Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Slm bugün benim çatlatmadan sonra ki 12. Günüm sat 16 Aralık şimdi normal şartlarda adet günüm yarın mı oluyor ilaçla adet Olduğum için Bi periyodum yok ilaçla 28 günde bir bu ayda menogon Artı ovitrelle bu sabah kasıklarına bir Ağrı girdi ara ara değil sürekli sanırım yarın adet olucam aşılama değildi bu ama Öncesinde başarısız bir tüp bebek denememiz var 5 yıl oldu bir umut olabilir mi acaba belimde ağrımaya başladı 12 gündür bir Ağrı yoktu bu sadece Göğüs ucu hassasiyeti oda sanırım ilaçların etkisi ilk günler uçlarında büyümüştü ama es
hoşgeldin canım işn. olumlu sonuçlanır tedavin :KK68::KK68::KK68:

kızlar selamlar 5 6 gün kaldı bat tarihime bugünler geçmiyor biliyorsunuz :) ama 7 aydır olmadığı için nedense ben ümidimi kaybettim artık yine yoktur bu ay diyorum nasıl ümidimi geri kazanabilirim bilmiyorum bu arada aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum özgerecep senin adına da çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini

kızlar selamlar 5 6 gün kaldı bat tarihime bugünler geçmiyor biliyorsunuz :) ama 7 aydır olmadığı için nedense ben ümidimi kaybettim artık yine yoktur bu ay diyorum nasıl ümidimi geri kazanabilirim bilmiyorum bu arada aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum özgerecep senin adına da çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini
hoşgeldin canım nerelerrdesin ya benimde yarın veya öbürgün adet günüm ağrılarım başladı ama inş. sen olmazsın :KK68::KK68::Dsoğan kürüde yaptım bu ay sadece biraz göbeğimi küçülttü bidahaki ay tekrar yaparım herhalde

her gün girip okuyorum yazılarınızı buralardayım yani :) bende 8 gün kullandım senin sayende sonra ovülasyon günüm geldi diye bıraktım ama zararı yok demiştin bu ay tekrar kullanalım afedersin benden yeşilimsi akıntı geliyor heralde yine iltihaba yakalandım yoksa soğan suyu iltihabı mı söktü anlamadım :) inşallah ikimiz de olmayız canım :KK54:

her gün girip okuyorum yazılarınızı buralardayım yani :) bende 8 gün kullandım senin sayende sonra ovülasyon günüm geldi diye bıraktım ama zararı yok demiştin bu ay tekrar kullanalım afedersin benden yeşilimsi akıntı geliyor heralde yine iltihaba yakalandım yoksa soğan suyu iltihabı mı söktü anlamadım :) inşallah ikimiz de olmayız canım :KK54:
bence devam et iltihap için çok iyiymiş ben kesin olurum çünki ağrılarım başladı ateşim düştü

Kizlar 8 tane yumurta var 17 18 19 araliginda doktor cok iyi dedi yarin vurulcam igeneyi.yumurtalarn kalitesi de cok iyi cikti kan testinde.sizin cocugunz olur diyo hep ama bakalim ins bu ay tuttururz :)

Slm kızlar..ben de doktora gidiyorm şimdi kontrole.yumurta takibi icin igne vurulcam bakalim ne Kadar olgunlasmis hsgde cekildm ins bu ay olur
Hayılrlı olsun canım. Güzel haberler alırsın inşallah :KK68:

Slm bugün benim çatlatmadan sonra ki 12. Günüm sat 16 Aralık şimdi normal şartlarda adet günüm yarın mı oluyor ilaçla adet Olduğum için Bi periyodum yok ilaçla 28 günde bir bu ayda menogon Artı ovitrelle bu sabah kasıklarına bir Ağrı girdi ara ara değil sürekli sanırım yarın adet olucam aşılama değildi bu ama Öncesinde başarısız bir tüp bebek denememiz var 5 yıl oldu bir umut olabilir mi acaba belimde ağrımaya başladı 12 gündür bir Ağrı yoktu bu sadece Göğüs ucu hassasiyeti oda sanırım ilaçların etkisi ilk günler uçlarında büyümüştü ama es
Canım inşallah umduğun gibidir. Emeklerinin karşılığı minik bir bebiş gelir inşallah sağlıkla :KK68:

Hoşgeldin canım.. Ben oldum bilee.. Hem de beklenenden 2 gün önce. Bu ay rahim filmi çekinmiştim, umudum vardı ama kısmet böyleymiş. Hakkımızda hayırlısı artık napalım.. Sen olmazsın inşallah canım.

Kizlar 8 tane yumurta var 17 18 19 araliginda doktor cok iyi dedi yarin vurulcam igeneyi.yumurtalarn kalitesi de cok iyi cikti kan testinde.sizin cocugunz olur diyo hep ama bakalim ins bu ay tuttururz :)
Maşallah canım.. Çok güzel büyümüşler. İnşallah olacak bu ay :KK37: Hadi hayırlısı

Çatlatmadan sonra ki 12. Günde adet oldum çok üzgünüm bu süreçte hep belirti Aradım bir çoğunu yaşadım ama fos çıktı bence takılmayın

Çatlatmadan sonra ki 12. Günde adet oldum çok üzgünüm bu süreçte hep belirti Aradım bir çoğunu yaşadım ama fos çıktı bence takılmayın
Kısmet değilmiş canım. İnşallah bu ay güzel haber alırsın sen de. Hepimiz de alalım..

maşallah canım tavuklardan bile fazla yumurtlamışsın :confused::confused::confused: inş. ikiz olur

canım çatlatma iğnesi adeti uzatabiliyor ama iğneden 12 gün sonra kan testi yapabilirsin iğne yanıltıcı belirtilerde yaratabiliyor inşallah sende ki hamilelik belirtisidir canım.

maşallah canım 8 tane.elbet biri hatta birileri döllenir sen stres yapma yeter canım

üzülme canım bir gün sende olursun anne.banada çocuğun olmaz zor olur tüp bebek dışında şansın yok diyorlarken 5 kez hamile kaldım hemde tedavisiz doğal yolla şimdi iki çocuğum var.zaman gerekiyor ve unutmak gerekiyor çocuk fikrini hatta adet tarihini.ben adet tarihlerimi unuttuğum aylarda hamile kaldım hatta farketmedim bile hamile olduğumu

hoşgeldin canım nerelerrdesin ya benimde yarın veya öbürgün adet günüm ağrılarım başladı ama inş. sen olmazsın :KK68::KK68::Dsoğan kürüde yaptım bu ay sadece biraz göbeğimi küçülttü bidahaki ay tekrar yaparım herhalde

Tatlım soğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra 6 ay ara vermen lazımmış rahim duvarını çok inceltiyormuş..

maşallah :KK73::KK73:hadi bakalım canımm inşallah güzel haberler duyarız senden de :)

Back
X