Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar mrb bende klomen ve catlatma ignegi vuruldum idrar testinde negatif bugun 15. Gunum kasiklarim agiriyor ama ben kendimi olumsuza hazirladim olmucak gibi birde bu arada progestan kullandim bu ilaci kullandiktan kac gun sonra adet olunuyo yoksa herzamanki gunundemi olunuyo
Progestan rahim duvarını kalinlastiriyor bu nedenle kullandığınız sürece regl olmazsiniz

anladım canım ben adet olcam galiba başladı karın ağrısı inşallah sen hamilesindir
Can'ım ya bende de kasık agrısı oluyor rahim kasılması falan sonra geçiyor aynı adet gibi ama olmadım adet olcam galiba dedim hiç olmadım sen gibi

Bugün nasip olursa bir daha baktiricam insAllah bilmiyorum sadece hem çok umutluyum hemde buruğum nasipte varsa gelmiştir bebeğim cok tesekkur ederimHayırlı cumalar
baktırdıktan sonra test sonucunu yaz canım merakla bekliyorum

Progestan rahim duvarını kalinlastiriyor bu nedenle kullandığınız sürece regl olmazsiniz
Bitmisti zaten adet oldjm bugun kahverengi akinti geldi muhtemelen aksam yada yarina adet olurum hic bi sorun yoktur niye hamile olamadim bir turlu anlayamiyorum rahim filmim bile temiz cikti

Bitmisti zaten adet oldjm bugun kahverengi akinti geldi muhtemelen aksam yada yarina adet olurum hic bi sorun yoktur niye hamile olamadim bir turlu anlayamiyorum rahim filmim bile temiz cikti

Hayırlısı canım vardır rabbim in bildiği birşey zamanı vardır öyle düşün bozma moralini

Ben çocuğum olmuyor deyince eşim yakıştırma öyle şeyleri kendine demişti aynı şeyi sende yapma zamanı varmış de geç bir süre ara ver

Benim yarın 14. Gün kızlar sanirim dayanamayıp sabah idrar da bakacağım regliminde 25. Günü bana dua edin lütfenn

Benim yarın 14. Gün kızlar sanirim dayanamayıp sabah idrar da bakacağım regliminde 25. Günü bana dua edin lütfenn
Benimde yarin 12. Gün ama bende adetmi bekleyecegim en azindan 15 gun olsun diyorum inşallah hamilesindir canim inşallah allahim hepimize nasip etsin sonucunu yazarmisin bizede canim merak etttim

Birde canim sende progestan kullaniyormusum benim doktorum.bana gunde bir tane ic diye verdi iğneyi oldugumdan beri içiyorum sende iciyormusun belirtilerin var mi benim velim.ve arada tek taraflı kasık agrim oluyor

Back
X