Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar valla bilmiyorum içim böyle bi garip eşim bile dedi ki senin yüzüne bir farklılık geldi diyor dün. o da inanmak istiyor ondan mı yoksa gerçekten mi bilemedim. kan testine cesaret edemedim dün. bugün eşim yine gebelik testi alacak.
Canım silik çizgi hamilelik demek :KK68: Cesaret edemeyecek bir şey yok ;) sonuçta evdeki testin pozitif diyooorr :D İçin rahat edecekse bugün de yap madem, ama yarın mutlaka kan ver yaa :confused:

gittim 3 adet gebelik testi aldım ama benim kahvergi akıntılar çoğoldı ama daha ağrım falan yok yani kullanamadım test isteyen olursa verebilirim :KK25:hayat devam ediyor canlarım
:KK48: Bakalım cumartesi olmazsam lazım olacak sanırım ;) Devam ediyor tabi canım.. Güzel devam etsin inşallah :KK60:
Belli olmaz. Sen de hala hamile olabilirsin canım.. Hayırlısı..

Canım silik çizgi hamilelik demek :KK68: Cesaret edemeyecek bir şey yok :KK66: sonuçta evdeki testin pozitif diyooorr :D İçin rahat edecekse bugün de yap madem, ama yarın mutlaka kan ver yaa :confused:

:KK48: Bakalım cumartesi olmazsam lazım olacak sanırım :KK66: Devam ediyor tabi canım.. Güzel devam etsin inşallah :KK60:
Belli olmaz. Sen de hala hamile olabilirsin canım.. Hayırlısı..

:) ay kızlar bu ay güzel haberler alalım hep birlikteeeee

bu arada hamilelik öncesi adet benzeri ağrılar yaşayanlar oluyormuş kızlar, boşuna üzülüp kendinizi adete hazırlamayın. Psikoloji bu noktada çok önemliymiş. Kendinizi neye inandırırsanız o şekilde vücut cevap veriyor ve bu süreçte sakın bitki çayı içmeyin.
Evet canım.. Ben adet ağrısı çektikçe, forumlarda adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenenleri okuyorum :KK48: Gerçi boşuna umut veriyor ama; olsun.. o bile güzel :KK45:

bu arada hamilelik öncesi adet benzeri ağrılar yaşayanlar oluyormuş kızlar, boşuna üzülüp kendinizi adete hazırlamayın. Psikoloji bu noktada çok önemliymiş. Kendinizi neye inandırırsanız o şekilde vücut cevap veriyor ve bu süreçte sakın bitki çayı içmeyin.
kız benim öyle oldu resmen adet ağrısı yaşadım rahmim dolu gibi ayağa kalksam akacak gibiydi 3..4 gün devam etti sonra kesildi şimdi resmen kahve koyu akıntım oldu ama ağrı sızı yok sadece akşam belim ve sol kasığım fena ağrımıştı ama sonuç ortada

kız benim öyle oldu resmen adet ağrısı yaşadım rahmim dolu gibi ayağa kalksam akacak gibiydi 3..4 gün devam etti sonra kesildi şimdi resmen kahve koyu akıntım oldu ama ağrı sızı yok sadece akşam belim ve sol kasığım fena ağrımıştı ama sonuç ortada
Sen de test yapsanaaa :))

güzelim hemen test yap hadi...

Back
X