- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
Tüh ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminMerhaba canım. İçten samimiyetin için teşekkür ederim. Bana umut olsun söylediklerinle.. dua etmeye devam edelim inşallah. Hiç umutsuzluğa kapılma veren Rabbimiz. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.
Bende rahim filmi cekildim benim temiz cikti ama gecen ay klomen kullanmama ragmen benimde sadece sag yumjrtaligm buyumustu digeri 9mm de kaldi ama tutmadi bu ayda denicem olucak allahin izniyleMerhaba arkadaşlar,
Pcos nedeni ile dr um rahim filmi istemişti. Ben ilk çektirmedim. 3 ay sadece bir yumurta gelişti klomen ile o da sağda. Şimdi rahim filmi çektirdim sap tüp tıkalı. Bu şekilde hiç başına gelen oldu mu? Sağ tüğ tıkalı ve sağ yumurta gelişiyor sadece. Yardımlarınızı bekliyorum :)
Mrb yazini okidumda gercekten boyle dusunursen hep olumsuz olani cekersin kendine bende 1 yildir deniyorum ama olmuyor ne yapayim rabbim zamanini biliyor belki zor belki kolay kimine kolaylikla verir bizede biraz cile cekerek bu zamanda kim anne olamamis bu olmazsa badka tedavi yontemleri yani umutsuzluk yok rabbim bilir canim bu arada senin kacinci denemen ve ne kadardir istiyosun bebekBenim de sağ tüpüm kapalı arkadaşım.yumurtalıklarda sorun yok çok şükür ama şansımız artsın diye klomen kullandım bu ay.2 tane 20 ve 21 mm yumurta oluştu.sonra çatlatma iğnesi oldum.şimdi beklemedeyim,crinone jel kullanıyorum.bende senin gibi doktoruma ya tıkalı tatftan yumurtlarsam nasıl olcak demiştim.o da bana sol tüp sağdaki yumurtayı kapabilir dedi.yani sabit değil o tüpler dedi.ilk defa duymuştum.sonra çok araştırdım ve gerçekten öyleymiş.hani bize derler ya bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlarız diye.böyle bir sıralama yokmuş.yani arkdaşım içini ferah tut ve dua et.ben hiç umutlu değilim nedense.içime hiç bişey doğmuyor.zaten hamile olduğumu öğrensem heralde çıldırırım.inan bana ölünün dirildiğini duysam inancam ama hamile kaldığıma inanamam heralde
Evet canım haklısın.1 yıl oldu istiyoruz.korunmayı bıraktıktan altı ay sonra doktora gittik.miyom vardı 5 cm.ameliyat oldum.bu ay ilk kez klomen kullandım.şiödi bekliyorum bakalım nasip eder Rabbim inşaALLAH.N
Mrb yazini okidumda gercekten boyle dusunursen hep olumsuz olani cekersin kendine bende 1 yildir deniyorum ama olmuyor ne yapayim rabbim zamanini biliyor belki zor belki kolay kimine kolaylikla verir bizede biraz cile cekerek bu zamanda kim anne olamamis bu olmazsa badka tedavi yontemleri yani umutsuzluk yok rabbim bilir canim bu arada senin kacinci denemen ve ne kadardir istiyosun bebek
dogru diyosun nasip kismetse oyle de gelir ne diyeyim bana pazari da iliski yazmis pazartesi igne oldum yarin icin de ihtimal olur mu acaba niye yazdi carsambayi da kacirdim ne bileyim iste hayirlisi cankm sende durumlar neOlabilir canim neden olmasin ben gecen igneden bir gun sonra uc hatta dort gun ust uste iliski olmasina ragmen olmadi s3nin olur belki :)
2 gun sonra bi daha baktir benceKızlar çatlatma iğnesinin 13. günündeyim. İdrar testi negatif çıktı. Kesin yok diyebilir miyim?
ust uste deneyip kalamayan da oluyor tek iliskiyle kalan da oluyor ben de onemli gun kacirdim diye uzuldum ama kismette varsa gelir o insalh senin de gelirMerhabalar bu topigi yeni kesfettim.ilk defa klomen kullandm 12.gun igne oldum.basta iki yumurtam vardi sonradan bi tanesi geride kalmis dominant bi tane yumurtam oldu sol taraftaydi.dun 5.gunumdu igneden snra sag tarafmda yani pasif yumurtamda agri var dunden beri cok fazla.kist olmus olma ihtimali var midir sizce.olsada bu kadar erken agri baslar mi
bu arada sadece igneden 31 saat snrasini ve ondan sonraki gunu degerlendirdk.su ara bida deneyemicez.bu kadar az denemeyle gebe kalan var mi?
adetdeeKızlar bugün 18. Gün ne gelen ne giden yok
Göguslerim sis regl olsam da kurtulsam doktoru aradım kan testi yapıp emin olalım ardından yoksa gebelik söktürücü verelim dedi
adet oldun mu merak ettim durumun nedir canimadetdee
Doktorun bi bildigi vardir canim sen dediklerini yap yinede olur insallah belki yumurta gec catlarsa diye vermistir iliskileri benim yumurtalar gec gelisiyormus meselabenimde iste klomen vermisti o bitti onumuzdeki carsamba cagirdi yumurtanin durumuna bakicak ona gorede igne verir heraldedogru diyosun nasip kismetse oyle de gelir ne diyeyim bana pazari da iliski yazmis pazartesi igne oldum yarin icin de ihtimal olur mu acaba niye yazdi carsambayi da kacirdim ne bileyim iste hayirlisi cankm sende durumlar ne
Canim oyle olumsuz dusunme belkide hamilelik agrisidirr o insallah ta oyledir az iliskiyle hamile kalanida bilemiyorum canim allah verirse olur neden olmasinMerhabalar bu topigi yeni kesfettim.ilk defa klomen kullandm 12.gun igne oldum.basta iki yumurtam vardi sonradan bi tanesi geride kalmis dominant bi tane yumurtam oldu sol taraftaydi.dun 5.gunumdu igneden snra sag tarafmda yani pasif yumurtamda agri var dunden beri cok fazla.kist olmus olma ihtimali var midir sizce.olsada bu kadar erken agri baslar mi
bu arada sadece igneden 31 saat snrasini ve ondan sonraki gunu degerlendirdk.su ara bida deneyemicez.bu kadar az denemeyle gebe kalan var mi?
Kedin diyemezsin canim ama kan testinde kesin cikarKızlar çatlatma iğnesinin 13. günündeyim. İdrar testi negatif çıktı. Kesin yok diyebilir miyim?
adet oldun mu merak ettim durumun nedir canim
Insaallah canim ya hakkimizda hayirlisi hepimizinCanim oyle olumsuz dusunme belkide hamilelik agrisidirr o insallah ta oyledir az iliskiyle hamile kalanida bilemiyorum canim allah verirse olur neden olmasin
hadi hayirlisi canim yani belli de olmazki 36 saatte catlicak diye de illa birsey yok aslinda devam etmek lazim hadi bakalim hepimiz ickn basladi surrcDoktorun bi bildigi vardir canim sen dediklerini yap yinede olur insallah belki yumurta gec catlarsa diye vermistir iliskileri benim yumurtalar gec gelisiyormus meselabenimde iste klomen vermisti o bitti onumuzdeki carsamba cagirdi yumurtanin durumuna bakicak ona gorede igne verir heralde
aaaa kist mi olmus ya ben sasirdim ben de nasil olmadi diye allhtan cikolata kisti de ayni boyutu degismedi ben.kendimden bekliuordum kist olur diye tedaviye basladan evel ni ay dogum kontrol hapi kullandim yumurtam.kist olmustu demek. Ben normalde catlatamiyorum igne oldugumda olmadi kist bu artik 3.ay bakalim ne olcakOldum canım çok şükür
Doktora da gittim kistim oluşmuştu hala atılmamış bu ay ara verelim dedi sogan kuru yapıp kıstin atılmasını bekleyip bu ay keyfime bakacağım![]()