Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İğne vurunmuştun di mi? Dün iğnenin etkisi devam ettiği için de silik çizgi çıkmış olabilir. Yani negatif de olabilir. Lütfen negatif olursa da çok üzülme. Kendini ona da hazırla. Her şeyin hayırlısı ama inşallah pozitiftir tabi.
EVET BU AYIN 4ÜNDE VURULDUM BUGUN 10.GÜN NEZAMAN KESİN SONUÇ ALABILIRIM PEKİ

Agri falan yok acaba tutmadigi icin mi yoksa kisiden kisiye degisirmi
Tabi ki kişiden kişiye değişiyor canım. Bazısının hiç belirti olmuyor. Allah gönlüne göre versin.

En iisi adet tarihini beklemek saol tatlim ins bebeim vardirda yazarim burdan....adet gecikmesi olabilirmi bebek olmadigi halde yoksa daha erkenmi olur adet
İnşallah vardır.. Adet gecikmesi de olabilir erken de gelebilir. Benim geciktiği de oldu, erken geldiği de. Bilemiyorum yani canım. Öyle kesin bir şey yok.

İğne vurunmuştun di mi? Dün iğnenin etkisi devam ettiği için de silik çizgi çıkmış olabilir. Yani negatif de olabilir. Lütfen negatif olursa da çok üzülme. Kendini ona da hazırla. Her şeyin hayırlısı ama inşallah pozitiftir tabi.[/QUOT
inşallah ya cok mutsuz oldum dun test yaptım sılık cızgıydi bugun negatıff oldu 10.gün bugun moralım gitti
canım iğnenin etkisi de olabilir silik çizgi gebelikte olabilir.çok kritik bir zamanda yapmışsın kafanı rahatlatmak için 12.gün kan testi yaptır derim gerilmektense

Tabi ki kişiden kişiye değişiyor canım. Bazısının hiç belirti olmuyor. Allah gönlüne göre versin.

İnşallah vardır.. Adet gecikmesi de olabilir erken de gelebilir. Benim geciktiği de oldu, erken geldiği de. Bilemiyorum yani canım. Öyle kesin bir şey yok.
Cooookkkk tesekkur ederim tatlim allah kimsenin kucagini bos birakmasin

En iisi adet tarihini beklemek saol tatlim ins bebeim vardirda yazarim burdan....adet gecikmesi olabilirmi bebek olmadigi halde yoksa daha erkenmi olur adet
inşallah vardır tatlım yoksa da üzme kendini elbet olacak hepimiz bekliyoruz :KK68::KK68: yani moralin bozma benim reglim hiç gecikmezdi bu ay 2 gün gecikti ki hep bi kaç gün önce olurdum, muhtemelen ilacın etkisi diye düşündüm. sen bekle gününü sonra tahlil yaptır. hayırlısı olsun canım üzülmek pes etmek yok :KK53::KK53:

Merhabalar, geçen ay ilk denememdi olmadı:( bu ay yine iğne yapıldı. Bugün progesteron testi yaptırdım 32.20 çıktı. Doktorum çok iyi yumurtlamışsın 25 üstü genellikle gebelikle sonuçlanıyor dedio_O ama yine de kan testini bekle tabi dedi.

Bir fikri olan var mı siz baktırdınız mı hiç?

Merhabalar, geçen ay ilk denememdi olmadı:KK43: bu ay yine iğne yapıldı. Bugün progesteron testi yaptırdım 32.20 çıktı. Doktorum çok iyi yumurtlamışsın 25 üstü genellikle gebelikle sonuçlanıyor dedio_O ama yine de kan testini bekle tabi dedi.

Bir fikri olan var mı siz baktırdınız mı hiç?
Canım.. Ben de bu ay 21. gün progesteron testi yaptırdım ve 28 küsur çıktı, hem de ilaçsız iğnesiz.. Ben de öyle bir şeyler okumuştum ve biraz umutlanmıştım ama o sadece iyi yumurtladığını ve ihtimalin yüksek olduğunu gösteriyormuş. Benimki maalesef olumsuz oldu :KK43: Hayırlısı böyleymiş. İnşallah senin vardır canım.

arkadaslar dun kan testi yaptirdim bugun sonucumu aldim sonucum 2.66 cikti. Catlatma ignesinin 11. Gunuydu dun. Negatif ama benimki de bir umut iste degeri boyle cikipta hamile oldugunu ogrenen var mi ?

Canım.. Ben de bu ay 21. gün progesteron testi yaptırdım ve 28 küsur çıktı, hem de ilaçsız iğnesiz.. Ben de öyle bir şeyler okumuştum ve biraz umutlanmıştım ama o sadece iyi yumurtladığını ve ihtimalin yüksek olduğunu gösteriyormuş. Benimki maalesef olumsuz oldu :KK43: Hayırlısı böyleymiş. İnşallah senin vardır canım.

Anladım canm saol hayırlısı inşallah:KK51:
Bayağı birşey okudum 12 çıkıp hamile olan, 44 çıkıp olmayan da varmış.. İş döllenmeye kalıyor yani.. Doktor öyle söyleyince eşim de çok umutlandı ben de tabi ama şimdi sakinim:KK54: bekleyelim bakalım:KK43:

Anladım canm saol hayırlısı inşallah:KK51:
Bayağı birşey okudum 12 çıkıp hamile olan, 44 çıkıp olmayan da varmış.. İş döllenmeye kalıyor yani.. Doktor öyle söyleyince eşim de çok umutlandı ben de tabi ama şimdi sakinim:KK54: bekleyelim bakalım:KK43:
Canım inşallah vardır. Benim de yüksek çıkınca umutlandım ama evet, yüksek çıkıp olmayanları da okumuştum. Sakin olmak en iyisi ama inşallah da hayırlısıyla güzel haberi alırsınız :KK37:

Back
X