Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hoşgeldin cnm iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin inş pozitif sonuç alırsın :KK68::KK68::KK68:
canım inşallah peki bu iğnenin hcg etkisi vücuttan kaç günde atılıyor.
yani aslında 22 ocak benim doğum günüm 12 gün sonra olmuş olacak yapsam çıkarmıki yoksa iğnenin sonucu olurda beni yanıltırmı.

yani aslında 22 ocak benim doğum günüm 12 gün sonra olmuş olacak yapsam çıkarmıki yoksa iğnenin sonucu olurda beni yanıltırmı.
10 günden sonra vücuttan çıkıyo diyolar istersen ogün yap çıkabilir

kızlar merhaba 1 yılın sonunda bebeğine kavuşamamış biri olarak aranıza katıldım
28 yaşındayım çocuğum yok.
hormon testleri rahim filmi herşey normal.
adetimin 2 günü gittim.
1-5 ocak klomen verdi bitirdim .
10 ocak iğne ovitrelle 250 mg oldum
11-13 ocak birliktelik oldu.
sizde kanda ne zaman test yapmalıyım
geçmiyorrrrrrrrr günlerrrrrrrr
inş herkes arayan herkese versin allahım .
canım ben geçen ay iğneden sonra 12.gün kanda negatif sonucu öğrendim.zaten daha sonrada adet oldum.
bende dün adet oldum canım :KK14::KK14::KK14:
hayırlısı canım.bu ay bekleriz senden bebek haberlerini artık

Kizlar 15 yada 16 gun test denesem sonuc alabilirmiyim
evet canım.artık çıkması lazım

Ya ben yaptim bise cikmadi yok heralde cok uzgunum yanilma payim varmidir
kaçıncı günündesin 15.16. günse kanda kesin çıkar git yaptır beklemek dahada gerer seni çünkü idrarda negatifi gördün kafan hep takılır kan testi yaptır bni beklemek sonuçtan daha çok yıpratır

ben 12.günde kanda sıfırı gördüm ne iğne etkisi ne başka bi şey kalmamıştı.düşün 12.gün 2-3 bile değil direk skoca bir 0(sıfır) çıktı.yaptır canım.benimde doğum günüm 24 ocak bende adet olmazsam 22 ocakta yaptıracağım kan testini ama tabii o zamana kadar gelmezse kırmızılar

kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen

2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım ama benim moralim çok bozuldu tam bu sefer oldu derken en ufak bi olumsuzluk beni çok üzüyor
yok cnm ya moralini bozma takip amaçlı yaptır demiştir sıkma canını sen dua et daha çok yükselir inş. bu sefer :KK36::KK36:

KIZLAR VERMİŞ OLDUĞUNUZ CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BEN DAYANAMICAM O ZAMAN 22 OCAK TA İNŞALLAH ALLAHIM BANA BEBEĞİMİ VERİR DOĞUM GÜNÜMDE. ÇOK HEYCANLIYIM GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOR AMA DOKTORUM DEDİKİ POZİTİF DÜŞÜN O YÜZDEN BENDE VARMIŞ GİBİ YAPIYORUM DAHA İYİ HİSSEDİYORUM İYİ HİSSETMEK UMUTSUZ OLMAMAK GEREKMİŞ.

ben 12.günde kanda sıfırı gördüm ne iğne etkisi ne başka bi şey kalmamıştı.düşün 12.gün 2-3 bile değil direk skoca bir 0(sıfır) çıktı.yaptır canım.benimde doğum günüm 24 ocak bende adet olmazsam 22 ocakta yaptıracağım kan testini ama tabii o zamana kadar gelmezse kırmızılar
O ZAMAN YAPAYIM BEN ETKİSİ GİTMİŞ OLUR AMA UMUDUMU ASLA KAYBETMİCEM HERŞEYE RAĞMEN PES ETMİCEM. ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. HEPİMİZE İNŞALLAH.

Ben de 5 ocakta iğnemi oldum, 14ünde progesteronuma baktırdım 32.4 çıktı, doktor çok iyi dedi 5 gün sonra test yaptır bakalım dedi. 19unda kan testi yaptırıcam ama hiç günler geçsin istemiyorum umut etmek bile güzel çünkü:KK43:
ama eşim de duydu ve sabırsızlıkla 19unu bekliyor test yaptırcaz diye:cry:

Ben de 5 ocakta iğnemi oldum, 14ünde progesteronuma baktırdım 32.4 çıktı, doktor çok iyi dedi 5 gün sonra test yaptır bakalım dedi. 19unda kan testi yaptırıcam ama hiç günler geçsin istemiyorum umut etmek bile güzel çünkü:KK43:
ama eşim de duydu ve sabırsızlıkla 19unu bekliyor test yaptırcaz diye:cry:
canım inş. 19 unda güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Back
X