Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım güzel büyümüş yumurtan çok yumurta olması şart değilki bir tane olsun sağlıklı olsun yeterli
evet zaten ilaç kullanmayınca biliyorum bir tane oluyor genelde inşallah bu ay tutar ya heryerim sivilce doldu ergenliğe döndüm eşim de stres mi yapıyorsun diye kızıyor :) aslında yapmıyorum bu günlerde moralim gayet iyi oluyor ama dedikleri gibi heralde bilinç altım stres yapıyor :)

arkadaşlar ne olur belirtilere takılıp ümitlenmeyin çünkü her ay bende yaşıyorum mesela ben her ay adet öncesi çikolata krizlerine girerdim bir ay hiç birşey yiyesim gelmedi hatta ekşi şeyler çekti canım dedim heralde hamileyim yok diğer ay göğüslerin acıması gerekiyormuş dedim o ay fena şekilde göğüslerim acıdı yine değildim bir ay kasıkta batmalar yaşadım mide bulantısı yaşadım yine yok yani anlayacağınız belirtileri bildiğimiz için vucudumuz bizi kandırıyor her ay beynimize birşey sokuyoruz ve vucudumuz bize oyun oynuyor resmen :)

inşallah canım hepimiz muradımıza ersek bir an önce sitede iyi haber veren de yok demek ki daha nasip değilmiş hiçbirimize sırayla hepimiz güzel haberler versek bu ay inanın sadece kendimin olmasını değil hepimizin olmasını istiyorum ne kadar zor birşey olduğunu anladım gördüm allahım hepimize nasip etsin inşallah en kısa sürede
İnşallah inşallah.. Allah bir an önce nasip etsin inşallah hepimize.. Eşim de diyor ne zormuş ya diyee.. Gözümüz gibi bakacağımız, kıymetlilerimiz, tatlı bebişlerimiz gelecek inşallah :KK68:
arkadaşlar ne olur belirtilere takılıp ümitlenmeyin çünkü her ay bende yaşıyorum mesela ben her ay adet öncesi çikolata krizlerine girerdim bir ay hiç birşey yiyesim gelmedi hatta ekşi şeyler çekti canım dedim heralde hamileyim yok diğer ay göğüslerin acıması gerekiyormuş dedim o ay fena şekilde göğüslerim acıdı yine değildim bir ay kasıkta batmalar yaşadım mide bulantısı yaşadım yine yok yani anlayacağınız belirtileri bildiğimiz için vucudumuz bizi kandırıyor her ay beynimize birşey sokuyoruz ve vucudumuz bize oyun oynuyor resmen :)
Evet canım.. Benim de her ay farklı şeyler oldu. Hiç takılmamak lazım. Ben de ne belirti olursa olsun umutlanmıyorum artık. Bu ay olmazsa öbür ay olur.. Doğru zamanda sağlıkla olsun da yeter ki.. Sabrederiz biz de :KK37::nazar::KK46:

Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal f kullandım ardından 25/01/2015 pazar günü çatlatma iğnemi oldum iğnenin olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu ama sonra eşim şehir dısına cıkmak zorunda kaldı sizce yeterli olurmu bugün iğneden sonra 6. günüm bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkıyor ilacın etkisi ne zaman geçer acaba kafamda deli sorular :) inşallah hepimiz hamiş oluruz

Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal f kullandım ardından 25/01/2015 pazar günü çatlatma iğnemi oldum iğnenin olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu ama sonra eşim şehir dısına cıkmak zorunda kaldı sizce yeterli olurmu bugün iğneden sonra 6. günüm bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkıyor ilacın etkisi ne zaman geçer acaba kafamda deli sorular :) inşallah hepimiz hamiş oluruz
hoşgeldin canım iğnenin üstünden 14 gün geçmesi gerekiyo etkisi geçmesi için

hoşgeldin canım iğnenin üstünden 14 gün geçmesi gerekiyo etkisi geçmesi için
hoşbulduk papatyam teşekkür ederim beklmek cok zor..Bende polikistik over var 1 çocugum var..ilk gebeliğimde klomen kullandım sadece çatlatma iğnesi dahi yaptırmadım kendiliğinden oldu...oğlum 8 yaşında 4 senedir hiç korunmuyorum son 6 aydır klomen kullandım olmadı bu ay iğne tedavisine geçtik ama sadece 2 gün ilişki oldu yine tutmayacak sanki ama garip bir umut var içimde isteyen herkese rabbim verir inşallah...

olums
hoşbulduk papatyam teşekkür ederim beklmek cok zor..Bende polikistik over var 1 çocugum var..ilk gebeliğimde klomen kullandım sadece çatlatma iğnesi dahi yaptırmadım kendiliğinden oldu...oğlum 8 yaşında 4 senedir hiç korunmuyorum son 6 aydır klomen kullandım olmadı bu ay iğne tedavisine geçtik ama sadece 2 gün ilişki oldu yine tutmayacak sanki ama garip bir umut var içimde isteyen herkese rabbim verir inşallah...
uz düşünme canım inş. olur güzel haberlerini bekliyoruz :KK68::KK68::KK68:

Merhaba kubosemiratam bende ayni gün iğne oldum bende sunun telasini yasiyorum ertesi gün 24 saat sonra civarı doktora gittim çatlamış dedi ama ben ille 36 saati bekledim amacım suydu ilk çocuğum kız ikincisi oğlan olsun diye yumurta catladigi anda yakalamak istedim umarım tezim tutar ve umarım öğlen çatlamış olan yumurtam gece 12 -1e kadar dayanmıştır zaten doktorun burnundan kil aldırmıyor çatlamış mi geldim diye gıcık oldu bana bi de özel yani kızım da 4ay tedavinin sonunda iğneyle olmuştu hayırlısı bakalım gecen ay 43saat sonra bu rliktelik oldu yumurtamsı dayanması demekki ohh içimi döktüm bayagi

Tam günlerinde olmuş ilişki. Dahasına gerek yok :KK48: Yani geç çatlamamışsa yumurtan yeterli olmuştur canım. Şimdi sıra beklemektee.. İnşallah pozitif sonucu alırsın. Allah oğlunuza sağlıklı mutlu bir ömür versin. Bir kardeşi de gelir inşallah :KK68:

Merhaba kubosemiratam bende ayni gün iğne oldum bende sunun telasini yasiyorum ertesi gün 24 saat sonra civarı doktora gittim çatlamış dedi ama ben ille 36 saati bekledim amacım suydu ilk çocuğum kız ikincisi oğlan olsun diye yumurta catladigi anda yakalamak istedim umarım tezim tutar ve umarım öğlen çatlamış olan yumurtam gece 12 -1e kadar dayanmıştır zaten doktorun burnundan kil aldırmıyor çatlamış mi geldim diye gıcık oldu bana bi de özel yani kızım da 4ay tedavinin sonunda iğneyle olmuştu hayırlısı bakalım gecen ay 43saat sonra bu rliktelik oldu yumurtamsı dayanması demekki ohh içimi döktüm bayagi
Canım inşallah dilediğin gibi olur ama çocuğun cinsiyetini erkek belirliyor. Yani kadının yumurtasının ne kadar zaman önce çatladığıyla bir ilgisi olacağını sanmıyorum. Öyle şeyler söyleniyor ama tamamen varsayım. Bir de çatladığı anda yakalamak istedim demişsin ama doktora gittiğimde çatlamış olduğunu söyledi demişsin. O zaman beklememen gerekmez miydi çatladığı zaman yakalamak için..
Tabi ki inşallah Allah gönlünüze göre verir. İnşallah kızına bir erkek kardeş gelir sağlıkla :KK68: Sağlıklı olsunlar daa :KK68:

Tam günlerinde olmuş ilişki. Dahasına gerek yok :KK48: Yani geç çatlamamışsa yumurtan yeterli olmuştur canım. Şimdi sıra beklemektee.. İnşallah pozitif sonucu alırsın. Allah oğlunuza sağlıklı mutlu bir ömür versin. Bir kardeşi de gelir inşallah :KK68:
Ayy canım çok mutlu ettin beni ilişki günlerine kafam takılmış durumdaydı rahatlattın güzel haberi alırsam eşimden önce burada paylaşacağım :)

Mutlaka bekliyoruuzzz :KK73: Heyecanlaaa :rolleyes: :D
Aynı gün demişsin canı iğne günü için hiç gebelik testi yaptınmı sonuç herkeste pozitif çıkıyor dimi ben hergün yapacağım hangi gün negatif oluyor bakıp kan testine gideceğim paranoyak oldum sanki :110::110::110:

Evet ayni gün igne olmusuz fakat ben adet günümü beklicem kizimdada oyle yapmistim ilişki saatine gelince sevgili dely doktorum öğlen saatlerinde Catlamis dedi ama öyle bu baktı ki birkaç saniye oldu isteksizdi yani bende yumurta akı kıvamında akıntı da yoktu çatlamış ama anlayamadım demekki her ihtimale karşı 36.saati bekliyim dedim çünkü kizimda 34 saat sonra olmuştu ilişki zaten paztsi agrim azaldi demekki gerçekten catlamisti simdi gayet rahatim kaşık agrim falan arada bir güzel dileklerini tesekkur ederim allah hepimizin dileklerini kabul etsin

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK54:bende ayın 19 da ignemi oldum hamileligin tüm belirtilerini yaşıyorum ve psikolojik oldugunuda biliyorum.ayın 7 si adet günüm bekleyeceğim bakalım nasip ha bu arada birşey ögrendim adete 3 gün kala bile hamile kalınıyormuş... çalışmalara devam o_O:KK69:

yok canım çatlama sorunum büyüme sorunum yok diye bişey yaptırmadım dr gün aşırı ilişki dedi gönderdi martta rahim filmi çektircem oda açıksa preseed diye bir jel varmış ondan almayı düşünüyorum vajinadaki sıvı sperleri öldürüyorsa bu koruyormuş ne kadar doğru bilmiyorum kullanıp çok hamile kalan okudum ama onları yazan pazarlama amacıyla mı yazıyorlar bilmiyorum aranızda kullanan ya da duyan var mı bu ilacı arkadaşlar
Ben rahim filmi de çekindim 3 ay önce sıkıntı yok onda, bu ay klomen tedavisi başladık ama hayırlısı bakalım. Umarım hepimizin başka bişeye gerek kalmadan olur. Olmazsa da ben de dediğin jeli deneyim bi sonraki ay, duymamıştım onu ben.

Back
X