- 26 Aralık 2014
- 200
- 148
- 53
- 38
:) inşallah canım benimm stres yapmak yok. Pazartesi yapiricak misin?ayyy inşallahh bilmiyorum yok tırstım artık yaptırmam herhaldeeeinşallahhh hamişşimdir ama yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) inşallah canım benimm stres yapmak yok. Pazartesi yapiricak misin?ayyy inşallahh bilmiyorum yok tırstım artık yaptırmam herhaldeeeinşallahhh hamişşimdir ama yaaaaa
bilmiyorum cesaret edebilirsem yapıcam ama önce evde test yaparım sonra belki gider yaptırırım korkuorummm:) inşallah canım benimm stres yapmak yok. Pazartesi yapiricak misin?
Hayır evde yapma yav direkt kanda baktir. Tek çizik çıkar moralin bozulur felan garantiye al isini canimmm :)) off hadi şimdi hemen pazartesi olsunbilmiyorum cesaret edebilirsem yapıcam ama önce evde test yaparım sonra belki gider yaptırırım korkuorummm![]()
evet aslında olsunn iyi kötü sonuç çıkar ortaya dimi yanii pazar baktırsam çkmazmı haftaiçi acilde pek bakmıolardaHayır evde yapma yav direkt kanda baktir. Tek çizik çıkar moralin bozulur felan garantiye al isini canimmm :)) off hadi şimdi hemen pazartesi olsun![]()
Aman uyuz onlar bana da bu aksam bakmadilar özele gittim ben de. Hayır pazartesi yı bekliyoruz nooooluuurrrr :)evet aslında olsunn iyi kötü sonuç çıkar ortaya dimi yanii pazar baktırsam çkmazmı haftaiçi acilde pek bakmıolarda![]()
Hayırlı olsun canım yumurta takibi yapicak bi kaç gün gidiceksin hemen beş dk ultrasonla yumurtalarinin enini boyunu ölçecek pek iyi çok iyi dicek yollicak seni :) ilk tedavin mi?bende klomene yenı başladım bugun 2. gunum 5 gun ıcıcem cuma gunude kontrole gıdecegım..usg yapılacak demıs kagıda nedır..eger bu ay tutmazsa rahım fılmı cekılecek
hayır benim özele gitme şansımda yokk çünkü özel hastahane yokkkAman uyuz onlar bana da bu aksam bakmadilar özele gittim ben de. Hayır pazartesi yı bekliyoruz nooooluuurrrr :)
Offf migrenim tuttu ama gebelik suphem var ilaç alamiyoru de hemen test yapıyorlar. Sonra oradan uzaklasip doktoru arıyor sonuç ne diye çok super oluyor. Ben bu aksam öyle yapmadım ondan postalandimhayır benim özele gitme şansımda yokk çünkü özel hastahane yokkkonlara mahkumum
bende hepp o yalanla gidiomm eheheheheheOfff migrenim tuttu ama gebelik suphem var ilaç alamiyoru de hemen test yapıyorlar. Sonra oradan uzaklasip doktoru arıyor sonuç ne diye çok super oluyor. Ben bu aksam öyle yapmadım ondan postalandim![]()
Hahahahah çok iyi yaabende hepp o yalanla gidiomm ehehehehehe![]()
İnşallah ikinciye gerek kalmaz ilkinde tutar canım.evet paintress ilk tedavım...aslında bıraz aratırma yaptım..gozom korktu bıraz..baya mesekatlı bı surec..
Ne gunaydini yahuu aksam oldugünaydın kızlar![]()
canım benim ben yazalı 2 saat olmuşNe gunaydini yahuu aksam oldusana da gunaydin cicimm
![]()
Aynen tatlım ben de sonradan gördümcanım benim ben yazalı 2 saat olmuş![]()
ben çıkıyorum zaten iyi tatiller görüşürüzAynen tatlım ben de sonradan gördüm![]()