Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet canım, öyle oluyor.. Yumurtalama günü, adet günü derken, böyle böyle geçiyor günler. Amiiinnn!! İnşallah daha fazla uzamadan hayırlısıyla bizlerin de sağlıklı evlatları olur :KK68: Benim de cuma adet günüm. Aynen, yoktur diyorum. Adet ağrılarım var. Ama %1 de olsa bir ihtimal var. Bekliyorum bakalım. Hiç birimiz adet olmayalım bu aayyy:rolleyes:
amin canım seninde az kalmış benim daha çook var 12 gün felan inşallah hiç birimiz olmayız dediğin gibi :)

hadi sizin güzel hatırınız için yapayım yazarım valla canım hiç istemiyor benim ilk iğne denemem bu gonal f kullandım hayırlısı
Canım aklın da rahat edeeerr.. yine istemiyorsan yapma tabi..

Kızlar bugun 9.gunum igneden sonra adetiminde 25. Gunu sonuc 10.41 sizce ney acil yardımm :KK66:
Canım erken yaptırmışsın. Böyle olunca emin olamıyor insan. Bilmiyorum ben de. İğnenin etkisi olabilir. Adet zamanı tekrar yaptırman gerekli. İnşallah hamilesindir.

hamilelikte çok sivilcelenen oluyormu biliyor musunuz
Sivilce adet belirtisidir genelde canım, ama adet belirtileri de hamilelik belirtileriyle aynı çoğu zaman. Boşver belirtileri yaa!! Test yaptıracaksın nasılsa :KK66:

kızlar ben ikizim annemde ikiz annem bize hamile kaldığında 2 teane evde kuş yakalamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş geçenlerde yine rüyasında eve iki tene kuş girmiş biri küçük biri büyükmüş dedi inşallah kızım dedi şimdi nasıl söyleycem 73 yaşında hamilesin diye bana hiçbir işyaptırmadı o yüzden çok üzülüyom dua edin nolur bana

Ignenin etkisimidir acaba cok heyecanlandim
iki gün sonra tekrar yap canım yükselirse hamilesindir inşallah iğnenin etkisi değildir ama 9. gün de çok erken olmuş ne çok ümitlen bence ne de ümitsizliğe kapıl yarından sonra hep beraber öğreniriz inşallah

kızlar ben ikizim annemde ikiz annem bize hamile kaldığında 2 teane evde kuş yakalamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş geçenlerde yine rüyasında eve iki tene kuş girmiş biri küçük biri büyükmüş dedi inşallah kızım dedi şimdi nasıl söyleycem 73 yaşında hamilesin diye bana hiçbir işyaptırmadı o yüzden çok üzülüyom dua edin nolur bana
Ah canıımm.. Kıyamaammm.. Test negatif mi çıktı peki, kesin mi yani? Kesinse söyle. İnşallah hamilesindir ama kesin değilsen alıştıra alıştıra söyleyemeye çalış. Üzülecektir ama naparsın.. Bir de bundan sonra böyle çok çok umutlanmamasını söyle. Allah'ın izniyle elbette olacak ama kendini çok kaptırmak da kötü olur be canım.. Allah tez zamanda versin sağlıkla inşallah..

Esmacım bence sen hamilesin :anneadayı:

Ah canıımm.. Kıyamaammm.. Test negatif mi çıktı peki, kesin mi yani? Kesinse söyle. İnşallah hamilesindir ama kesin değilsen alıştıra alıştıra söyleyemeye çalış. Üzülecektir ama naparsın.. Bir de bundan sonra böyle çok çok umutlanmamasını söyle. Allah'ın izniyle elbette olacak ama kendini çok kaptırmak da kötü olur be canım.. Allah tez zamanda versin sağlıkla inşallah..
amin

Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile oooll :KK48::rolleyes::KK9:Hem silik çizgi hamilesin demek kiii :KK66: :KK31: Şu kan testini yaptır da rahatlayalım yaa :confused::KK37:

Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyız :KK37: Ara versen de güzel olur. Zaten bebişler hep ara verdim denilen zamanda sürpriz yapıyorlar. Biraz rahatlarsın, bebişin de o arada gelir inşallah :KK68:

İnsallah canim bakalim kismet diycez..

Back
X