Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bugün 13. günüm ben şimdi kan verdim beta için , akşam adet ağrım oldu çok pek umudum yok ama yinede baktırayım dedim .. 1-2 saate çıkar sonuç ..yazarım sizede , dua edin bana lütfeen :KK43:
inş. güzel sonuçlar alırsın canım :KK37::KK37:

Hem üzücü haberler hemde güzel haberler okudum arkadaşlar sonucu olumsuz olanlar üzülmeyip yeni umutlarla yola devam edelim hamiş arkadaşlara da sağlıklı hayırlı şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin allahım inşallah bir gün teker teker hepimiz güzel haberler vereceğiz :)

üzgünüm kızlar 1,1 çıktı :KK43:
Canım benim üzülme hayırlısı olsun napalım bu ay nasip değilmiş,ben bu ay belimi çektireceğim doktora gitmeyeceğim 5. günü klomen içerim oldu oldu olmadı hiç aşılamayla falan uğraşmayacağım direk tüp bebek yaptıracağım..drumda öyle dedi aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok dedi..

Canım nasıl bel cekiliyor bende istiyorum...ankaradamısın?
merhaba canım,benım arkadasımın annesı cekıyor aynı ılde dedılız senıde götürürdüm ,:) ilk gebeliğim belimi çektirdiğim ay oldu görümceminkinide aynı gün çekmişti 7 kez tüp bebek denedi olmadı belini çektirdikten bir ay sonra doğal yolla oldu artık tüp bebek yaptırmamaya karar vermişti umudunu kesmişti araştır yaşlılara sor yapan biri mutlaka vardır...

Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
Değerin coj güzel inş. Hamissindir canım

Sevimli anne adaylarıııı hiç mi hamiş haberi yok ? öyle bi göz gezdirdim kaçırdım mı bilemedim? ee nasıl keyifler bakalım? :cool::cool:
Huuu!! Nerelerdesin sseennn :KK4: :KK48:
Vardı canım bir kaç güzel haber. Ama inşallah çok çok çoğalsıınn :rolleyes::KK46::KK46::KK46::KK46:
Sen napıyorsuunn? Nasılsıınn?

Huuu!! Nerelerdesin sseennn :KK4: :KK48:
Vardı canım bir kaç güzel haber. Ama inşallah çok çok çoğalsıınn :rolleyes::KK46::KK46::KK46::KK46:
Sen napıyorsuunn? Nasılsıınn?
amaaan ne yapayım iş iş midem bulandı artık her gün migrenim tutuyor sinirden stresten :KK53: ameliyat günümü bekliyorum sonra 20 gün evdeyim inşallah o sırada da azıcık çalışma yaparız rahat kafayla diye düşünüyorum tabi doktor bi sakıncası yok derse :21: bi jel muhabbeti geçmiş azıcık baktım nedir diye güzel bişeye benziyor denesem mi acada didim :D ee sen neler yapıyorsun?

Kızlar ben de bugün bi karışığım. Sabah ateşimi ölçtüm yüksek çıkmadı, acaba yumurtalarım çatlamadı mı diye bir endişeye kapıldım. Bir yandan da daha tam 1 hafta olmasına rağmen sanki regl ağrısı gibi kasıklarımda hafif sancılar başladı. Tutturamadık mı acep yine yaa! :D

amaaan ne yapayım iş iş midem bulandı artık her gün migrenim tutuyor sinirden stresten :KK53: ameliyat günümü bekliyorum sonra 20 gün evdeyim inşallah o sırada da azıcık çalışma yaparız rahat kafayla diye düşünüyorum tabi doktor bi sakıncası yok derse :21: bi jel muhabbeti geçmiş azıcık baktım nedir diye güzel bişeye benziyor denesem mi acada didim :KK70: ee sen neler yapıyorsun?
Ay ben de valla iş ne olcak, bebiş ne olcak.. düşün düşün içinden çıkamadım saldım.. Benim de midem bulanıyor artık şu işten, kısmetse çıkıcam bakalım. heyecanla bekliyorum :))Senin ne ameliyatın olacaktı canım? Geçmiş olsuunn!! Zaten bebişler iş stresinden gelmiyor sanırım :)) Bir rahatlasak 2'şer üçer yapıcaz :KK46::KK46::KK45:
Evet bir jelden bahsettiler. Bilemiyorum, pek güvenemiyorum.. İnşallah isteyenlere derman olur.. İşe yarayan varmış baya galiba. Deneye deneyee bi hal olduk :confused:
Yarın bir gün adet günüm benim de.. Karın ağrım var, olucam kesin.. Pazartesi doktor randevum var, aşılamaya geçicez kısmetse.. Hayırlısı bakalım.. Heyecanlıyım :rolleyes:

Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
sonucun belli oldu mu ?

Back
X