- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne yaptın inşaallah güzel haberler vardirİnş hayırlı haberler alırsın benimde 16gunum bugün bende bekliyorum ama adetime daha 4 gün var
Malesef canım regle oldum ben tekrar başladık tedaviyeCanim ne yaptın inşaallah güzel haberler vardir
Moraloni hic bozma canim her zaman yuksek olsn moralin. Insalla rabbim bu ay gönlünüze göre verir.Malesef canım regle oldum ben tekrar başladık tedaviye
Üzüldüm canim klomen mi başladın yine daha etkili ilaçlar varmış asilamada kullanılan hemde kist yapmiyormus bende bu ay ara vercemMalesef canım regle oldum ben tekrar başladık tedaviye
Merabalar bende gonalf kullandim 9 gun boyunca 100 ml seklinde ardindan iki yumurtam oldu sagda 29 solda 25 olmak uzere. Catlatma ignesi vurdum kasim 4 te ama kasim 11 de kanamam oldu adet oldum sandim doktoruma gittim normal dedi o adet kanamasi degil dedi iki gun surdu ara ara gelen kanamam suan test gunumu bekliyorum ve olumsuzsa diye kendimi dusunmekten edemiyorum
Merabalar bende gonalf kullandim 9 gun boyunca 100 ml seklinde ardindan iki yumurtam oldu sagda 29 solda 25 olmak uzere. Catlatma ignesi vurdum kasim 4 te ama kasim 11 de kanamam oldu adet oldum sandim doktoruma gittim normal dedi o adet kanamasi degil dedi iki gun surdu ara ara gelen kanamam suan test gunumu bekliyorum ve olumsuzsa diye kendimi dusunmekten edemiyorum
İnşallah hamilesin direk canm.en kısa süre de müjdeli haberini alırız inşallah.bu haber hem sana hem senin gibi bekleyenlere ilaç ışık olur.ben de dört kez faln klomen ve catlatma ignesi kulladim.önceleri ilçede devlet hastanesi ne gittim sonra özele genelde bu tür ilaçlar kullanp catlatma ignesi veriyorlar canm.umudunu kırmak istemem ama benim bu konudaki tecrübelerimiz iç açıcı değildi.
Bende de bildik bir sebep yok kendiliğinden kaldım mart ayında düşük oldu sonra daha birşey olmadı benimde kist oldu o yuzden beklicem yılbaşına kadar ve doktoru degistircemSiz deki problemi bilmiyorum ama bizdeki sebepsiz interfilite.sorun yok ama şuana kadar gelen gidn de. Tedavilerimde 22.25.26.29.24 mm yedi yumurtalarm.ama çatlamadı lar k işte çevirdiler genelde ve bi sonraki ayilk da bekleyerek geçirdim.kist gitsin diye.bi keresinde
Amin inşallah canım yok klomen değil femara hap kullanıyorum şimdi ptesi tekrar gitcrm o gün iğneye başlıca gecen ayda öyle yaptık inş Bu sefere bu seferde olmazsa tüp bebeğe gecicezÜzüldüm canim klomen mi başladın yine daha etkili ilaçlar varmış asilamada kullanılan hemde kist yapmiyormus bende bu ay ara vercem
Moralini bozma cnm belki idrara karışmamıştır daha bakarsın kanda cikarKizlar dayanamadim bugn idrar testi yaptim az once ama hic bisey cikmadi 13. Gunum bugn yarin doktora gidiyorum tahlil icin ama umudum kalmadi moralim cok bozuldu
Amin inşallah canmMoraloni hic bozma canim her zaman yuksek olsn moralin. Insalla rabbim bu ay gönlünüze göre verir.
Bilmiyorum ki ya göguslerim bir haftadir patlayacak agridan ve kasintidan bakalim yarin neyse ortaya cikar ama yine hayal kirikligi olacak galiba 3 yildir oldugu gibi yine husranla bitecekMoralini bozma cnm belki idrara karışmamıştır daha bakarsın kanda cikar
Hayır canım totem değil çok şükür mucizem geldi tekrar umudum yokken :)))) bi saat olmadı kanda 26.81 çıktı :)))))
gögus agrısı bendede oluyo canm ama benim ki adet belirtisi insallah seninki hamilelik belirtisidir insallah güzel haberlerini alirirzBilmiyorum ki ya göguslerim bir haftadir patlayacak agridan ve kasintidan bakalim yarin neyse ortaya cikar ama yine hayal kirikligi olacak galiba 3 yildir oldugu gibi yine husranla bitecek
Sağol canım darısı başına inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim :)