- 6 Kasım 2013
- 114
- 126
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde belim anormal ağrıyor doğrulamıyorum kasıklarım ağrıyorKızlar bide bişey soracağım. Ovitrelle vurunduktan sonra bel ve sırt ağrısı olan var mı? Kasık ağrısı ve adet sancısı var yan etkilerde ama bel ve sırt ağrısı hiç görmedim. Ovitrelle ile alakası olabilir mi sizce? Böyle bişey yaşayan var mı?
Merhaba arkadaşlar bende bu ay gonal f kullandım ardından 25/01/2015 pazar günü çatlatma iğnemi oldum iğnenin olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu ama sonra eşim şehir dısına cıkmak zorunda kaldı sizce yeterli olurmu bugün iğneden sonra 6. günüm bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkıyor ilacın etkisi ne zaman geçer acaba kafamda deli sorular :) inşallah hepimiz hamiş oluruz
kızlar merhabalar,umaarımm soruma cevap gelirrr...
bugun çatlatma iğnesi vurulalı 8 gün oldu? gögüslerimde şişkinlik ve sızlama vaR? gebelik testi için erkenmidir?
N
Ne yaptın canım test yaptırdınmı?iyi haber bekliyoruz inşallah...
Adetinin kacinci gunuydu canim benim 16. Gundu 00.00 itibarı ile 23. Gunum bugun 5 gun sonra adet günüm sen hic test yaptınmı pozitif cıkiyor yalanda olsa cift ciGi gormek güzel :)canımm bende ayın 24 ünde vuruldum iğnemii
Yok canım ya test de almadim hastaneye de gitmedm tekrar bekliyorum öyle çarşambaya kadar adet olmam lazm artık olmazsam bir umut :)
Günaydın kızlar.ovitrelleden sonraki 13.günüm ama hiç belirtim yokhayırlısı olsun hepimiz hakkında
Adetinin kacinci gunuydu canim benim 16. Gundu 00.00 itibarı ile 23. Gunum bugun 5 gun sonra adet günüm sen hic test yaptınmı pozitif cıkiyor yalanda olsa cift ciGi gormek güzel :)
Kızlar bide bişey soracağım. Ovitrelle vurunduktan sonra bel ve sırt ağrısı olan var mı? Kasık ağrısı ve adet sancısı var yan etkilerde ama bel ve sırt ağrısı hiç görmedim. Ovitrelle ile alakası olabilir mi sizce? Böyle bişey yaşayan var mı?
4 ay önce bebegmin kalbi durdugu icn kürtaj olmak zorunda kaldm.ara verdk bu ay ilk denememiz.19 unda igne yaptrdm ama hc umudum yok bu ay sanki hc bsy hssetmiyorum.tek bi belirti ble yok.ins bize de nasip olur annelik en kısa zamandaHayırlı günler benimde 13.gün bende sadece akşamdan beri baş agrısı var adetime 7 gün var nasip bekliyorum inşaallah hepimiz hamileyiz diye yazarız.![]()
Benm adetime de 8 gün var.ne zaman test yapmayı dusunuyosun peki.erken mi acaba daha ?Hayırlı günler benimde 13.gün bende sadece akşamdan beri baş agrısı var adetime 7 gün var nasip bekliyorum inşaallah hepimiz hamileyiz diye yazarız.![]()
Benm adetime de 8 gün var.ne zaman test yapmayı dusunuyosun peki.erken mi acaba daha ?
Bende habersiz yapcm o da umutlanyo sonraNasipse salı günü yapmayı düşünüyorum eşimde habersiz![]()
Bende habersiz yapcm o da umutlanyo sonra
S.a şuan test için çok erken 14 gününde yap yada adet gününü bekle benimde 12 gün oldu bekliyorum.hayırlı akşamlar![]()
Canım ignenin etkisi gecmistir bence hamilesin çok heyecanlı :) yarını bekleme canım hemen yaptır bizlere müjdeyi vermeyi unutma :)benim yarın iğneden sonra 14. günüm oluyor dün test yaptım yine kocam dayanamamış almış gelmiş 2. çizgi hafif silik çıkmış kızlar ve pazartesinden beri şiddetli bel ağrım var. bu sabah yataktan kalkarken bi başım döndü düşüyodum az daha yarın test yaptırıcam inşaAllah kan testi.
Canım catlatma ignesi gec vuruldu adete az kaldı ama ignenin 7. Gunu etkisi kaliyor diyorlar vucudda :)S.a canım sen test yapsana belli olur bence![]()