Amin cnm inş bende bu hafta aşılama olcm inş bebislerimiz bize tutunurlar
İnş canım ilk aşılaman tutar.duam seninle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inş bende bu hafta aşılama olcm inş bebislerimiz bize tutunurlar
Slm kizlar bende 20 ocakta catlama iynesi oldum 10. Gun test yaptim iki cizgi cikti iynenin etkisiydi heralde sonra 13. Gun yaptim negatifti bir muddet sonra testte hafif bir cizgi cikmis bu gun 15. Gunum ama adet olmadim kan testide yaptirmadim adet olacak hibi agrim var sol kasigimda hafif ara ara oluyor ama oyle batma degil yarin kontrolum varbic umudum yok benim gibi olupta hamile oldugunu ogrenen var mi![]()
Saol cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor süreç çünkü insanın piskolojisi bozuluyor artkİnş canım ilk aşılaman tutar.duam seninle..
Canm sen bize gore sanslisin bir kez gebeliğin olmuş inş ilk denemende tutar şansın fazla bence2 gün oldu klomene başlayalı 3yıldır bebek çalışmalarımız sonuç vermedi malesef sadece 1 buçuk yıl önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ondan sonra da bi daha olmadı. çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor nasıl olur bilemem doktor takibe aldı bakalım :) kısmettttt
benim iki tüpüm de yapışıktı hsg çekildi tek tarafı açıldı aynı ay hamile kaldım ama malesef öğrenmemle ayrılmam çok uzun sürmedi sağlıklı bi gebelik değildi cok zor bi düşük yaşadım. daha sonra 1 buçuk yıl oldu aradan geçeli tüplerde sorun var mı diye bi daha hsg çektiler ama bekliyoruz bakalım canım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımCanm sen bize gore sanslisin bir kez gebeliğin olmuş inş ilk denemende tutar şansın fazla bence
Amin cnm bende 4 yıldır evliyim iki senedir istiyoruz olmuyor benim tüplerim açık olmayınca olmuyor zamanı var demekkibenim iki tüpüm de yapışıktı hsg çekildi tek tarafı açıldı aynı ay hamile kaldım ama malesef öğrenmemle ayrılmam çok uzun sürmedi sağlıklı bi gebelik değildi cok zor bi düşük yaşadım. daha sonra 1 buçuk yıl oldu aradan geçeli tüplerde sorun var mı diye bi daha hsg çektiler ama bekliyoruz bakalım canım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım
Yine çatlatma iğnesiyle serüvenim başladı yanlız bu ay erken yumurtam gelişti 8. Günde çatlatma iğnesi oldum bu sefer klomen değil iğne oldum 5 gün herhalde iğnenin etkisi oldu çok şaşırdım geçen ay 17. Günde çatlatma iğnesi olmuştum acaba yumurtam kalitesizmi benim durumumda olan varmı birde rahim kalınlığı 7,5 iyimi sizce
Can'ım dr kontürolündeyim 3. Günü 150ml lik günde bir iğne 5 gün boyunca iğne bitti 18mm bir yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yani 8 .günde çatlatma iğnemi oldum geçen ay klomen kullanmıştım 17. Günde 19 mm lik bir tane yumurta oluşmuştu bu sefer erken yumurta oluştuCanım sen adetten sonra kaçıncı gün iğne oldun anlamadım?doktor kontrolünde değil misin ?
Can'ım dr kontürolündeyim 3. Günü 150ml
Canım sen adetten sonra kaçıncı gün iğne oldun anlamadım?doktor kontrolünde değil misin ?
lik günde bir iğne 5 gün boyunca iğne bitti 18mm bir yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yani 8 .günde çatlatma iğnemi oldum geçen ay klomen kullanmıştım 17. Günde 19 mm lik bir tane yumurta oluşmuştu bu sefer erken yumurta oluştu
Benim takıldığım iğnemi bu kadar çabuk geliştirdi erken olması kötümü iyimi onu anlamadımCanım sen adetten sonra kaçıncı gün iğne oldun anlamadım?doktor kontrolünde değil misin ?
Can'ım dr kontürolündeyim 3. Günü 150ml lik günde bir iğne 5 gün boyunca iğne bitti 18mm bir yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yani 8 .günde çatlatma iğnemi oldum geçen ay klomen kullanmıştım 17. Günde 19 mm lik bir tane yumurta oluşmuştu bu sefer erken yumurta oluştu
Rahim kalınlığı 7,5 dedi sence normalmi bakıyorumda biraz ince gibiCanım iğne klomenden çok daha etkili.klomenin etkili olmadığı durumlarda bir sonraki iğne.yani yumurtaların iyi.sen niye sağlıksız olduğunu düşünüosun.çatlatma iğnesi vurulduysan ilişki günlerini kaçırma Allahın izniyle olut inş bebeğin
Rahim kalınlığı 7,5 dedi sence normalmi bakıyorumda biraz ince gibi
Yok Can'ım vermedi şimdi int araştırdım rahim kalınlığı 7-12 arası normalmiş bakalım artık nolcak kısmet geçen ay saatini kaçırmıştım eşim hastalanmıştı çok zormuş bu sefer dikkat edicemHiç bir fikrim yok canım.protestan verdi mi doktor?
Yok Can'ım vermedi şimdi int araştırdım rahim kalınlığı 7-12 arası normalmiş bakalım artık nolcak kısmet geçen ay saatini kaçırmıştım eşim hastalanmıştı çok zormuş bu sefer dikkat edicem
Geçen ay coraspin kan sulandırıcı kullanmıştım bu ay doktorumu değiştirdim bu dr kullanma dediHiç bir fikrim yok canım.protestan verdi mi doktor?
İnşallah Can'ım Allah isteyen herkese versin tabi benim yaşımda var ondan dolayı olmuyo 38 yaşındayım 11 yaşında kızım m var ikinci olmuyoİnş canım benim rabbim yardımcın olsun.yunurtan büyümüş iğnede çatlatıcak ohh inş bu ay bebişine kavuşursun
Geçen ay coraspin kan sulandırıcı kullanmıştım bu ay doktorumu değiştirdim bu dr kullanma dedi