Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hiç çocuğun var mı kız erkek diye tutturuyorsun bir de affedersin ama hiç çocuğun yoksa illede erkek diye tutturmanı hemde takvimlere göre tutturmanı anlayamam eğer çocuğun varsa hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu düşünerek kafayı yiyeceğin konuyu tekrar düşünmeni isterim.hiç çocuğu olmayanlara biraz ayıp olmuyor mu sence de(kızlar affınıza sığınarak yazıyorum).
Haklisin canım çocuğu olan olmayanı anlayamaz kızı olmayan olanı oğlu olmayan olanı anlamaz sadece içimi dökmek istemiştim yanlış yere yazdım kalbinizi kirdiysam kusura bakmayın kizlar boyle dusunmemde benim de o ndime gore sebeplerinm var eşim evin tek oğlu kayinpederim de öyleymis yaşım 34 ikincide kız olursa üçüncüyü ne yasim ne de mali durumum kaldirir diye dusunuyorum telasim ondan tekrar kusura bakmayin

canım rica ederim ne demek :)yarın kan testı yaptıracagım bakalım ne cıkacak :) sen hıc ovulasyon testı yaptınmı
yok canım yapmadım, yarın işyerime laboratuvar gelecek sabah saatlerinde direkt kan vermeyi düşünüyorum canım :) haberleşiriz yine :) umarım çok güzel haberler veririz ikimiz de

Canım afedersin ama bu sayfada senin derdinden kimse yok çoğu hamile kalmak istiyo olsunda bitane olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyoruz yeterki Olsunn diyoruzz..
Merhabalarr:KK36: ben de buraya bakmadan edemez oldum inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere:KK66:

Gelmişken sizlere de sorayım, bu ay iğne olmadım gittiğimde çatlamıştı yumurtam ve bana progestan kullan demedi bu sefer acaba unuttu mu? Her ay 10 gün kullanıyordum. Sizler kullanıyor musunuz ve kaç m
kızlar selam :) size bir şey danışmak istiyorum; benim yarın adet günüm çatlatma iğnesinin de 16. gününe denk geliyor. sizce kanda baktırmak için erken mi?
a,s canım erken değil tam zamanı bence hemen baktır ve ve bizede haber ver inşallah istediğin olur

yok canım yapmadım, yarın işyerime laboratuvar gelecek sabah saatlerinde direkt kan vermeyi düşünüyorum canım :) haberleşiriz yine :) umarım çok güzel haberler veririz ikimiz de
Haklisin canım çocuğu olan olmayanı anlayamaz kızı olmayan olanı oğlu olmayan olanı anlamaz sadece içimi dökmek istemiştim yanlış yere yazdım kalbinizi kirdiysam kusura bakmayın kizlar boyle dusunmemde benim de o ndime gore sebeplerinm var eşim evin tek oğlu kayinpederim de öyleymis yaşım 34 ikincide kız olursa üçüncüyü ne yasim ne de mali durumum kaldirir diye dusunuyorum telasim ondan tekrar kusura bakmayin
Canım seninde sebeplerin varmis sen kusura bakma o takvimlere inanmiyorum canim drum sperm ne kadar kuvvetli olursa erkek olma orani o kadar yuksek demisti yani erkek olmasi icin spermin en az 2 gun beklemis olmasi gerekiyormus kibrista cinsiyet belirleyebiliyorlarmis tup bebek yontemiyle birdeiliskiden sonra saga yat derler buyukler :) insallah saglikli nur topu gibi bir oglun olur canim :)

tatlı güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir sizleri tanımıyorum ama çok sevdim hepimiz aynı şeyi istiyoruz ve inş rabbimin izni ile olacak dualarımdasınız her zaman,,,bişey danışmak istiyorum ilk defa oldu böyle benim adetime daha 15 gün var ama bugün çamaşırımda 3 4 damla koyu kahve renginde akıntı gördüm anlam veremedim

Merhabalarr:KK36: ben de buraya bakmadan edemez oldum inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere:KK66:

Gelmişken sizlere de sorayım, bu ay iğne olmadım gittiğimde çatlamıştı yumurtam ve bana progestan kullan demedi bu sefer acaba unuttu mu? Her ay 10 gün kullanıyordum. Sizler kullanıyor musunuz ve kaç mg kullanıyorsunuz?
Bana da vermişti Dr bir kaç ay ama geçen ay vermedi. Sorduğumda rahim duvari kalınlığı ile ilgili olduğunu söyledi. Benim geçen ay bu kalınlık iyiymiş ondan vermemiş.

tatlı güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinizdir sizleri tanımıyorum ama çok sevdim hepimiz aynı şeyi istiyoruz ve inş rabbimin izni ile olacak dualarımdasınız her zaman,,,bişey danışmak istiyorum ilk defa oldu böyle benim adetime daha 15 gün var ama bugün çamaşırımda 3 4 damla koyu kahve renginde akıntı gördüm anlam veremedim
canım tutunma belırtısı olabılır ınsallah oyledır :)

kızlar ovulasyon testı yaptım ıkı cızgıde aynı koyulukta gebelık testınde negatıf gözüküyor yarın kan testı yaptıracagım sonucu yazarım :)
Aaa inş kanda çıkar. Bizde ovulasyon testinin gebeliği erken gösterip göstermediği ni anlarız. Hadi bakalım hayirlisi

Back
X