Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmazsınız adet benim ikinci klomen ve ovitrelle kullanışım bi yandan zaman hemen geçsin istiyorum bi yandan hasta olucam diye korkuyorum bakalım bende Cuma'ya kadar olmazsam yaparım artık
0.22 çıktı sonuç tam bilmiyorum ama negatif sanırım doktoruma sordum cvp bekliyorum
Negatif canım inşallah çok bekletmez bebişin..
ben dün akşam test yaptım beyaz gibi hayalet çizgi vardı bu sabah ilk idrarla yaptım hiçbir şey yok. anlamadım gitti. ya test bozuktu ya da iğnenin etkisiydi. bu gün iğneden sonra 12.günümdü.
İğnenin etkisi canım bende de 12 gün kaldı
Cemre Yaman ayın kaçında oldun iğneni ben 14ünde oldum galiba aynı zamanda olmuşuz bende beklemedeyim ama test yapmayı düşünmüyorum negatif görmekten bıktım
Bende beklemedeyim canım olursam olurum gecikirse test alıp yaparım artık
merhaba kızlar .benimde iğne ayın 14. de yapıldı.dün idrar testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı.dün akşamda kan tahlili yaptırdım 5.10 çıktı.13 günü oluyor.ümitlensem mi acaba yoksa hala iğnenin etkisi devam ediyor olablirmi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım.
Aynı gün olmuşuz iğneyi bende 14.ünde oldum iğnemi bekliyorum ara ara adet sancıları gelip gidiyo moralim bozuluyor bekliycem cuma gününe kadar bakalım sende varmı adete benzer belirtilermerhaba kızlar .benimde iğne ayın 14. de yapıldı.dün idrar testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı.dün akşamda kan tahlili yaptırdım 5.10 çıktı.13 günü oluyor.ümitlensem mi acaba yoksa hala iğnenin etkisi devam ediyor olablirmi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım.