- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallazor geçiyor ama yumurta nın boyutucok iyi benimde 23mdi yatın catlayıp cstlamadığına bakacak hadi hayırlısıben de dün 20mm 1 adet yumurtacığımı çatlatmak için iğnemi oldum, yarın doktor kontrole çağırdı. nasıl geçecek bu zaman gerçekten bilmiyorum![]()
Vallazor geçiyor ama yumurta nın boyutucok iyi benimde 23mdi yatın catlayıp cstlamadığına bakacak hadi hayırlısı
Ben iğne oldum 2sinde 5inde baktı catlamış dedi sanada bakacak çatladımı diyeiğne oldun mu yoksa kendiliğinden çatlamasını mı bekliyorsunuz?
İğneden sonra 14.hünden sonra adet beklenir diyebiliyorum ama kan testini tekrarlayınKizlar benim de 19. Gunu ignenin 17. Gunu kan testi negatifti. Hala adette olmadim olmam gerekmez miydi
Bende ole bekliyordum ama olmadi malesef bayramdan sonra artik muayeneye giderimİğneden sonra 14.hünden sonra adet beklenir diyebiliyorum ama kan testini tekrarlayın
İnş vardır hayırlı hbrler bekliyoruz ozamanBende ole bekliyordum ama olmadi malesef bayramdan sonra artik muayeneye giderim
Adet tarihim bilmiyorum ki iğneden sonra belli olmuyor diyorlar en son 17 ağustostu ama .İnş yükselir adet tarihin nezaman dı
İnş yükselir adet tarihin nezaman dı
Doktor yorumladı mı pekiGünaydın kızlar. ..
Dün kan verdim sonucu bugün sabah aldım 1.24 çıkmış sıfırlamıs olması gerekmez mi ?
İğneden 13.gün kan verdim
Daha önce aylarda 10.günden sonra bakıldığında hep sıfır çıkardı
Hayır doktora yarın gidicem cumartesi tekrar kan vercem klomen çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan kullanıyorumDoktor yorumladı mı peki
herhangi bir belirtin var mı bende hiç birşey yokHayır doktora yarın gidicem cumartesi tekrar kan vercem klomen çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan kullanıyorum
Aslında bu erken oldu doktorum yarın için kan ver demişti ben sabredemedim yine![]()
Herhangi bir belirti yok adetime 2 -3 gün var adet belirtisi de yok siz hamile misiniz ?herhangi bir belirtin var mı bende hiç birşey yok
Benim de iğneden 14.gün kan testi verdim 3.5 çıktıHerhangi bir belirti yok adetime 2 -3 gün var adet belirtisi de yok siz hamile misiniz ?
Canım ya inşallah umutlar boşa çıkmaz benim de yarın 15.gün tekrar kan vercem bakalım ne çıkacak aynı durumdayız o zaman progestan kullanıyo musunBenim de iğneden 14.gün kan testi verdim 3.5 çıktıumut bağlamaya çalışıyorum arkadaşım
![]()
Benim iğne sayısı 10 oldu belki de sonrasında hep iki günde bi bakmistim değerlere meraktan :) 12 günden sonra hep sıfırlamıs ti ilk defa değer çıktı (1.24 ama.olsun :) ondan azcık umut doğdu bakalımBenim de iğneden 14.gün kan testi verdim 3.5 çıktıumut bağlamaya çalışıyorum arkadaşım
![]()
Evet 10 gün bitti.gelmezse adetin 2.kutuya başla dedi doktor.Canım ya inşallah umutlar boşa çıkmaz benim de yarın 15.gün tekrar kan vercem bakalım ne çıkacak aynı durumdayız o zaman progestan kullanıyo musun
Bana yarın için kan ver dedi yarın tekrar ne der bilmiyorum bakalım aynıyiz ya yazalım arada umut olur birbirimizeEvet 10 gün bitti.gelmezse adetin 2.kutuya başla dedi doktor.
Merak ettim bende tekrar pazar vericem bakalım gelende kötü haberBana yarın için kan ver dedi yarın tekrar ne der bilmiyorum bakalım aynıyiz ya yazalım arada umut olur birbirimize