Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gunu adet olucam.az kaldi ama bir suru testin var yarin yine yaparim kesin.Olabilir Can'ım.Kiminin erken etkisi geçiyordur kiminin geç.Normalde öncekinde kaçıncı gün adet olmuştun.O tarihe kadar bekle bence
Kizlar bugun 11. Gunum sabah test silik cizgi cikti.3. Catlatma ignesi denemem bu.daha once 11. Gunde hic silik cizgi cikmamisti.olabilir mi sizce
Canim cok tesekkurler ama ben cok supheliyim kan testi yaptirmadim.ya ignenin etkisi gecmediyse diye korkuyorum.cizgi de silikti.hatta yukleyebilirm burayaHayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımıza sağlıkla kucağına al
Belki de olmazsın Can'ım.İğneden sonra kaçıncı gün adet oldun hepPazartesi gunu adet olucam.az kaldi ama bir suru testin var yarin yine yaparim kesin.
Canım ben 11. Günde yapmıştım daha önce negatif ti 14.Günde deCanim cok tesekkurler ama ben cok supheliyim kan testi yaptirmadim.ya ignenin etkisi gecmediyse diye korkuyorum.cizgi de silikti.hatta yukleyebilirm buraya
Yükle canımCanim cok tesekkurler ama ben cok supheliyim kan testi yaptirmadim.ya ignenin etkisi gecmediyse diye korkuyorum.cizgi de silikti.hatta yukleyebilirm buraya
Dosya buyuk diye uyari veriyor yukleyemedim malesef.ezo26 sen eskisehirdemisinYükle canım
Igneyi vurundum oglen doktor aksam iliski olsunndedi sonra ertesi gun aksam 11 de ve yine bir sonraki gun aksam ilişki dedo yani igneyi vurundugum gun sonraki gun ve bir sonraki gun iiski oldu catlamnin bir onceki gunu oldugu gun vr birbsonraki gun iliski oldu dahada olmadi ilk gunden beride progestan iciyorum işte suan 12 gundeyim doktor kanda cikar 12 gun desi ama ben kan vermek istemiyorum bekliycem biraz daha[/QUOTE]IgneTE="mrymmrym, post: 49613324, member: 635442"]Amin canim cumlemisi tabi once allahtan hayirlisi sen test falan yaptinmi canim doktor igneden ne zaman sonra iliski onerdi biraz bahsedermisin
Aminn canim aminSabah ezana yakın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm olmayan benim gibi tum mucize bekleyenlere....
Canim test negatif cikti adet oldumKizlar haydi hayirli haberler verin test yapın 15.gunu bulanlar
Canım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik'Canim test negatif cikti adet oldum
Allah kısa zamanda nasip etsin bende de bugün gelmeye başladı.İğnenin 20. Gününde. İyki test yapmamışım.Canım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik'
Allah vermiyorsa bir bildigi vardir gelecek aya inşallah moralleri yükseltin![]()
Evet Can'ım ben evlenince ayrıldım ordan.Ailem orda benimBen eskisehirde oturuyorum da 26 gorunce dikkatimi cekti hemen
İnş faydası olur Can'ım ben bugün adet oldum :) 20. GünKizlar merhaba benim de bugun 12.gunum yarin doktor kontrolum var gelmeden evel muhakkak iliski olsun dedi bakalim ne halde olcak bu ay gunde 3 doz aldim