Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cok sagol cevabin icin. 14. gunde idrarda belli oluyor diyorlar, testi yaptim negatif :KK43:
Birak gebeligi adet belirtim bile yok(hos ikisi ayni olsa da).
Insallah emeklerimize deger, isteyen ve evlat sevgisi verebilecek herkes o guzel duyguyu tadar
İnşallah :dua: bence adet gelene kadar umudunu kaybetme çünkü herkesin bünyesine göre değişiyor herşey

İnşallah :dua: bence adet gelene kadar umudunu kaybetme çünkü herkesin bünyesine göre değişiyor herşey
Bugun kesin adet oldum deyip tuvalete kostum cok hafif bi agri vardi ama adet olmamistim. Bugun 15. gun yine rahat duramayip yarin ya da obur gun bi kan testi yapicam eger adet olmamissam hala

Seni tebrik ederim. Pozitifi aldiktan sonra o ay yararli oldugunu dusundugun ve farkli olarak yaptigin seyleri paylasmissin.
Ben kk da cok arama yapiyorum bazilari baya ugrasiyor gebe kalmak icin sonra sonuc beklerken tum sorularini sorup sonucu aldiktan sonra daha hic msj yazmiyorlar.
Bana hamile kaldiktan sonra daha msj yazma geregi yok gibi dusunduklerini dusunuyorum. Nazar degecek diye mi korkuyorlar bilmiyorum ki.
Ben de insallah hamile kalirsam deneyimlerimi paylasip sorulara mumkun oldugunca cvp vermek istiyorum.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bize insallah
Canim hassasiyetine tesekkur ederim.Nasil benimle ayni duygulari yasayan insanlara destek olmam.Asil o zaman korkarim basina bir sey geleceginden...

Merhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptım :( Doktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off:(

2 yıl oldu evleneli olsaydı olurdu zaten bende eczaneden klomen aldım adetin 5.günü yarın içmeye başlayacam. sizce ne yapmalıyım yaa :( Nevşehirde başka özel hastanede iyi doktor yok. Bana bi akıl verin lütfen.

Canım ben yerinde olsam bilinçsiz ilaç kullanmaktan kaçınırdım. Doktor öyle dediyse vardır bir bildiği
Merhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptım :KK43: Doktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off:KK43:

2 yıl oldu evleneli olsaydı olurdu zaten bende eczaneden klomen aldım adetin 5.günü yarın içmeye başlayacam. sizce ne yapmalıyım yaa :KK43: Nevşehirde başka özel hastanede iyi doktor yok. Bana bi akıl verin lütfen.

Merhaba arkadaşlar, çatlatma tedavisine mart ayında başladım. Mayıs ayında tedaviden olumlu sonuç almıştım ama 6.haftada düşük yaptım :KK43: Doktorum 2 ay korunmamızı söyledi. neyse yasak bitti tekrar tedaviye başlarız diye dün doktora gittim adetin 3.günü muayene yaptı hormon testlerini tekrarladı sonra ilaç tedavisini 2 ay daha yapmayalım kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi. off:KK43:

2 yıl oldu evleneli olsaydı olurdu zaten bende eczaneden klomen aldım adetin 5.günü yarın içmeye başlayacam. sizce ne yapmalıyım yaa :KK43: Nevşehirde başka özel hastanede iyi doktor yok. Bana bi akıl verin lütfen.
Ah canım seni çok iyi anlıyorum ama klomen kendi başına kullanabiliceğin bi ilaç değil ki doktor kontrolünde olman lazım:(

Canim sen kendi kendine klomen almisdinda.DR a gitmeden yumurtalarin boyutunu nasil tespit edeceksin.Boyuta gore catlatma yapiliyor

cuma tekrarlamayı düşünüyorum artmışsa umutlanırım yoksa regl beklerim kafam rahat şekilde artık

En güzeli canım biz eşimle olaya farklı bakış açısından bakıyoruz. Beni de o bakış açısına eşim yönlendirdi. Allah vakti gelince evlatlarımızı verir. O zamana kadar baş başa olmanın tadını çıkarmak lazım. Çocuk olduktan sonra öncelikler ister istemez değişiyor eh vakitte ilerliyor. Büyümesi okulu evliliği derken bu sefer de torunlar giriyor sıraya. Evliliğin bence 2 kıymetli dönemi var biri çocuktan önce ki olan zaman diğeri de çocuk olduktan sonra ki zaman. Ilk dönem de ne kadar çocuk beklersek bekleyelim ikinci döneme kıyasla daha az süre oluyor. Hiç evlat sahibi olamayacağım diye düşünmemek lazım vardır bir hayır. :KK5:

En güzeli canım biz eşimle olaya farklı bakış açısından bakıyoruz. Beni de o bakış açısına eşim yönlendirdi. Allah vakti gelince evlatlarımızı verir. O zamana kadar baş başa olmanın tadını çıkarmak lazım. Çocuk olduktan sonra öncelikler ister istemez değişiyor eh vakitte ilerliyor. Büyümesi okulu evliliği derken bu sefer de torunlar giriyor sıraya. Evliliğin bence 2 kıymetli dönemi var biri çocuktan önce ki olan zaman diğeri de çocuk olduktan sonra ki zaman. Ilk dönem de ne kadar çocuk beklersek bekleyelim ikinci döneme kıyasla daha az süre oluyor. Hiç evlat sahibi olamayacağım diye düşünmemek lazım vardır bir hayır. :KK5:
orası da doğru canım hayat gerçekten ikiye ayrılıyor buna şahit oluyoruz yakınlarımızdan da çocuğu olan benim kadar rahat değil mesela farkındayım bi sabırsızlık var işte evlenmek için de sabırsızdık ama şimdi nişanlı dönemlere hevesleniyorum içimde kalan yapamadıklarım varmış meğer nasip ne zamansa gelir inşallah canım aldığı nefesin saniyesi değişmez bizim ki bişeyler yapmış olmak

orası da doğru canım hayat gerçekten ikiye ayrılıyor buna şahit oluyoruz yakınlarımızdan da çocuğu olan benim kadar rahat değil mesela farkındayım bi sabırsızlık var işte evlenmek için de sabırsızdık ama şimdi nişanlı dönemlere hevesleniyorum içimde kalan yapamadıklarım varmış meğer nasip ne zamansa gelir inşallah canım aldığı nefesin saniyesi değişmez bizim ki bişeyler yapmış olmak

Aynen canım çocuk olunca da farklı olmuyor durum. Büyütürken bile sonradan eksik bir şeyler çıkmasa çıkar. Hayat işte :)

Selam kizlar bugun 16. gunum gelen giden yok su an sifir belirti.
Her ne kadar umutsuz olsam da hep ufak bi umut var o da adami mahfediyor illa ki biliyosunuzdur iste.
Gideyim kan vereyim de bosuna umutlanmayayim bari. Ben klomen vs kullanmadim sadece catlatma ignesi oldum catlatma ignesinden de 14 gun sonra adet olunur diyor. Hani klomen fln kullanmis olsam o ilaclara bagliycam ama.
Kendimi internette hamilelik haberinizi esinize nasil verdiniz haberlerini okurken buluyorum. Sonra da salak misin diyorum ahh ah
Ben bi de ilk kez catlatma ignesiyle deniyorum siz igneden kac gun sonra adet oldunuz kizlar bebisimibeklerkenkalp bebisimibeklerkenkalp Evenness Evenness

Back
X