Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Doktor tedaviye başlamadan önce size ne dedi yani sorun olarak ne söyledi bide eşin hiç test istemedi mi
hormon testi yaptı vajinal ultrason yaptı smeer testi yaptı hepsi güzel dedi hamile kalmana bir engel yok dedi inofolic verdi bi de duphaston olmazsa 3. gün gel dedi o ay olmadı 3. gün gittim tekrar hormon testi yaptı değerlerin çok iyi dedi bu ay da klomenle deneyelim olmazsa hsg ve spermiogram yaparız dedi israrla bu ay yapalim dedim ben klomenle olacagini dusunuyorum deyince bir bildigi vardir dedim ve kabul ettim sanırım bu ayda olmadi artık hsg ve spermiogram a baktirip öyle devam edeceğiz

Slm kizlar catlatma ignesinin 17. gunundeyim hala adet olmadim 30. gunum. gec adet olan var mi araniz da idrar testleride negatif o yuzden kan da vermedim napcam acaba :KK43:
Slm canim.sende sonuc nasil oldu?benimde adet gunum, igneminde 16.gunu.test yapiyorum neqatif.

hormon testi yaptı vajinal ultrason yaptı smeer testi yaptı hepsi güzel dedi hamile kalmana bir engel yok dedi inofolic verdi bi de duphaston olmazsa 3. gün gel dedi o ay olmadı 3. gün gittim tekrar hormon testi yaptı değerlerin çok iyi dedi bu ay da klomenle deneyelim olmazsa hsg ve spermiogram yaparız dedi israrla bu ay yapalim dedim ben klomenle olacagini dusunuyorum deyince bir bildigi vardir dedim ve kabul ettim sanırım bu ayda olmadi artık hsg ve spermiogram a baktirip öyle devam edeceğiz
Cnm benim bence sen doktorunu değiştir spermiogram bile istememiş esinde belki ondan var sorun yok yere sana hormon ilaçları veriyor seni yıpratıyor kimi doktor gerçekten anlamıyor biseyden bende kaç doktor degistirdim sorun yok degip durdular am bende piko varmış buda zaten hamile kalamamam için yeterli sebep şimdiki doktorumdan memnunum bakalım şimdi beklemdeyim hakkımızda hayırlısı sende izlemeye çalış kendini

Cnm benim bence sen doktorunu değiştir spermiogram bile istememiş esinde belki ondan var sorun yok yere sana hormon ilaçları veriyor seni yıpratıyor kimi doktor gerçekten anlamıyor biseyden bende kaç doktor degistirdim sorun yok degip durdular am bende piko varmış buda zaten hamile kalamamam için yeterli sebep şimdiki doktorumdan memnunum bakalım şimdi beklemdeyim hakkımızda hayırlısı

Ben 3 yıl önce endometriosis ameliyatı olduğum için sorun bende aranıyor yeni oluşan kist milimetrik doktor varla yok arasi dedi regl de atabilirsin gebelige engel degil dedi şimdilik böyle doktoruma gelince eğer tekrar klomen filan derse kabul etmeyip hsg çektirecegim ve spermiogram tabiki

Tüm testleri yeniden yaptırmak en baştan başlamak zor geliyor gerek zaman gerekse psikolojik acidan bu nedenle bu sefer doktor bana ayak uyduracak

Orası öyle tabi cnm bende her seferinde tekrar yaptırdım testleri yani her doktor kendisi yaptırıyor tekrar benimde bu son işte eğer bu seferde olmazsa tüp bebek yaptircaz

İnşallah bu ay
Orası öyle tabi cnm bende her seferinde tekrar yaptırdım testleri yani her doktor kendisi yaptırıyor tekrar benimde bu son işte eğer bu seferde olmazsa tüp bebek yaptircaz
İnşallah bu ay olur da güle güle sağlıkla büyütürsün bebegini

gerçek regl tarihim 16si ama iğneden sonra 14.gun regl olunuyormus onu baz alarak yaptım testi cumartesi günü olmam lazım 3 gün var etkisini göstermelidir bence umutsuzum Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Cevabınız için teşekkürler
insallh en umutsuz aninda geliverir mucizen ben de bugun doktora gittim 14.gunum yumurtalar gorunmuuo daha gelismemis 5 gun sonra gel dedi klomen de 2.ayim gecen ay 15 gun 20 mm buay yok hala keyfim kacti

herkese merhaba kızlar rabbim hepimizin kucaklarını doldursun sağlıklı sıhatli hayırlı evlarlar versin.
ben kasım 25'inde çatlatma iğnemi vurdum yarında gebelik testi yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım.

herkese merhaba kızlar rabbim hepimizin kucaklarını doldursun sağlıklı sıhatli hayırlı evlarlar versin.
ben kasım 25'inde çatlatma iğnemi vurdum yarında gebelik testi yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım.
Amin inşallah canm inşallah iyi haberler alırsin

Slm canim.sende sonuc nasil oldu?benimde adet gunum, igneminde 16.gunu.test yapiyorum neqatif.
Malesef cnm 18. gunumde adet oldum. 2 kasimda hadtalanmistim 2 aralikta oldum igneye gore gecti ama normal donguye gore zamaninda geldi. imsallah senin vardir :dua:

Kızlar merhaba. bende iğnemi 1 aralıkta oldum bugün 9. günüm. Dün idrarda test yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. Dünden beride kasıklarım yürürken bile çok ağrıyor. Ama nedende ben hiç umutlu değilim. Beklemek çok zor

Kızlar merhaba. bende iğnemi 1 aralıkta oldum bugün 9. günüm. Dün idrarda test yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. Dünden beride kasıklarım yürürken bile çok ağrıyor. Ama nedende ben hiç umutlu değilim. Beklemek çok zor
Bende 28 kasımda ignemi yaptirdim aramizda 2 gun var :) ben regl baslayana kadar yapıcam idrar testi net hangi gun vücuttan atılıyor ignenin etkisi merak ediyorum.. saniyorum yarın tamamen kaybolur.. 12gunden önce yapmamak en sağlıklı olani ama dayanamayan bi ben değilmişim anlaşılan :))

Eklentiler

• 2016-12-09 12.40.23.webp
    2016-12-09 12.40.23.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 87
Cnm yaptırdım mi test inşallah güzel haberler verirsin bizede

Bende 28 kasımda ignemi yaptirdim aramizda 2 gun var :) ben regl baslayana kadar yapıcam idrar testi net hangi gun vücuttan atılıyor ignenin etkisi merak ediyorum.. saniyorum yarın tamamen kaybolur.. 12gunden önce yapmamak en sağlıklı olani ama dayanamayan bi ben değilmişim anlaşılan :))
Bende senden bir gün önce yaptırdım iğneyi hayırlısı olsun bende beklemdeyim geçen ay bende senin gibi hep yaptım ama olmadı malesef bu ay daha bi kere bile yapmadım test beklemek çok zor

iğnenin etkisi 10.günden sonra gidiyor sanıyordum ama 11.gün bile silik görünüyor. çok hayırlı bir iş yapmışşsın valla inşallah rabbim dualarını kabul eder ;)

çatlatma iğnesini dün öğlen 12 de vurundum bende. solda 2 yumurtam oluşmuş bakalım geri sayım başladı ;)

Back
X