Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cnm bugün acile gittim test için yapamayız dediler laboratuvar hamilelik testi yapmıyor tatil olduğu için sesi doktor. Pazartesi gel dedi yani bekliycem artık yapacak birşey yok. Allahtan aklıma ilk günkü gibi takılmıyor artık. Daha adet de olmadım ama sancım var sanki olacak gibiyim lavaboya gidiyorum yok ben anlamadım bu işi. Herşey pazartesi netleşecek inş :KK51::KK51::KK51:
Hadi ya :işsiz: neyse bişey olmaz inşallah hamilesindir canım beklicez artık napalım :skandal:

zeynepppppppp zeynepppppppp canim benim ilk gebeliğimde de (malesef ölü doğum oldu) ben adet olan diye bekliyodum ignenin 16.günü falandi ama tam o ağrı falan uzulmistum hatta ana sonra bi baktim hamileymisim şaşırdım:KK70: yani her gebe kadinin kendine özgü belirtileri var diye dusunuyorum ben

Adet oldum agri kesicimi acil de de vuruldum bile kizlar bursa da nereye gideyim tüp için.

Canım adet oldum ben :KK43: hayırlısı olsun
Hadi ya olsun canim bi dahaki ay kalirsin insallah hamile benimde agrilarim hala devam ediyo gerci gogus agrim ne zaman gecerse o zaman oluyorum bakalim kismet . olmazsa olmaz yapacak birsey yok derdi veren Rabbim dermaninida verir . kafam rahat benim sende cok takma herseyin hayirlisini isteyelim

zeynepppppppp zeynepppppppp canım gelen giden bişey varmı :duduk: merakla yarını bekliyorum:halay:
Yok cnm hala adet olmadım 6 gün günüm geçti yani adet olmuş olsaydım bugün adetim bitecekti. Kasıklarımda sancı var mide bulantım var sık sıkta idrarım oluyor ama yine de belli olmaz bu işler vücudum bana oyun oynamazsa gebelikten şüpheleniyorum artık ama yine de belli olmaz tabi. Bi kere daha Hsg den sonraki aynı 5 gün günüm geçti ama kan testi yaptırmıştım o Zaman negatifti. Bu defa pozitif dendi bakalım yarın dananın kuyruğu kopar. Herşeyin hayırlısı... Endişeliyim ama

Yok cnm hala adet olmadım 6 gün günüm geçti yani adet olmuş olsaydım bugün adetim bitecekti. Kasıklarımda sancı var mide bulantım var sık sıkta idrarım oluyor ama yine de belli olmaz bu işler vücudum bana oyun oynamazsa gebelikten şüpheleniyorum artık ama yine de belli olmaz tabi. Bi kere daha Hsg den sonraki aynı 5 gün günüm geçti ama kan testi yaptırmıştım o Zaman negatifti. Bu defa pozitif dendi bakalım yarın dananın kuyruğu kopar. Herşeyin hayırlısı... Endişeliyim ama
Bencede hamilesin gibi endiselenme hiç kismetinde varsa olur zaten hayırlı haberler olur inşaallah:dua:

Selam, pko var bendede. bu ay 2. Kez klomen kullanışım. İlkin de hiç yumurta oluşmamıştı, bu ay 1 tane oluştu. 23 mm iken ovitrelle yapıldı. Bugün 15. Gün hicbir belirti, ağrı, sancı hiçbirşey yok. Bugün idrarla gebelik testi yaptım. Negatif. Çatladı mi hicbir belirti vermeden çatlamadı mi bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim. Hakkımızda hayırlısı, zor işlermiş .

Cnm merhaba bugün test yaptırdım sonuç 131 olmuş çok şükür
mrb sayfadayı takip ediyorum sizin sonucnuzu umutla bekliyordm uzaktn szn adınıza çok sevndm rabbim hayrlısyla kucağınza almyı nasip etsin .... bnde bu ay catlatma iğnesi kullanıcam umut oldunuz bana :)

Teşekkürler kızlar inşallah ALlah siZe de tez Zaman'da nasip eder. Çok güzel bi duyguymuş maşallah. Şimdi keseyi göreyim kalp atışlarını duyayım içim rahat edecek inş

Kızlar ben bugün doktora gittim, söktürücü verdi. Adet olunca 3. Günü tekrar klomen kullanacağım. Çatlatma iğnesi ovitrelleden sonra muayene olamamıştım tatil girdi araya. 15. Gündü bugün. Kist yok, yumurta da yok olan yumurta belki çatlamıştır belki de çatlamadan küçülüp kaybolmuş olabilir dedi. Bu ay artık catlatma iğnesinden sonra kontrol olacağım. Hayırlısı

Merhaba arkadaşlar benim bugün catlatma ignesi olduğum 11.gün 2 gün önce pembemsi bir leke geldi bir bucuk gün sürdü ve bitti karnında ve kaldıklarında ağırdan var baş d onmelerim ve uyku halim çok var dünden beri halsizlik yorgunluk gibi bu neden olabilir acaba fikir verir misiniz ayrıca test ne zaman yapayım bilmiyorum

Back
X