Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar ben iğnenin 14. günü öğrenmiştim artisim güzel ilerliyordu araya bayram girdi ve benim lekelenmelerim başladı acile gittim düşük yaptığım söylendi yani kimyasal gebelik yaşadım sadece dokuz günlük hamilelik geçirmiş oldum :KK43: havalara uçarken bi anda dibe vurdum şimdi adetten sonra hayırlısıyla napıcam karar vermem gerekiyor
Elmollll gercekten mi

Elmollll gercekten mi
Malesef canım :( perşembe kanama yaşadım düşük oldu bugün doktoruma gittim herşey normale dönmüş rahim yumurtaliklar temiz hcg de 4 e düşmüş tekrar klomen başladım

Elmol cok gecmis olsun canim... en azindan kalabildigini ogrendin ve diget suphelerinden kurtuldun
Evet doktorum da gebelik elde ettik tuplerden yana şüphemiz kalmadı sperm hızı da iyi ki dolleyebilmis böyle olur bu doğal bişey dedi içimi rahtlatti diğer tahlillerden hsg stresinden kurtuldum diyorum nasip inşallah sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize

kızlar bana da yardım edin, bu sabah test yaptım sonuç negatif, hiç silik çizgi bile çıkmadı :KK43: iğneden sonra 12. günüm. pozitife dönme olasılığı var mı? :KK14:

Kızlar progestan verdi doktor çatlama iğnesinden hemen sonra sabah akşam vajinadan atıyorum öğlenleri çalıştığım için ağızdan alıyorum. Vajinadan attıktan sonra ilişkiye girilebilir mi bilen var mı

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım 15 eylülde düdük yaptım tekrar klomen kullandım cuma bitti bugün kontrolde 11 12 mm iki yumurta vardı biraz gecikti bu ay yumurta 12. günde çok küçükler umarım büyürler perşembe tekrar gidicem kontrole

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım 15 eylülde düdük yaptım tekrar klomen kullandım cuma bitti bugün kontrolde 11 12 mm iki yumurta vardı biraz gecikti bu ay yumurta 12. günde çok küçükler umarım büyürler perşembe tekrar gidicem kontrole
Büyürler ya merak etme zaten son günler hızlı büyüyor 14. Yada 15. Gün 20 ml olur inş

Selam kızlar bugün iğne vurulalı 11. gün ..klomen kullanımından şu ana kadar hep bir kasıklarım huzursuz bugun de öyle ani oturamıyorum hep bir baskı var estrofem + progestan +folik asit kullanıyorum düzenli ..bu ilaçların yan etkisi olabilir mi veya bu akdar uzun sürer mi göğüslerim müthiş acıyor. ayrıca bu ilaçlar iştah yapar dediler ama benimn iştahım kesildi..

yoksa hamile olabilir miyim ? 13 aydır denyoruz.ama kan testi de yaptırmayı düşünmüyorum cesaret edemiyorum hemde değilsem zaten adet olurum diyorum kendimi de şartlamak istemiyorum.

genelde iğneden kaç gün sonra belli olur net bir şekilde

Selam kızlar bugün iğne vurulalı 11. gün ..klomen kullanımından şu ana kadar hep bir kasıklarım huzursuz bugun de öyle ani oturamıyorum hep bir baskı var estrofem + progestan +folik asit kullanıyorum düzenli ..bu ilaçların yan etkisi olabilir mi veya bu akdar uzun sürer mi göğüslerim müthiş acıyor. ayrıca bu ilaçlar iştah yapar dediler ama benimn iştahım kesildi..

yoksa hamile olabilir miyim ? 13 aydır denyoruz.ama kan testi de yaptırmayı düşünmüyorum cesaret edemiyorum hemde değilsem zaten adet olurum diyorum kendimi de şartlamak istemiyorum.

genelde iğneden kaç gün sonra belli olur net bir şekilde
İğnenin etkisi 12gün de geciyor 13.gün yapabilirsiniz

Selam bayanlar bişey sormak istiyorum ben klomeni ilk kez bu ay kullandım ve daha sonrasında ayın 15 inde karından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorumda ayın 30 unu bekleyelim dedi. Tabi ben dayanamadım dün akşam predictor erken gebelik testi yaptım ve kocaman 1 tek çizgi gördüm malesef . Sizce yanılma payı varmıdır ve iğnenin etkisi geçmişmidir ?

Selam bayanlar bişey sormak istiyorum ben klomeni ilk kez bu ay kullandım ve daha sonrasında ayın 15 inde karından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorumda ayın 30 unu bekleyelim dedi. Tabi ben dayanamadım dün akşam predictor erken gebelik testi yaptım ve kocaman 1 tek çizgi gördüm malesef . Sizce yanılma payı varmıdır ve iğnenin etkisi geçmişmidir ?
canım 13. gün yapmışsın sanırım testi iğne etkisi geçmiş olması lazımdı sana tavsiyem erken gebelik testlerini boşver ucuz testlerden almanı öneririm benim de 13. gün yok denecek kadar azdı görünmüyodu doğru bişey ama 14. gün çok net bi çizgi çıkmıştı hemen yarın tekrarla adet gelmedikçe umut vardır canım

Back
X