İnşallah Can'ım Allah isteyen herkese versin tabi benim yaşımda var ondan dolayı olmuyo 38 yaşındayım 11 yaşında kızım m var ikinci olmuyo
Bende 31yaşındayım ve bende ikinci için uğraşıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Can'ım Allah isteyen herkese versin tabi benim yaşımda var ondan dolayı olmuyo 38 yaşındayım 11 yaşında kızım m var ikinci olmuyo
Bende kan pıhtılaşması yok Aslında ama dr verdi normalde düşüğü olanlara veriyorlarmış bebeğin tutunması için hatta bazen bebe aspirini yazıyorlarmışNiye kullanmıştın?ben bir sürü ilaç kullandım ama onu kullanmadım
Bende kan pıhtılaşması yok Aslında ama dr verdi normalde düşüğü olanlara veriyorlarmış bebeğin tutunması için hatta bazen bebe aspirini yazıyorlarmış
Sen daha çok gençsin inşallah olur ben ipin ucunu kaçırdım çalışmaktan 2.çocuğu yapamadım 9 aydır istiyorum olmuyoBende 31yaşındayım ve bende ikinci için uğraşıyorum![]()
Benim önceki doktorumun ağzından kelpetenle laf alıyordum Ada'm konuşmuyordu coraspini niye verdiniz dedim rahim için sen kullan dedi fazla açıklama yapmadıAnladım benimde bir düşüğüm oldu geçen sene.bana progesatan verdi rahim kalınlaşıtırıcı
Kısmet işi.ben geçen sene kimyadal gebelik geçirdim sonra olmadı 2seneye gelecek nerdeyse.pko dedi doktor prolaktin yüksek çıktı insilğn direnci çıktı.o kadar çok ilaç içtim ki son 3aydır kendimi şaştım ibş güzel hberi alırım bendeSen daha çok gençsin inşallah olur ben ipin ucunu kaçırdım çalışmaktan 2.çocuğu yapamadım 9 aydır istiyorum olmuyo
İnşallah Can'ım şimdi tedavi oluyomusun ne kullanıyorsunKısmet işi.ben geçen sene kimyadal gebelik geçirdim sonra olmadı 2seneye gelecek nerdeyse.pko dedi doktor prolaktin yüksek çıktı insilğn direnci çıktı.o kadar çok ilaç içtim ki son 3aydır kendimi şaştım ibş güzel hberi alırım bende
İnşallah Can'ım şimdi tedavi oluyomusun ne kullanıyorsun
Can'ım bence hamilesin ben 9 aydır kan testi yaptırıyorum 2 nin üstüne çıkmadı Hadi bakalım inşallah hamilesindirCanım ben bu ay klomen kullandım ilk defa sonra çatlatma iğnesi oldum.ve progestana başladım.adetin 14.günü gittim beta 15çıktı.pztesi tekrar gidicem yükselmiş mi bakalım ne olcak adetim de daha geçmedi o yüzden pztsi netleştiricek doktor Allah izin verirse
Can'ım bence hamilesin ben 9 aydır kan testi yaptırıyorum 2 nin üstüne çıkmadı Hadi bakalım inşallah hamilesindir![]()
Allah bağışlasın tam Zaman'ı 2.nin inşallah tez Zaman'da gelsin bebişinİnş canım adetim geçmedi bir de kimyasal hikâyem var ya daha önce keseyi görmeden kendimi kaptırmak hiç istemiyorum.inşş hatırlısını basip eder Allah.bu arada kızını Allah bağışlasın benimde 4yaşımda bir oğluşum var![]()
Allah bağışlasın tam Zaman'ı 2.nin inşallah tez Zaman'da gelsin bebişin
Yarın gebelik testi alıp yapsana ondada çıkarİnşşşş..pztsi dananın kuyruğu kopacak artık..![]()
Yarın gebelik testi alıp yapsana ondada çıkar
Can'ım hiç üzülme bence hamilesin değerin iyi çıkmış herhalde kan testi yaptırdığın Zaman yeni 10 günlük gebelikti şimdi 200 falan çıkarKan testi yaptığımız gün onu da yaptık negatif çıktı. Doktor adetin geçmeden çıkmayabilir dedi.geç döllenmede olabilir dedi. Ne diyim eyvallah dedimbebimnoğlumda da öle olmuştu idrar hep negatif çıkıodu yüz tane kan testi yapmak zorunda kalmıştım cahilimde o xaman.her gün kan testi yapıodum :)
İnşş Allahım inşş.rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşşşCan'ım hiç üzülme bence hamilesin değerin iyi çıkmış herhalde kan testi yaptırdığın Zaman yeni 10 günlük gebelikti şimdi 200 falan çıkar![]()
Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzİnşş Allahım inşş.rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşşş
Can'ım çok önemli ben geçen ay 60. Saatte ilişki oldu doktır 36 saat sonra dedi hattan iğne vurulduğum gün sordum akşam olsunmu diye yok dedi beni yanlış yönlendirdi halbuki iğne vurulduktan sonra 10 saat içindende çatlama olabiliyormuş bu doktorum tüp bebek uzmanı içinde spermin olması gerek dedi iğneden bir gün önce iğneni olduğun gün ve sonraki gün ilişki dedi biz zaten problemliyiz normal gebe kalamıyoruz onun için ne kadar sıklıkta yaparsan o kadar şansın var dediSaat o kadar onemlimi catlama ignesinde bende pazartesi gitcemde buyuk ihtimal yine catlama ignesi vercek gecen ay uc tane yumurtam olmustu ama tutmadi ins bu sefer tutatr