Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
S.a kızlar dün kırmızılar geldi:KK43: bu ayda olmadı demekki zamanı gelmedi cok sıkıldım artık herşey monoton oldu sanki :KK43:(
Benim de adetimin 3. günü canım. 11. Ay da bitti. Ben de üzüldüm ama napalım kısmet böyleymiş. İnşallah biz de en kısa zamanda kavusucaz bebislerimizee

Benim de adetimin 3. günü canım. 11. Ay da bitti. Ben de üzüldüm ama napalım kısmet böyleymiş. İnşallah biz de en kısa zamanda kavusucaz bebislerimizee

S.a İnşallah arkadasım sırayla hamilelik haberlerimizi yazarız bizlerde :) önce stres yapmamak lazım kafalarımızın rahat olması gerekiyor stres bebeğe engel oluyor.

kızlar bugün dr. gittim test yapıldı perşembe günü 19 olan değerim bugün 53 olmuş çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:anneadayı::KK46::KK46:
hadi gözünaydın cnm çok sevindimm :KK6::KK6::KK6:

S.a kızlar dün kırmızılar geldi:KK43: bu ayda olmadı demekki zamanı gelmedi cok sıkıldım artık herşey monoton oldu sanki :KK43:(
canım sabret inş. en kısa zamanda gelir bebişin bide soğan kürünü denesene :KK14::KK14::KK14:

Günaydın herkese kızlar :KK31:
İyi haftalar olsun. Güzel haberler alalım inşallah.

S.a İnşallah arkadasım sırayla hamilelik haberlerimizi yazarız bizlerde :) önce stres yapmamak lazım kafalarımızın rahat olması gerekiyor stres bebeğe engel oluyor.
Evet canım ya! Stres çok engelliyor zaten. Benim en büyük engelim o maalesef..
Dün hormon testlerimi de yaptırdım. FSH, TH, Prolaktin, E2. Netten baktığıma göre normal görünüyor değerler. Daha önce tiroid ve progesteron da baktırmıştım. Onlar da normaldi. Eşimin değerler de normalmiş şükür. Eee.. Ne kaldı.. Streesss.. Haftasonu başka bir doktora göstericem sonuçları. O da her şeye normal derse aşılama yapılacak artık. İnşallah sorun bulmaz o da.

Aşılama yaparken acıyor mu? Yaptıran vardı sanırım burda da. Korkuyorum biraz da.

Günaydın herkese kızlar :KK31:
İyi haftalar olsun. Güzel haberler alalım inşallah.

Evet canım ya! Stres çok engelliyor zaten. Benim en büyük engelim o maalesef..
Dün hormon testlerimi de yaptırdım. FSH, TH, Prolaktin, E2. Netten baktığıma göre normal görünüyor değerler. Daha önce tiroid ve progesteron da baktırmıştım. Onlar da normaldi. Eşimin değerler de normalmiş şükür. Eee.. Ne kaldı.. Streesss.. Haftasonu başka bir doktora göstericem sonuçları. O da her şeye normal derse aşılama yapılacak artık. İnşallah sorun bulmaz o da.

Aşılama yaparken acıyor mu? Yaptıran vardı sanırım burda da. Korkuyorum biraz da.
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN :KK31::KK31::KK31:

Günaydın kızlar ben de beklemedeyim biliyorsunuz ama içimde hamile olduğuma dair hiç bi his yok.progestan kullanıyorum o beni mahvetti baş dönmesi tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kabızlık bi an önce sonucu öğrensem eğer olumsuzsa keseceğim olumluysa devam edeceğim çünkü benim düşük riskim çok yüksek oluyor rahim duvarım da inceymiş zaten

Günaydın kızlar ben de beklemedeyim biliyorsunuz ama içimde hamile olduğuma dair hiç bi his yok.progestan kullanıyorum o beni mahvetti baş dönmesi tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kabızlık bi an önce sonucu öğrensem eğer olumsuzsa keseceğim olumluysa devam edeceğim çünkü benim düşük riskim çok yüksek oluyor rahim duvarım da inceymiş zaten
günaydın cnm inş. olumlu sonuçlanır tedavin :KK36::KK36::KK36:

günaydın cnm inş. olumlu sonuçlanır tedavin :KK36::KK36::KK36:
Aslında şansızlıklar üst üste geldi.üç yumurta vardı iğnemi oldum doktor ertesi günden başlayarak üç dört gün ilişki dedi ertesi gün ilişkş oldu ama ikinci gün eşim şehir dışına çıktı üçüncü günde ilişki oldu o kadar dördüncü gün de olmadı

Slm bugün benim çatlatmadan sonra ki 12. Günüm sat 16 Aralık şimdi normal şartlarda adet günüm yarın mı oluyor ilaçla adet Olduğum için Bi periyodum yok ilaçla 28 günde bir bu ayda menogon Artı ovitrelle bu sabah kasıklarına bir Ağrı girdi ara ara değil sürekli sanırım yarın adet olucam aşılama değildi bu ama Öncesinde başarısız bir tüp bebek denememiz var 5 yıl oldu bir umut olabilir mi acaba belimde ağrımaya başladı 12 gündür bir Ağrı yoktu bu sadece Göğüs ucu hassasiyeti oda sanırım ilaçların etkisi ilk günler uçlarında büyümüştü ama es

Back
X