- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
İyi canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah yeniyil hediyemiz olurlar bebislerimiz :)Bende öyle düşünüyorum cnm regl geçene kadar ne çıkarsa testte inanmayacam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah yeniyil hediyemiz olurlar bebislerimiz :)Bende öyle düşünüyorum cnm regl geçene kadar ne çıkarsa testte inanmayacam.
Ayyyy amin inşallah inşallah cnm :)İyi canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah yeniyil hediyemiz olurlar bebislerimiz :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum cnm :)İyi canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah yeniyil hediyemiz olurlar bebislerimiz :)
İnşallah canım pek zannetmiyorum sen en azından hissediyorsun bende birşey yok ama kısmet bakalımHayırlı haberlerini bekliyorum cnm :)
Belirtisi olmayıp hamile olan çok var cnmİnşallah canım pek zannetmiyorum sen en azından hissediyorsun bende birşey yok ama kısmet bakalım
Benim 3 gün değilde bir gün bayağı bir kanamam olmuştu 5 gün sonra test yaptım gebeydim ama düşük riskliydi çok sükür drumun telkinleriyle 39. Haftamda doğurmuştum. İnşallah seninde öyledirKanamanz nasil olmustu ilk iki gun adet oldum ama ne cok nede az denilcekgbydi kimisi leke gbi olur demiste
Bugün iğnenin 7. Günü göğüslerime ara ara bıçak saplanıyor sanki bide sızlıyor ara ara ilk gebeliğimde sadece damarlanmasından anlamıştım hamile olduğumu 8 sene ara vermiş biri olarak çok stres yapıyorum her an aklımda gebe kaldımmı nasıl kurtulcam bu düşünceden bilemiyorumKizlar benmkide ole olmustu uzulmeyin stres yapmayin benmki son bir hafta agrimaya baslamisti ama gecen ayda igne vurulmustum onda gebelik olmamisti ama yumurtlamadn hemen sonra gogus hassasyetm olusmusdu insallah guzel haber alirsnz
Benimde ilk bebeğimdr böyle silikti dr 1 hafta bekle düşük riskli demişyi 1 hafta sonra gittim kalp atışını bile aldık insallah gebesinditAnladım canım çizgi pek belirgin olmadığından birşey diyemiyorum canım bence de bekle biraz daha eklenmiş ben regl geçinceye kadar dusunmuyorum test yapmayı
İğneyle mi hamile kalmıştın cnm senBenimde ilk bebeğimdr böyle silikti dr 1 hafta bekle düşük riskli demişyi 1 hafta sonra gittim kalp atışını bile aldık insallah gebesindit
İğneyle mi hamile kalmıştın cnm sen
Hmm belirtilerin başladı mi peki cnmYok normal hiç bir ilaç kullanmadan falan 3 ay adet olmamıştım korunmadım hemen gebe kaldım
Şimdi ikinci ayım klomenle iğneyle ilki olmadı şimdi iğnede 8. Gün bakalım
Şimdi test yaptım cnm negatifAnladım canım çizgi pek belirgin olmadığından birşey diyemiyorum canım bence de bekle biraz daha eklenmiş ben regl geçinceye kadar dusunmuyorum test yapmayı
Benimde 13.gun negatifi canım bakalım kısmet bozma moralini hakkımızda hayırlısı neyse o olsunŞimdi test yaptım cnm negatif
Hayırlısı cnm hep hayırlısı diyoruz sen yaptın mı testBenimde 13.gun negatifi canım bakalım kısmet bozma moralini hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Yok canım dedim ya regl gecene kadar test yapmayı düşünmüyorumHayırlısı cnm hep hayırlısı diyoruz sen yaptın mı test
İnşallah canım ama silik çıkan benimki değil linam isimli arkadaşındi ben beklemedeyim daha bat 23 aralikBenimde ilk bebeğimdr böyle silikti dr 1 hafta bekle düşük riskli demişyi 1 hafta sonra gittim kalp atışını bile aldık insallah gebesindit
Hmm belirtilerin başladı mi peki cnm