Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evt ben Ağrı kesici atmistim çekilmeden once tam 7 ay erteledim korkudan ama öyle korkulcak bişey değil .Sancılı bir adet geciriyorsan onun en şiddetli halı gibi 10 saniye bir süreç geçiriyorsun o kadar ben sonrasindada gayet rahat bir şekilde kalktım yürüdüm ağrı eşiğin yüksek ise hiç korkma
çok ağrılı geçıo adet dönemim ewt doktoruma msj attım bakalm ne dicek olmadı pazartesi gidicem yanına hayırlısı hakkımızda

İşte çatlatma iğnesinin 18. Günü 14 ve 16 günleri test yaptım silik çıktı başka yapmadım ama 14 de yaptığım daha koyuydu .Bu benim 3 .tedavim ilk ikisinde hep 18. Gün oldum

İşte çatlatma iğnesinin 18. Günü 14 ve 16 günleri test yaptım silik çıktı başka yapmadım ama 14 de yaptığım daha koyuydu .Bu benim 3 .tedavim ilk ikisinde hep 18. Gün oldum
İnşallah olmazsın cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dualarını kabul etsin kucağımızı boş koymasın aratmasın çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Kızlar merhaba. .
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
ikinci çizgi pembe bir şekilde belirdi..
11. Günü daha koyu oldu. .
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?

Bende bugün ovitrelle ignemi vurdurdum 15 gün sonra inş güzel haberleri veririm size Allah kucağımızı boş bırakmasin isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar versin

Kızlar merhaba. .
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
ikinci çizgi pembe bir şekilde belirdi..
11. Günü daha koyu oldu. .
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?
Canım göndersene testini bakalım benimde 10. Gün koyu da karşılaştırma yapalım bence olma ihtimali yüksek çünkü eğer iğne etkisi olsa bugünlerde çok silik çıkması ya da hiç çıkmAması lazımdı

Canim foto yüklenmiyor ya
=/

Merhaba kızlar bende iki ay klomen be otvitrelle kullandıktan sonra bu ay kullanmadım kendi haline bıraktım tabi yine olmadı ve adetim biraz azaldı ilaç etkisimidir acaba kullanıp böyle bişey yaşayan arkadaşlar varda yazabilir mi

Merhaba kızlar bende iki ay klomen be otvitrelle kullandıktan sonra bu ay kullanmadım kendi haline bıraktım tabi yine olmadı ve adetim biraz azaldı ilaç etkisimidir acaba kullanıp böyle bişey yaşayan arkadaşlar varda yazabilir mi
Olabilir canım benim başıma gelmedi ama sonuçta hormon ya bir doktora görün canım şüphe kalırsa aklında

Kızlar 12. Günüm iğneden sonra testim böyle

Eklentiler

• IMG_3065.webp
    IMG_3065.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 212
Kizlar ignenin 12. Gunu boyle cikti test hamile miyim

Eklentiler

• 1493817502276-1609112405.webp
    1493817502276-1609112405.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 250
Kizlar ignenin 12. Gunu boyle cikti test hamile miyim
Canım olabilir de olmayabilir de çünkü ben ikinci aşılamam da hamileydim ve 12. Gün öğrenmiştim bunda ise 14. Güne kadar silik çizgi çıktı bugün ise negatif çıktı hatta sana 14. Günkü resmimi göndereyim

Eklentiler

• IMG_3125.webp
    IMG_3125.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 192
Canım olabilir de olmayabilir de çünkü ben ikinci aşılamam da hamileydim ve 12. Gün öğrenmiştim bunda ise 14. Güne kadar silik çizgi çıktı bugün ise negatif çıktı hatta sana 14. Günkü resmimi göndereyim
Anladim canim cok umitlenmiyim o zaman hepimize hayirlisiyla nasip etsin allahim insallah

Merhaba benimde bugün aşılamamin 12.günü çatlatma ignemin de 14. Günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi kalmamış ama gebelik var mı yok mu onu anlayamadım :/

Back
X