Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik' :KK66:

Allah vermiyorsa bir bildigi vardir gelecek aya inşallah moralleri yükseltin:KK66:
Aynen canim birbirimizden morali eksik etmeyelim bi dahaki aya tutmayanlar kesin hamile ben den soylemesi benim yarin adetin 4. Gunu gidiym hastaneye bakalim doktor ne dicek

Kizlar merhaba benim de bugun 12.gunum yarin doktor kontrolum var gelmeden evel muhakkak iliski olsun dedi bakalim ne halde olcak bu ay gunde 3 doz aldim
İğneden sonra 12. Günde mi ilişki çok şaşırdım mantığı ne canım iğneden sonra 12. Günde kan testine çıkıyor gebelik ilişkiyi neden istedi acaba beni aydınlatırsanız sevinirim

Anladm canm bu cikolata kisti onemsiz diye biliyorum ama demekki etkiliyo gecmis olsun insallah tutar bu sefer
cok karisik ya aslinda cikolata kisti olanlari hep arastirdim ne asilama tutmus dogru duzgun ne bisey 2 yada 3 sene sonra dogal yoldan kalmislar cogu kaliniyor hamile ama surrci cok etkiliyor canim

cok karisik ya aslinda cikolata kisti olanlari hep arastirdim ne asilama tutmus dogru duzgun ne bisey 2 yada 3 sene sonra dogal yoldan kalmislar cogu kaliniyor hamile ama surrci cok etkiliyor canim
Onada sabir gerekli demekki peki bunun tedavisi yokmu ya kusura bakma boyle cok soruyorum ama merak ettim bende yarin gidiyorum doktora bu ilkti benim muttemelen ikinci ignemi vurulucam bakalim ne olcak senin adet kac gun var durumdan haberdar et bizi olurmu canim

senin ne zamandir olmuyir canim bi sorun var mi
Bu nj bana mi sordn canm neyse yinede ben cavap veriyim 2 yillik evliyim 1 yildir cocuk istiyoruz gerci ondan onc3ki 1 yildada dogal korunuyordum ilac kullanmadim catlatma ignesinide ilk defa vuruldum ama tutmadi

Günaydın kızlar :KK54:

28 Aralık'ta çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah dayanamayıp kalem test yaptım ama ne yazık ki negatif :( 2 gün sonra kanda baktırmayı planlıyordum ama testte negatifi görünce vazgeçtim :KK43: Sizce ilerde değişmesi mümkün mü? Ya da değişen var mı?

Onada sabir gerekli demekki peki bunun tedavisi yokmu ya kusura bakma boyle cok soruyorum ama merak ettim bende yarin gidiyorum doktora bu ilkti benim muttemelen ikinci ignemi vurulucam bakalim ne olcak senin adet kac gun var durumdan haberdar et bizi olurmu canim
canim cikolata kisti bebek dusundugum icin tedavi gecilemiyo en buuuk tedavi hamilelik o kucultuyor yada menepoza sokmalari lazim bebekte dusundugum icin menepoza da sokulmuyor dogum kontrol haplari da kucultmuyo en iyi durhm gebe kalmak yani doktora gittim bughn 3 klomene karsi 1 yumurta olusmus 20 ml dl igne oldum bide estroferm verdi rahim djvarim inceymis bu ay

Bu nj bana mi sordn canm neyse yinede ben cavap veriyim 2 yillik evliyim 1 yildir cocuk istiyoruz gerci ondan onc3ki 1 yildada dogal korunuyordum ilac kullanmadim catlatma ignesinide ilk defa vuruldum ama tutmadi
sana sordum canim hayirlisi olsun insslh vardir vakti zamani sorun bulunmayann kisiler de genelde klomenle gebe kaliyor insalh senin de oyle olur

Back
X