Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yarın kandill inşallahh güzel haberler alırsın canımm inşallahh ben ilk gebeliğimde gecen yıl mayısta miraç kandilinde öğrenmiştim hamiş olduğumu inşallahh sana da öle olur cnm
İnsallah canım. Offf karnım ağrımaya başladı :D hayirlisi

papatyam ben soğan kürünü 8 gün yaptım bıraktım çünkü ovülasyon günüm geldi zararlı olabileceği söyleniyor benimde 7 aydır olmuyor eşimde de bende de sorun görülmüyor aklım hep tüpler kapalı mı orda ? marta kadar olmazsa çektireceğim bakalım bu ay sadece bir günü değerlendirebildik eşimin işi dolayısıyla o yüzden yine olmayacak galiba of of :KK43:
merhaba canım neden bıraktın saraçoğlu hiç bi zararı yok diyo hmile olduğunuzu öğrenirseniz ozamn bırakın diyo benimde 11. günüm :KK75::KK75::KK75:

Yaa cok heyecanlıyım haftaya hsg cektrcem kafam rahat etsin istiyorum ama korkuyorum doktorm anesteziye gerek olmadıgını söyledi

bende esimin bu durumunu bilmeden keciboynuzu yediriyodum oo zaman hamile kalmistim iste evet 3 5 gun arasi perhiz istiyolar bizimki tekrarlamadi ona sinirim iste ilaclar ise yaradimi yaramadimi bilmiyoruz:KK43:

Bilmiyorum canm ya benm eşim o konuda anlayıslı gidiyor doktora özellikle sperm testnde morfoloji ve ileri hızda düşüklük çıkınca cok kötü oldu kendi istiyor Keçiboynuzu filn yemeyi.önceleri bu kadar önemsemiyordu kızıyordu bana olur bebek stres yapıyorsun diye ama 6 aydr deniyorz sandığı kadar kolay olmadiginı gördü:) hsg çekelim eşin ilaç içerken dedi doktor bi problem olup olmadıgını anlamış oluruz bu arada dedi.6 ay bitti korunmayı bırakalı erken mi yaptrmam bilmiyorum korkuyorum biraz da. Ucuz bi sey de değilmiş

Bilmiyorum canm ya benm eşim o konuda anlayıslı gidiyor doktora özellikle sperm testnde morfoloji ve ileri hızda düşüklük çıkınca cok kötü oldu kendi istiyor Keçiboynuzu filn yemeyi.önceleri bu kadar önemsemiyordu kızıyordu bana olur bebek stres yapıyorsun diye ama 6 aydr deniyorz sandığı kadar kolay olmadiginı gördü:) hsg çekelim eşin ilaç içerken dedi doktor bi problem olup olmadıgını anlamış oluruz bu arada dedi.6 ay bitti korunmayı bırakalı erken mi yaptrmam bilmiyorum korkuyorum biraz da. Ucuz bi sey de değilmiş
bence erken ama önlem almak için iyi anestezili çekinirsin eltim çektirdi bi sorun olmuyo diye biliyorum en azından kafan rahat olurr tatlım bende istedim ama dr 2kez hamile kaldın tıkanıklık yoktur dedi ama bakalım

bence erken ama önlem almak için iyi anestezili çekinirsin eltim çektirdi bi sorun olmuyo diye biliyorum en azından kafan rahat olurr tatlım bende istedim ama dr 2kez hamile kaldın tıkanıklık yoktur dedi ama bakalım

Ya ben de anestezli dedm de doktor gerek yok 3 dakikalık iŞlem korkmana gerk yok dedi daha önce alttan muayene oldugunda sorun olmus muydu aynı öyle dedi bilmiyorum bakalım içim rahat etsin diye normalde devlette bir seneden önce hiç bakmıyorlar bu tarz şeylere ama bi sene beklemek istemedm en azından kafamda soru işareti olmaz diğer şeylerim normal hormon adet yumurtlama vs

Ya ben de anestezli dedm de doktor gerek yok 3 dakikalık iŞlem korkmana gerk yok dedi daha önce alttan muayene oldugunda sorun olmus muydu aynı öyle dedi bilmiyorum bakalım içim rahat etsin diye normalde devlette bir seneden önce hiç bakmıyorlar bu tarz şeylere ama bi sene beklemek istemedm en azından kafamda soru işareti olmaz diğer şeylerim normal hormon adet yumurtlama vs
Ozman sana kalmis cnm 3 dk azmis :)

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...bütün dualarımız kabul olur inşallah ben sizi unutmayacağım sizde beni unutmayın dualarinızda rabbim gönlümüze göre verir inşallah
amin canımm inşallahh Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınn en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimizi en geç bu 2015 yıl sonu kucağımıza almış olalımm

Hic bilmiyorum tatlım yaptirmak istiyorum ama kararsizim günüm geçsin diye mi bekleşen diyorum :) eşime kalsa simdi götürecek hastaneye :)
naptınn naptınn test yaptırdın mıı canım unutmadım seni merakla bekliyorummmmm :D:D

naptınn naptınn test yaptırdın mıı canım unutmadım seni merakla bekliyorummmmm :D:D
Evet canım 1.68 e düşmüş :KK43: geldim eve deli gibi temizlik yaptım sinirden. Uzulmicem dedim ama olmuyor. Bekliyorum simdi kirmizilari. Benden bisi olmadi bu ayda artik senden güzel haberler bekliyoruz insallahhh :)

Evet canım 1.68 e düşmüş :KK43: geldim eve deli gibi temizlik yaptım sinirden. Uzulmicem dedim ama olmuyor. Bekliyorum simdi kirmizilari. Benden bisi olmadi bu ayda artik senden güzel haberler bekliyoruz insallahhh :)
:mad: bende korkuyorum artık kesin benimde tutmadııı yaaaa bu kaçıncı günündü ? üzülme yeni tedaviye başla daha pozitif düşün tamammı umutsuzluk yokk en azından sonuö belli bende bişi belli diil belitsizlik daha fenaaa

:mad: bende korkuyorum artık kesin benimde tutmadııı yaaaa bu kaçıncı günündü ? üzülme yeni tedaviye başla daha pozitif düşün tamammı umutsuzluk yokk en azından sonuö belli bende bişi belli diil belitsizlik daha fenaaa
Aynen belirsizlik çok kotu ama erkenden yapıp test moralini bozma ilactan sonra 14 gün beklemek lazimmis benim bugün 13. Günüm tatlım. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz artik :))) inşallah senin sonuç pozitif olurdu umut olursun hepimize :))):KK15:

Aynen belirsizlik çok kotu ama erkenden yapıp test moralini bozma ilactan sonra 14 gün beklemek lazimmis benim bugün 13. Günüm tatlım. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz artik :))) inşallah senin sonuç pozitif olurdu umut olursun hepimize :))):KK15:
ayyy inşallahh bilmiyorum yok tırstım artık yaptırmam herhaldeee :KK61::KK61::KK61: inşallahhh hamişşimdir ama yaaaaa

Back
X