Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım benim merhaba.pozitif mi değil mi bilemedim.pazartesi gel dedi doktor kuzum.göğüs uçlarım çok acıyor kasıklarımda değişik bir ağrım var ince ince sızlıo arada var pşan belirtiler bunlar. Ne bilim bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim ben tekrar öle olacak diye çok korkuyorum.adet günümde geçmedi..senin dediğin gibi kafamda deli sorular :KK66:
hcg 15 çıktıgında adetine kaçgün vardı ki??ya da iğneden sonra kaçıncı gündü?? bence yükselir yaa neden yükselmesin..benimde 2-3gün kaldı adetime senin gibi benimde göğüs uçlarım çokacıyor ama klomenden iğnedendir belki diye de çok ümitlenmek istemiyorum :((

hcg 15 çıktıgında adetine kaçgün vardı ki??ya da iğneden sonra kaçıncı gündü?? bence yükselir yaa neden yükselmesin..benimde 2-3gün kaldı adetime senin gibi benimde göğüs uçlarım çokacıyor ama klomenden iğnedendir belki diye de çok ümitlenmek istemiyorum :KK43:(

Canım 15 çıktığında iğnenin 14.günüydü adetime de 6gün vardı.işte pztesi tekrar gel dedi tekrar kan alıp tekrar ultrason ile bakıcak..bende ümitlenmek istemiyorum.kese görünmeden kalp atışı duymadan hamile saymıyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım inş ikimizde güzel haberler alırız..bende kan testi yaptır mutlaka

canim bu ay ben tedaviye ara verdim gitmedim bi dahaki aya gitcem moral bozuklugum cok 3.ayi bitirdim klomende artik bidahaki aya napar bilmiyorum ama cok daraliyorum artik sabir kalmadi insah bu ay sen hamile kalirsin
Aşılama istesene cnm benim doktorum bana bu ay aşılama yapick iğneye başladım bide onu denesin

Canım 15 çıktığında iğnenin 14.günüydü adetime de 6gün vardı.işte pztesi tekrar gel dedi tekrar kan alıp tekrar ultrason ile bakıcak..bende ümitlenmek istemiyorum.kese görünmeden kalp atışı duymadan hamile saymıyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım inş ikimizde güzel haberler alırız..bende kan testi yaptır mutlaka
Cnm bence hamissin ben 13 gün yaptırmıştır kan testi 1,7 çıkmıştı gebelik yoktu bence hamilesin başı daha

Cnm bence hamissin ben 13 gün yaptırmıştır kan testi 1,7 çıkmıştı gebelik yoktu bence hamilesin başı daha

İnş canım rabbim hayırlısını nasip etsin.daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.Bahçelievler median hastanesinde jale adında bi doktor düşük yaptığımı anlamadı yerleşme kanaması dedi.ayy o kadar kötü 3gün geçirdim ki hiç unutamıyorum.inşş hepimiz kuzularımıza kavuşuruz...

İnş canım rabbim hayırlısını nasip etsin.daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.Bahçelievler median hastanesinde jale adında bi doktor düşük yaptığımı anlamadı yerleşme kanaması dedi.ayy o kadar kötü 3gün geçirdim ki hiç unutamıyorum.inşş hepimiz kuzularımıza kavuşuruz...
Amin cnm inş bende bu hafta aşılama olcm inş bebislerimiz bize tutunurlar

Benimde klomele ikinci ayim gecen ay bsy olmadi bu ay tekrar klomen kullaniyorum Pazartesi domtora gitcem catlama ignesi vurulcam ins bu ay tutar eger tuazsa asilama yaptircam bende asilama yapinca haber verirmisin benim o konu hakkinda hic bir bilgim yok rabbim herkese isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin...

Slm kizlar bende 20 ocakta catlama iynesi oldum 10. Gun test yaptim iki cizgi cikti iynenin etkisiydi heralde sonra 13. Gun yaptim negatifti bir muddet sonra testte hafif bir cizgi cikmis bu gun 15. Gunum ama adet olmadim kan testide yaptirmadim adet olacak hibi agrim var sol kasigimda hafif ara ara oluyor ama oyle batma degil yarin kontrolum varbic umudum yok benim gibi olupta hamile oldugunu ogrenen var mi:(

Benimde klomele ikinci ayim gecen ay bsy olmadi bu ay tekrar klomen kullaniyorum Pazartesi domtora gitcem catlama ignesi vurulcam ins bu ay tutar eger tuazsa asilama yaptircam bende asilama yapinca haber verirmisin benim o konu hakkinda hic bir bilgim yok rabbim herkese isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin...
Tabi cnm iğne vuruluyorum su an 5 gün hergun ayni saatte vurulmak lazım iki günüm kaldı pazartesi muayene yapick doktor ona gore aşılama günü verecek ignelerin kutusu 120 lira bi k

Bende istanbuldayim pendikte cihan polikinlik var oraya sordum fiyatini yani asilamanin toplem 850 tl dedi ama ilaclar dahilmi bilmiyirum

Bende ole bisy olmadi tam 14 gun sonra adet oldum insallah adet olmazsin guzel haberlerle donersin canim

Ben 5
Bende istanbuldayim pendikte cihan polikinlik var oraya sordum fiyatini yani asilamanin toplem 850 tl dedi ama ilaclar dahilmi bilmiyirum
Ben 500 tle doktora vericem 240 tl iğne aldım catlatma iğnesi de alirsam benimde toplam 850 tlye denk geliyo

Slm kizlar bende 20 ocakta catlama iynesi oldum 10. Gun test yaptim iki cizgi cikti iynenin etkisiydi heralde sonra 13. Gun yaptim negatifti bir muddet sonra testte hafif bir cizgi cikmis bu gun 15. Gunum ama adet olmadim kan testide yaptirmadim adet olacak hibi agrim var sol kasigimda hafif ara ara oluyor ama oyle batma degil yarin kontrolum varbic umudum yok benim gibi olupta hamile oldugunu ogrenen var mi:KK43:

bnmde aynı şekilde oldu ve bu sabah adet oldum. :(

Çatlatma iğnesi olupta negatifi gören olan arkadaşlarım sizlerinde regl dönemi çok sancılı geçmeye başladımı ?

Ya kizlar sizin doktorlariniz ne guzel ilgileniyor benim doktorum hic degerime bakmiyor hic kan testi falan da yapmiyor klomen verio catlama ignesi vurup gonderiyor

Ya kizlar sizin doktorlariniz ne guzel ilgileniyor benim doktorum hic degerime bakmiyor hic kan testi falan da yapmiyor klomen verio catlama ignesi vurup gonderiyor asilama die brseydende hic bahsetmedi ben arastirdim asilama ole ogrendim

Back
X