Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar kimse yazmıyor nerelerdesiniz :) yarin igneden sonra 9. Günüm belim agriyor kasıklarımda batmalar oluyor ben meraktan çatlıycam kızmayın bana ignenin etkisi gecmemistir demeyin ben yarın kanda baktırıcam ;) sonucu yazarim hem igneden sonra 9. Gun çıkan sonuç dogrumu ögrenmis oluruz :) hepimize bol şans
Canim benim haklisin hepimiz sabirsizlaniyoruz ama en az 12 gun gecmesi lazmimmis kanda cikmasi icin.doktorum oyle dedi bana ama yine de ben adetimi bekleyecem nasil sabredecem bilmiyorum ama subatin 19 undan sonra kan verecem vala

Hayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.:KK12:
Canım adetin 7siyse daha var kiii.. Çıkmaz zaten. Beklee ;) Güzel haber gelir inşallahh

Hayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.:KK12:
Hayirlisi plsun tatlim moralini bozma bosver zamani degil.demekki...Benim asilamanim 4. Gunu ama hic umidim yok valla adet gunimu bekleyecem test yapmama gerek kalmadan olirum sanirim :(

Canım adetin 7siyse daha var kiii.. Çıkmaz zaten. Beklee :KK66: Güzel haber gelir inşallahh

İnşaallah canım Allah hepimize güzel hayırlı bebekler versin...bugünle 4 gündür basagrım var yatarken sagıma yatamıyorum kadıklarım agrıyor acaba dedim test yaptım evet aslında erkendi... bu arada uzun zamandır yoktun iyisin degilmi?

Hayirlisi plsun tatlim moralini bozma bosver zamani degil.demekki...Benim asilamanim 4. Gunu ama hic umidim yok valla adet gunimu bekleyecem test yapmama gerek kalmadan olirum sanirim :KK43:
Olumsuz düşünmee.. Olacak inşallahh :KK37::KK36:

İnşaallah canım Allah hepimize güzel hayırlı bebekler versin...bugünle 4 gündür basagrım var yatarken sagıma yatamıyorum kadıklarım agrıyor acaba dedim test yaptım evet aslında erkendi... bu arada uzun zamandır yoktun iyisin degilmi?
Amin canıımm..!! Bende migren var. Tuttu mu çook fena. Baş ağrısı çekenleri çok iyi anlıyorum. Allah yardım etsin, çok geçmiş olsun canım. Benim de adetim 6-7 bu arada :KK66: beklicem ama test yapmıcam hemen. Bu ay ilaç falan kullanmadım. Bakalım ne olacak..?
Haftasonu Bursa'ya annemleere gittim, giremedim. Aslında yine telefondan girerdim de, geçen perşembe telefonum cebimden düştü ve ekranı kırıldı. Bu yeni telefonların da her şeyi ekran. Çalışmıyor :KK43: Baya da bir masraf çıkardı. Eski telefonumu kullanıyorum. O da fena :) Bir süre sosyal medyadan uzak kalıcam :KK34: :KK51::KK48:

Bende de moraller sifir maalesef.. Dun ignenin 14. Gunuydu su erken genelik teslerinden yaptim husran tabii. :KK43: Bu ay da boyle gecicek herhalde.. Ama ara vericem en azindan 1 ay cunku psikolojim altust oldu artik. Progestan da kullanuyorum o yuzden belirtilerin hepsi var ama yalanci belirti iste. Ama insan inanmak istiyor.. o_ONeyse yarin adet gunum ama gecen ay 3 gun gec oldu oyle olursa benim de 6 sina sarkacak bakalim bekliyorum.. İnsallah sizlerden guzel haberler alirim moral olursunuz bana :KK24:

ya 2. çizgi biraz silik çıkmıştı ama hala emin olamıyorum :KK43: çünkü adet olacakmış gibi sancılarım var. o yüzden hamileyim diyemiyorum yani
Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile oooll :KK48::rolleyes::KK9:Hem silik çizgi hamilesin demek kiii ;) :KK31: Şu kan testini yaptır da rahatlayalım yaa :confused::KK37:

Bende de moraller sifir maalesef.. Dun ignenin 14. Gunuydu su erken genelik teslerinden yaptim husran tabii. :KK43: Bu ay da boyle gecicek herhalde.. Ama ara vericem en azindan 1 ay cunku psikolojim altust oldu artik. Progestan da kullanuyorum o yuzden belirtilerin hepsi var ama yalanci belirti iste. Ama insan inanmak istiyor.. o_ONeyse yarin adet gunum ama gecen ay 3 gun gec oldu oyle olursa benim de 6 sina sarkacak bakalim bekliyorum.. İnsallah sizlerden guzel haberler alirim moral olursunuz bana :KK24:
Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyız :KK37: Ara versen de güzel olur. Zaten bebişler hep ara verdim denilen zamanda sürpriz yapıyorlar. Biraz rahatlarsın, bebişin de o arada gelir inşallah :KK68:

bozma morelini lütfen. kısmet inşaallah hepimiz tadarız anneliği

Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile oooll :KK48::rolleyes::KK9:Hem silik çizgi hamilesin demek kiii :KK66: :KK31: Şu kan testini yaptır da rahatlayalım yaa :confused::KK37:

Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyız :KK37: Ara versen de güzel olur. Zaten bebişler hep ara verdim denilen zamanda sürpriz yapıyorlar. Biraz rahatlarsın, bebişin de o arada gelir inşallah :KK68:

kızlar valla bilmiyorum içim böyle bi garip eşim bile dedi ki senin yüzüne bir farklılık geldi diyor dün. o da inanmak istiyor ondan mı yoksa gerçekten mi bilemedim. kan testine cesaret edemedim dün. bugün eşim yine gebelik testi alacak.

gittim 3 adet gebelik testi aldım ama benim kahvergi akıntılar çoğoldı ama daha ağrım falan yok yani kullanamadım test isteyen olursa verebilirim :KK25:hayat devam ediyor canlarım

bu arada hamilelik öncesi adet benzeri ağrılar yaşayanlar oluyormuş kızlar, boşuna üzülüp kendinizi adete hazırlamayın. Psikoloji bu noktada çok önemliymiş. Kendinizi neye inandırırsanız o şekilde vücut cevap veriyor ve bu süreçte sakın bitki çayı içmeyin.

Back
X