Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Eheeh 1gün 1gündür diyosun:)) akşam üzeri oldum ya Malesef zarardayım bi gün :)) neyse az kaldı da göğüslerim patlıcak sanırım çok şişti ya sanırım bu ay da tutmadı :))
Aaa öyle deme adetle hamilelik belirtileri aynı canım göğüs şişmesi de büyük belirtilerden biri hadi inşallah olur benim daha dört günüm var dayanabilirsem test yapmadan :)

İğneden sonra 19 gün geçti bende ve bu gün regl başladı. Hiç regl öncesi belirti yaşamadım ve normalde olduğu gibi de değil çok şaşkınım şu an :110:

İğneden sonra 19 gün geçti bende ve bu gün regl başladı. Hiç regl öncesi belirti yaşamadım ve normalde olduğu gibi de değil çok şaşkınım şu an :110:
Ben sancıdan acillik olmuştum bayağı ağır geldi regl önceki klomende

Geçmiş olsun canım. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Tedaviden önce ki regl ile tedaviden sonra ki regl arasında sen de tuhaf hissettin mi
Tedavi olduğum ay bayağı ağır geçmişti ama sonraki normal ben zaten arada aşırı sancılı olurum

Aaa öyle deme adetle hamilelik belirtileri aynı canım göğüs şişmesi de büyük belirtilerden biri hadi inşallah olur benim daha dört günüm var dayanabilirsem test yapmadan :)
İnşallah canım ama hiç ümidim yok :)) hiç test de yapasım yok o yüzden daha rahatım :) hayırlısı olsun hepimiz için dört günüm var benim de reglime :) akıntım da kesildi gibi zaten neden kesildi anlamadım :) geçen ay bıkmıştım akıntıdan bakalım kısmet stres yapmamak lazım :)

Merhaba hanimlar.
Bugun igneden sonra ki 14. gunumdu. Idrar testi yaptim negatif. Benim ilk catlatma ignem. Igneden ne kadar sonra adet goruyoruz.
Bu arada yumurtam erken gelismemis olsaydi normal adet duzenim 6 eyluldu.
Fakat 9. gunde yeterli buyukluge geldigi icin o gun ignemi vuruldum.
Simdi ne zaman regl olurum kafam karisti

Merhaba hanimlar.
Bugun igneden sonra ki 14. gunumdu. Idrar testi yaptim negatif. Benim ilk catlatma ignem. Igneden ne kadar sonra adet goruyoruz.
Bu arada yumurtam erken gelismemis olsaydi normal adet duzenim 6 eyluldu.
Fakat 9. gunde yeterli buyukluge geldigi icin o gun ignemi vuruldum.
Simdi ne zaman regl olurum kafam karisti
Merhaba Can'ım. Ben 15 gün sonra Regl olmuştum ama kişiden kişiye değişiyor tabi. Benim de reglim 4 gün erken gelmişti. Genelde de iki hafta sonra Regl olunmaya başlıyor. İnşallah tutmuştur bebişin :)

Merhaba Can'ım. Ben 15 gün sonra Regl olmuştum ama kişiden kişiye değişiyor tabi. Benim de reglim 4 gün erken gelmişti. Genelde de iki hafta sonra Regl olunmaya başlıyor. İnşallah tutmuştur bebişin :)
Cok sagol cevabin icin. 14. gunde idrarda belli oluyor diyorlar, testi yaptim negatif :(
Birak gebeligi adet belirtim bile yok(hos ikisi ayni olsa da).
Insallah emeklerimize deger, isteyen ve evlat sevgisi verebilecek herkes o guzel duyguyu tadar

Cok sagol cevabin icin. 14. gunde idrarda belli oluyor diyorlar, testi yaptim negatif :KK43:
Birak gebeligi adet belirtim bile yok(hos ikisi ayni olsa da).
Insallah emeklerimize deger, isteyen ve evlat sevgisi verebilecek herkes o guzel duyguyu tadar

Canım ben 11 ağustosta iğne yaptırdım, dün regl başladı. Hiç bir belirti de yaşamadım, regl öncesi veya hamilelik belirtisi..

Canım ben 11 ağustosta iğne yaptırdım, dün regl başladı. Hiç bir belirti de yaşamadım, regl öncesi veya hamilelik belirtisi..
Benim insallah cok gecikmez. Bu ay degil sonraki ay tup bebege basliycam. Bu ay adet oldugumda onden giden yumurtam varsa tedaviye hazirlik icin dogum kontrol hapi kullanmam lazim. Umarim erken adet olurum da tatil yerinde dr aramak zorunda kalmam.
Hos catlatma ignesinden umudum yoktu. Tup bebek te bile negagif aldim ama insan umutlaniyor iste

Benim insallah cok gecikmez. Bu ay degil sonraki ay tup bebege basliycam. Bu ay adet oldugumda onden giden yumurtam varsa tedaviye hazirlik icin dogum kontrol hapi kullanmam lazim. Umarim erken adet olurum da tatil yerinde dr aramak zorunda kalmam.
Hos catlatma ignesinden umudum yoktu. Tup bebek te bile negagif aldim ama insan umutlaniyor iste

Umudunu kaybetme canım hayat hiç ummadığımız anda sürpriz yapıyor. Bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz neticede çocuk olduktan sonra eşinle ömür boyu baş başa kalabilmek için zaman arayacaksınız. Anın kıymetini bil canım. Her şerde bile bir hayır varken bunda da vardır bir hayır. Kaldı ki stres üzüntü gibi olumsuz duygular bebek için çok zararlı ve hamileliği de zorlaştırıyor. Canını sıkma

kızlar iğnede 9. gün ben progesteron testi verdim yanında da beta veriverdim :))))) sonucu bekliyorum

kızlar iğnede 9. gün ben progesteron testi verdim yanında da beta veriverdim :))))) sonucu bekliyorum

Bakalım nasıl çıkacak canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben 10 gün sonra kan tahlili yaptırdığımda etkisi hala vardı. Inşallah sende güzel haber alırız sen yinede bu sonuca olumlu veya olumsuz fazla takılma. 2-3 gün sonra tekrarlayabilirsen tekrarla daha kesin olur en azından.

Bakalım nasıl çıkacak canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Ben 10 gün sonra kan tahlili yaptırdığımda etkisi hala vardı. Inşallah sende güzel haber alırız sen yinede bu sonuca olumlu veya olumsuz fazla takılma. 2-3 gün sonra tekrarlayabilirsen tekrarla daha kesin olur en azından.
Inşallah canım takılmam zaten etkisi vardır hala kaç çıkmıştı senin ?

Umudunu kaybetme canım hayat hiç ummadığımız anda sürpriz yapıyor. Bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz neticede çocuk olduktan sonra eşinle ömür boyu baş başa kalabilmek için zaman arayacaksınız. Anın kıymetini bil canım. Her şerde bile bir hayır varken bunda da vardır bir hayır. Kaldı ki stres üzüntü gibi olumsuz duygular bebek için çok zararlı ve hamileliği de zorlaştırıyor. Canını sıkma
Rahat olmayi bi becersek ama gittikce koyveriyorum valla :)
Aslinda bugunlerin de kiymetini bilmemiz lazim ama insallah ay bebekten basimi kaldiramiyorum hicbiseye vakit kalmiyo diyebilmeyi de Allah nasip eder

Kızlar benim bir yumurtam oluyordu her ay gelişiyordu ama catlamıyordu. 6 aydır hemyumurta takibi hem ovulasyon takibi ile gebe kalamadım.Gecen ay birde catlatma iğnesi ile denedim yine olmadı.Sonra çok arastırdım acaba tuplerimde sorun var diyedüşündüm.Ve bir ebe nineden öğrendiğim seyi yaptım.Oncelikle bu yöntem için yumurtlama tarihini bilmek gerekiyor ,çatlatma iğnesikullanıyorsanız zaten biliyor olacaksınız.Adetin üçüncü günü başladım herakşam bir tencerede hazır su ile incir,bir tencerede soğan kaynattım.Soguyunca dolaba koydum içindekileri süzmedim oylece dolaba koydum.Sabah ac karına önce sogan suyunuiçtim kahvaltıdan sonra da bir iki saat sonra inciri içtim hep öğünlerden önce bir ondan bir ondan içtim.Saracoglu birlikte yapmayın diyor ama ben birlikte yaptım yine de kendinizbilirsiniz.Yumurtlama gününden üç gün önce her aksam bir tencerede bir bucuk iki litreye yakın suyu kaynattım içine ortalama 250 gram ebegümeci attım onu sert bir kovaya bosaltıp5 dakika beklettikten sonra battaniyeyi belime sarıp kovaya oturdum.Yandıkca arasıra poponuzu yükseltin ama kalkmayın boncuk boncuk terlemeniz gerek .Su poponuzukaldırmadan oturacagınız sıcaklıga gelince içine iki kaşık buharlaşan merhem vicks attım.bunu üç gün boyuncayaptım,yumurtlamadan önceki üç gün.toplamda neredeyse bir- bir bucuk saat oturuyordum o buhara tupleri acıyormus.Ama bunu yaptıktan sonra kendizi sakınsogutmayın,dustan cıkınca sıcak birseyler giyinip ayaklarınızın altına vicks sürüp corapgiyin ve brlinize sıcak su torbası koyun.Ve yumurtlamadan ya da catlama iğnesinden bir gün önce ilişkiye girdim.preseed diye bir jel var 150 tl gibi birseydi sanırım.İlişkiden önce vajinaya enjekte ediliyor.Uzerinde 3 birin enjekte edin diyor ben 1 birim enjekte ettim cünkü cok saglıksız spermleride yukarıtasımasını istemedim.çatlatma iğnesinden sonra artık buhar yapmayın tehlikeli.soganı da içmeyin ama incire devam bu arada bengunde 5 kasıkta memleketten getırttiğim dutpekmezini yedim.Bu kadar. inşallah faydasınıgörürsünüz gelecek ayda sizinlileri burdanöğrenirim yüce rabbim
Seni tebrik ederim. Pozitifi aldiktan sonra o ay yararli oldugunu dusundugun ve farkli olarak yaptigin seyleri paylasmissin.
Ben kk da cok arama yapiyorum bazilari baya ugrasiyor gebe kalmak icin sonra sonuc beklerken tum sorularini sorup sonucu aldiktan sonra daha hic msj yazmiyorlar.
Bana hamile kaldiktan sonra daha msj yazma geregi yok gibi dusunduklerini dusunuyorum. Nazar degecek diye mi korkuyorlar bilmiyorum ki.
Ben de insallah hamile kalirsam deneyimlerimi paylasip sorulara mumkun oldugunca cvp vermek istiyorum.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bize insallah

progesteron 17,8 hcg 9,91 çıkmış canım iğne etkisi belli ki sonuç alamadım :(

Back
X