Rabbim inşallah o duyguyu bize tattırir inşallah çok dua ediyorummmmmAyyyyyyyy inşallah elimde bir sihirli değnek olsa tüm anne olmak isteyenler anne olsun derdim o düzeyde takigim artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inşallah o duyguyu bize tattırir inşallah çok dua ediyorummmmmAyyyyyyyy inşallah elimde bir sihirli değnek olsa tüm anne olmak isteyenler anne olsun derdim o düzeyde takigim artik![]()
Allaha sukur hafifledi canim sag trafim hassas arada hissettiriyo kendisini ve bugun ilk defa akintim geldi catlamistr blki gerci sanmiyorumdaNasıl oldun canım agrin devam ediyor mu sesin soluğun çıkmadı bugün hic
Canım en umutsuz olduğunda veriyor Rabbim inşallah çatlar da tutar sen gönlünü ferah tutAllaha sukur hafifledi canim sag trafim hassas arada hissettiriyo kendisini ve bugun ilk defa akintim geldi catlamistr blki gerci sanmiyorumda
Kizlar bende catlama ignesi olmuştum bugün benim de 9. Günüm sizde belirti var mi benim bazen kasiklarim ağrıyor birde aksamlari üşüme geliyor bana ?? Sizlerin ne gibi belirtileri var ???Belirtin var mı canım bugün benim 9 senin 10. Gün artık tutmussa yavaştan belirti olmalı bence
Benim dün önce sağ kasik batmam sonrada sol da batman oldu ve göğüste dolgunluk tabi bunlar iğnenin etkisi de olabilir ya da psikolojik
Canim benimde 9. Günüm benimde kasık bel agrim var göguslerde agri var ilk igne oldugum gunler daha fazla idi agrilarim şimdi hafifledi inşallah hamileyizdir yaa yarin testinin sonucunu yaz merak ettim canım ama 12 . Gun kanda belli olur demisti benim doktorum yani idarar icin erken tets icin sonra ne gatif çıkınca uzulursun bence biraz daha bekle derim ama sen bilirsincanım benim adet olcakmışım gibi kasık ve karın ve bel ağrım var umutsuzum biraz ama inşallah vardır bebiş. yarın test yapcam galiba ya dayanamıyorum :) klomen ve iğneden sonra göğüs uçlarım biraz kararmıştı şimdi açıldı tekrar seninde oldumu
Canim sonucunu bize yaz merak ettik inşallah hamilesindir bende beklemedeyim :)ben 1 kez kimyasal gebelik yaşadım 12. günde çıkmıştı canım yarın olmasada çarşamba çıkar diye düşünüyorum ama bakalım :)
cAnim sende mi catlatma ignesi olmuştun kaçıncı guj test yaptin merak ettim benimde 9 gunum de o yuzden sordum canim birde hic belirtin olmuş muydu yazarmisin noluridrarda çıkmıştı canım hadi inşallah :)
Oyle canim ama dr bu ay gebelik olmaz dedi niyeyse anlamadm bnde beklemiyorm ztn bkalm hayrlisiCanım en umutsuz olduğunda veriyor Rabbim inşallah çatlar da tutar sen gönlünü ferah tut
Benim 11. Gün canım doktor kanda çıkar demişti bugün için ama baktirmadim açıkçası regl imi bekleyeceğim sanırım çok sıkıldım hastanelerdenKizlar bende catlama ignesi olmuştum bugün benim de 9. Günüm sizde belirti var mi benim bazen kasiklarim ağrıyor birde aksamlari üşüme geliyor bana ?? Sizlerin ne gibi belirtileri var ???
Canim o beyaz gibi akinti bendede var zaten normal bisey o zaten hamile olan herkezde oluyormuş hamillelik.boyunca akinti oluyormus bende adetmi bekliycem en azindan 15 gun olsun diyorum aklımdan inşallah ikimizde hamile oluruz allah isteyen herkeze nasip etsin :)Benim 11. Gün canım doktor kanda çıkar demişti bugün için ama baktirmadim açıkçası regl imi bekleyeceğim sanırım çok sıkıldım hastanelerden
Benim kasik bel bacak ağrım var ama hamilelige yoramiyorum çünkü geçen ay da bu günlerde aynı ağrı vardı hatta geçen ay bu zamanda başlayan beyaz sıvı katı arası akinti yine başladı iyice karamsar oldum geçen ay bu akıntıyi görünce kesin hamileyim diye düşünmüştüm bu ay da olunca ilacın benim bünyede yaptığı etki olduğunu anladim
Bulantı baş dönmesi filan yok gögüslerde hafif dolgunluk regl dönemiymis gibi iştahım oldukça arttı bi de uyku hali var o da normal bence 7 olmadan uyanmak zorunda olunca 7 24 uykulu geziyoruz![]()
Allah hepimize kısa zamanda nasip eder canım kaçıncı günün iğneden sonra.Bende de 3 4 gündür üşüme var açlık hissi var göğüste şişlik yok ama ara ara kasık agrım sancım oluyor,gidiyor 4 gündürCanim o beyaz gibi akinti bendede var zaten normal bisey o zaten hamile olan herkezde oluyormuş hamillelik.boyunca akinti oluyormus bende adetmi bekliycem en azindan 15 gun olsun diyorum aklımdan inşallah ikimizde hamile oluruz allah isteyen herkeze nasip etsin :)
Canim o beyaz gibi akinti bendede var zaten normal bisey o zaten hamile olan herkezde oluyormuş hamillelik.boyunca akinti oluyormus bende adetmi bekliycem en azindan 15 gun olsun diyorum aklımdan inşallah ikimizde hamile oluruz allah isteyen herkeze nasip etsin :)
İnş canım :) İğneden 15 gün sonra gel dedi canımBen de geçen ayki iğneden sonra bugün 2. iğnemi oldum. İnşallah güzel haberi bu denemede alırız. Haberleşelim : ) Doktor ne zaman çağırdı bir dahaki kontrole seni?
İnş canım :) İğneden 15 gün sonra gel dedi canım
Bugun 10. Gun bendede aksamlari üşüme oluyor evet bakalim yinede cok umutlanmamaya çalışıyorum yoksa daha cok uzulurum diyeAllah hepimize kısa zamanda nasip eder canım kaçıncı günün iğneden sonra.Bende de 3 4 gündür üşüme var açlık hissi var göğüste şişlik yok ama ara ara kasık agrım sancım oluyor,gidiyor 4 gündür
yaptımda koskoca bi negatifi gördüm canım ya umudu kestimYarın yapıyor musun testi beni de gaza getirdin bugün 5 tane test aldim![]()
canım dün sabah yaptım negatifti umudum kalmadı pek ama 3 tane yumurtam vardı benim doktor arka arkaya çatlar demişti en son çatlayan geç döllenen olursa belki tutar ama umutlu değilim pek belirtim falanda yok adet olcakmışm gibi karın kasık ağrım var sadece senn kaç yumurtan vardıCanim benimde 9. Günüm benimde kasık bel agrim var göguslerde agri var ilk igne oldugum gunler daha fazla idi agrilarim şimdi hafifledi inşallah hamileyizdir yaa yarin testinin sonucunu yaz merak ettim canım ama 12 . Gun kanda belli olur demisti benim doktorum yani idarar icin erken tets icin sonra ne gatif çıkınca uzulursun bence biraz daha bekle derim ama sen bilirsin
Doktor bana gel falan demiyor hiç yada o heyecanla ben hiç duymuyorum onu :) Ben vücudumu dinlemeyi bıraktım ama tan adet olacak gibi sancı girip gidiyor 5 gündür bugün 17.günüm iğneden sonraBugun 10. Gun bendede aksamlari üşüme oluyor evet bakalim yinede cok umutlanmamaya çalışıyorum yoksa daha cok uzulurum diye![]()
oo neden test yapmadın bence yap artık canm :)Doktor bana gel falan demiyor hiç yada o heyecanla ben hiç duymuyorum onu :) Ben vücudumu dinlemeyi bıraktım ama tan adet olacak gibi sancı girip gidiyor 5 gündür bugün 17.günüm iğneden sonra
Yapasım gelmiyor acı gerçekle karşılaşmak istemiyorumoo neden test yapmadın bence yap artık canm :)