- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Hehedur ben onu araştırcam müsait oluncaneymiş ne değilmiş öğreneyim iyice
![]()

Olur canım olur.. Yapacak bir şey yok.. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra beklicez napalım.. Daha işin başındayız. Aşılaması var bunun, tüp bebeği vaarr.. Allah korusun onlar tutmasa ne kadar üzülürüz.. Şimdi üzülmemeye çalış lütfen.. Sadece sabırgünaydın kızlar adetime 2 gün kaldı evde test yapayım dedim 8. ayda yine negatifi gördüm artıık ne hissettiğimi bile bilmiyorum niye olmadığını da bilmiyorum allahım hepimize sabır versin artık hiç olmayacakmış gibi geliyor![]()

Canım tüplerde sorun vardır diye de düşünme. Ben de aynı durumdayım. Söylüyorum ya benim de 11 ay oldu. Ne eşimde ne bende sorun görünmedi şükür. Geçen ay rahim filmi çektirdim, onda da sorun görünmedi. Yani illa bir sorun var demek değil olmuyor diye. Zamanı değilmiş ne yapalım. 8 ay çok uzun da değil. Gençsiniz, ne güzel.. Dert etmesen olacak zaten. Üzülme sakınevet hikayeni okumuştum senin gibi mucize yaşarız inşallah bizlerde allahım kimseyi okadar uzun süre bekletmesin inşallah 2 kere klomen kullandım çok büyüdü yumurtam birincisinde iğne vurmadı o yüzden dr ikincisinde iki yumurtam oluşmuştu vuruldum çok ümitlenmiştim yine olmadı 2 aydır kullanmıyorum bıraktım kendi haline eşimde de bende de sorun görülmüyor tabi ben hsg çektirmedim daha martta memlekete gidince çektireceğim doğudayım şu an buradaki özel hastane bile berbat test sonuçları bile herkesin yanlış çıkıyormuş korkuyorum şimdi tüplerim mi kapalı diye![]()