zamanın kaldı ki klomen + ovitrelle mi oldun..? birde kaçıncı bu tedavi ilk mi..?

Beş bucukta cikicam 6da hastanede olsam 7 8 gibi ancak çıkar sonuç :) tamam yazicam bak heyecan yaptım yine :D
yarın kandill inşallahh güzel haberler alırsın canımm inşallahh ben ilk gebeliğimde gecen yıl mayısta miraç kandilinde öğrenmiştim hamiş olduğumu inşallahh sana da öle olur cnm

Back
X