Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Nasıl kesiyor Can'ım.Söktürecek bişeyler içseydin.Doğal yoldan olması daha iyi hem de stresin olmaz.Ben de her tedavide yumurta hemen gelişti ama olmadı.Ben de sıkıldım zaten artık.Ovulasyon testi alsan takip etsen daha iyi.
yani normalde 6 gün falan sürüyosa 4.gunde azalarak kesiliyor.

Yarin bende kan testi veriyorum hakkimizda hayirlisi olsun benim sadece goguslerim agiriyor bide karnimin icinde gaz var sanki boyle baloncuklar patliyor gibi insallah psikolojik degildir yarin belli olcak artik
bu sabah kan verdim göğüslerim inanılmaz şişti belim ve karnım ağrıyo dr rahimde gebelik gözüküyo dedi ama çıka çıka 1,20 cıktı :( umarım siz guzel hayırlı haber verirsiniz

Yarin bende kan testi veriyorum hakkimizda hayirlisi olsun benim sadece goguslerim agiriyor bide karnimin icinde gaz var sanki boyle baloncuklar patliyor gibi insallah psikolojik degildir yarin belli olcak artik
Hadi ins canim siskinlik olabilir bende de var ben kan testi icin de gidemedim ben doktor bugun doluymus ins sen benden once guzel haber alirsin

Kızlar merhaba geçen ay klomen kullanmıştım olmadı bugün dr gittim iğne verdi 150mg lık hiç iğne kullananınız oldumu

Slm kızlar ben bu ay ilk klomen kullandım ama adet oldum tutmadı ama adetim 2 gün sürdü ilaçtan dolayı mı sizce

bu sabah kan verdim göğüslerim inanılmaz şişti belim ve karnım ağrıyo dr rahimde gebelik gözüküyo dedi ama çıka çıka 1,20 cıktı :KK43: umarım siz guzel hayırlı haber verirsiniz
Canim adet olmazsan bi daha kan ver belki degerin yukselir

Hadi kızlar Rabbim yardımcımız olsun.güzel haberleri verin bize inşşş:KK66: sonra darısı da bizim başımıza olsun...

Kızlar doktordan geldim aşılama yapicak bugün iğneye başladım pazartesi muayene etcek ona gore asilamayi yapicak sizce asilamada şansım dahami fazla

Gunaydinnnn ben simdi kan verdim bir bucuk gibi cikar dediler ogle arasina kaldim ins sende guzel haberler vardir
Sonuc 1.2 hamile degilim adetime de normalde 30 gunde bir oluyordum progestan kullandigim gecen ay 27. Gunde oldum bu ayda kullandim bugunde adetin 26. Gunu :( :(

Sonuc 1.2 hamile degilim adetime de normalde 30 gunde bir oluyordum progestan kullandigim gecen ay 27. Gunde oldum bu ayda kullandim bugunde adetin 26. Gunu :KK43: :KK43:
Insan negatif cevabini alinca cok kotu oluyor aylardir her seferinde ayni husran diyor ama zamani var daha demek ki ins rabbim bir dahaki ay cok guzel haberler almayi nasip eder canim

Kizlarrrrrr beta hcg degerim 1202.75 cikti allahim ins bunu saglikla kucagima almayi nasip eder isteyen bekleyen herkese versin ins rabbim
Canim bebegin kac haftalik suan benim kafam karisti benim yumurtlamam gec oldu acaba bu deger normalmi diye dusunuyorum 18. Yada 19. Gunde yumurtlama oldu bugj de 26. Gundeyim o yuzden merak ettim

Back
X