Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bebisimibeklerkenkalp bebisimibeklerkenkalp canim yazamadim kusurabakma. Kuzenimin dugunu vardi onun kosturmacasi fln.
Idrar testi mi yaptirdin canim. Adet gormediysen henuz kan testi yap derim.
Bu arada benim 18. gunde kirmizilar gorundu. Catlatma ignesinden sonra sizin de adet duzeniniz degisimiyo. Benim soylemesi ayip kahverengi camur gibi.
Olsun canım önemli değil:) kendim yaptım evde. Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. Geçen ay normal gelmişti reglim ama bu ay bilmiyorum nolcak:)

Bana ağır genleşse fitil olarak kullan dedi. İlacı kullanmayı bıraktın doktor tavsiyesine uymadın doğru anladım değil mi.bata kaç gün var?

Canım doktor tavsiyesine uymadım evet gerekte yoktu zaten 2 günden bir şey omaz şayet gebelik varsa. 30 unda başladı galiba ya da 31 inde regl bir sonraki bat 26 eylül. Tedaviye devam etmiyorum tabi. Şu sıralar daha farklı sorunlar var. Eğer hamile olmazsam 2-3 ay kadar sonra tekrar tedaviye başlarım inşallah. Allahın izniyle

Hayirlisi canim cikmadik candan umit kesilmez, adet gorene kadar hepimiz ufak ta olsa umit ediyoruz :) insallah onumuzdeki maclara bakicaz
Ohh dün gece sabahlara kdr eğlendik hiç umrumda değildi Regl oldum az önce :)) bu ay dinlenmeye alıcam kendimi gitmicem doktora. Aynen hayırlısı olsun hepimiz için :dua:

Ohh dün gece sabahlara kdr eğlendik hiç umrumda değildi Regl oldum az önce :)) bu ay dinlenmeye alıcam kendimi gitmicem doktora. Aynen hayırlısı olsun hepimiz için :dua:
Ayni durumdaymisiz :) biz de sabaha karsi geldik. Regl olduguma sevindim zaten oteki turlu muallakta insan daha bi uyuz oluyor.
Su an bel agrisindan kivraniyorum o da guzrl :)

Ya hamile kalanlar buraya yazmaktan vazmigeçiyo yoksa hamile kalan yokmu? O kadar başlık gezdim hamileyim yazana denk gelmedim burda :(

Kızlar iğneden sonra 13. gün bu akşam yaptığım test bilmiyorum görüyo musunuz :) koyulasmadi silik kaldı testler aah ah

Eklentiler

• IMAG1006_1.webp
    IMAG1006_1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar iğneden sonra 13. gün bu akşam yaptığım test bilmiyorum görüyo musunuz :) koyulasmadi silik kaldı testler aah ah
Evet cnm yine de bekle bi bakarsın olur. Ben 13. Gün test yapmıştım bi defasında 1. 20 çıkmıştı yani negatif. 13. Gün iğnenin etkisi bitiyor.

Evet cnm yine de bekle bi bakarsın olur. Ben 13. Gün test yapmıştım bi defasında 1. 20 çıkmıştı yani negatif. 13. Gün iğnenin etkisi bitiyor.
Zaten eşimle adet günü geçmeden kan testi yaptirmamaya karar verdik senin de idrarda çıkmış mıydı 1.20 de

:KK37:
Zaten eşimle adet günü geçmeden kan testi yaptirmamaya karar verdik senin de idrarda çıkmış mıydı 1.20 de
Yok cnm yani idrar testi yapmamıştım o Zaman 13. Gün direk kan testine gittik biz boyunuzun ölçüsünü de aldık :halay:ama ilk klomen ve ovitrellee kullanışımızdı sandık ki hemen tutacak saftık toyduk kırmızı kartı yedik doğal olarak. :duduk:Bu 3. Klomen ve ovitrellee olacak bakalım kısmet nasip herşey

:KK37:
Yok cnm yani idrar testi yapmamıştım o Zaman 13. Gün direk kan testine gittik biz boyunuzun ölçüsünü de aldık :halay:ama ilk klomen ve ovitrellee kullanışımızdı sandık ki hemen tutacak saftık toyduk kırmızı kartı yedik doğal olarak. :duduk:Bu 3. Klomen ve ovitrellee olacak bakalım kısmet nasip herşey
Her seferinde o umut oluyo insanda canım o kadar ilaç iğne daha napayım diyosun benim de bu ikinci bakalım ben de alıcam mi bu defa da boyumun ölçüsünü geçen öyle bi yedim ki kırmızı kartı en son acilde serum yiyodum korkuyorum yine ağır olacak olmadıysa diye

Her seferinde o umut oluyo insanda canım o kadar ilaç iğne daha napayım diyosun benim de bu ikinci bakalım ben de alıcam mi bu defa da boyumun ölçüsünü geçen öyle bi yedim ki kırmızı kartı en son acilde serum yiyodum korkuyorum yine ağır olacak olmadıysa diye
Allahım yar ve yardımcın olsun cnm emin ol eğer Zaman'ı gelmişse hiç çaba bile sarfetmeden kendiliğinden olur. Nasip kısmet artık....

Elmol ben catladim burda :) her aksam girip bakiyorum sende bir gelisme var mi diye.yaptir artik su kan testini varsa emin ol cikar.14. Gun artik bugun

Ya hamile kalanlar buraya yazmaktan vazmigeçiyo yoksa hamile kalan yokmu? O kadar başlık gezdim hamileyim yazana denk gelmedim burda :KK43:
Ben hep yazdim canim gebe oldugumu ogrendikten sonra Loveali Loveali de hep yazar.hatta ben neler yaptigimi bile ayri ayri 3 topige yazdim belki faydam olur diye

Benim 11 12i günler silik 14 negatif :p kan testi de yatırmadım bugün 15 i negatifi görünce zaten umut kalmadı kizlar

Back
X