Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canim cikolata kisti bebek dusundugum icin tedavi gecilemiyo en buuuk tedavi hamilelik o kucultuyor yada menepoza sokmalari lazim bebekte dusundugum icin menepoza da sokulmuyor dogum kontrol haplari da kucultmuyo en iyi durhm gebe kalmak yani doktora gittim bughn 3 klomene karsi 1 yumurta olusmus 20 ml dl igne oldum bide estroferm verdi rahim djvarim inceymis bu ay
Ya canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyorahim duvariyka alakalida birsey soylemedi bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm S Simge7985

Ya canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyo ne rahim duvatiyla alakali bi yorum yapti nede baska bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm

Canım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik' :KK66:

Allah vermiyorsa bir bildigi vardir gelecek aya inşallah moralleri yükseltin:KK66:

Allah kısa zamanda nasip etsin bende de bugün gelmeye başladı.İğnenin 20. Gününde. İyki test yapmamışım.
kızlar ben adet oldum malesef @sapsik-88 canım sen naptın oldun mu
@ezo26 canım inşallah bir dahaki ay gelir bebişlerimiz tedaviye devam etcekmisin bugün

kızlar ben adet oldum malesef S sapsik-88 canım sen naptın oldun mu
ezo26 ezo26 canım inşallah bir dahaki ay gelir bebişlerimiz tedaviye devam etcekmisin bugün
Yok Can'ım nasılsa Ovulasyon testim var yumurtlama gününü biliyorum.Doktorluk bişey yok bu ay sınava gircem o yüzden sınav sonrasında devam edicem .

Günaydın kızlar :KK54:

28 Aralık'ta çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah dayanamayıp kalem test yaptım ama ne yazık ki negatif :KK43: 2 gün sonra kanda baktırmayı planlıyordum ama testte negatifi görünce vazgeçtim :KK43: Sizce ilerde değişmesi mümkün mü? Ya da değişen var mı?
Bende 27 aralikta igne yaptırdım bugün test yapacam sonuc nenolacak bilmiyorum canim senin karninda ağrı oluyormuydu kasik ağrısı oluyormuydu bel agrisi bunlar bende azar azar ara ara oluyor hala birde ben progestan içiyorum doktorum vermisti igneden sonra vasladim gunde bir tane almaya

kızlar ben adet oldum malesef S sapsik-88 canım sen naptın oldun mu
ezo26 ezo26 canım inşallah bir dahaki ay gelir bebişlerimiz tedaviye devam etcekmisin bugün
Ben olmadım hala 16. Gün bugün 14. Gün negatif çıktı canım reglimi bekliyorum geçen ay da 16. Gün olmuştum bugün yarın olurum ama hala regl belirtisi yok sindirim sistemim hızlanıyor regl den once

Ya canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyorahim duvariyka alakalida birsey soylemedi bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm S Simge7985
ben soruyorum kendim hemen o da soyluyot kac tane diye kendi de soyluyo a bilgi vermeyrn doktorla da zor yurutursun tedavi benim yjmurtalar tahlillerime gore falan daha az gelisiyi tahlillerim daha iyiymis sonuclari streste etkiliyo olabilir

Ben olmadım hala 16. Gün bugün 14. Gün negatif çıktı canım reglimi bekliyorum geçen ay da 16. Gün olmuştum bugün yarın olurum ama hala regl belirtisi yok sindirim sistemim hızlanıyor regl den once
benim de adet oncesi sindirim hizlanir genelde cikolata kisti olanlar da olurmus oyle

Bende 27 aralikta igne yaptırdım bugün test yapacam sonuc nenolacak bilmiyorum canim senin karninda ağrı oluyormuydu kasik ağrısı oluyormuydu bel agrisi bunlar bende azar azar ara ara oluyor hala birde ben progestan içiyorum doktorum vermisti igneden sonra vasladim gunde bir tane almaya

Karın ağrım 5 gün önce oldu şu an yok ama son 2 gündür regl belirtileri var kasıklarımda. Bel ağrım kendimi bildim bileli var o yüzden belirtiden olup olmadığını anlayamıyorum :) Göğüslerim desen kocaman oldular dokunamıyorum bile. Benim döngüme göre henüz 7 gün var reglime hiç bu kadar erken göğüslerim hassaslaşmamıştı bende o yüzden acaba mı dedim.

anladım canım bende iğneden sonra 17. gün oldum ve galiba ilaç kullandığım için değişik geldi bu sefer

Sonuc ne canim merak ettim guzel haberlerin olr insallh

Test yaptım

silik cizgi çıktı bugün 14 gunum kizlar byyuk ihtimal hamileyim :) :) allahim tez zmanda sizlerinde yüzünü. Guldursun yarin kan vercem bakalim netlesecek sonuç
Tebrik ederim canim ya rabbim saglikla dunyaya hrlmesini nasip etsin darisi basimiza kacjnci denemende tuttu

Back
X