Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hayırlısı diyelim sağlıklı olundan 3 ün 5 in önemi yok :rolleyes:
Aynen öyle tek tutsun benim kasıklarımda batma çok oluyor soldaki bsttımı uzun sürüyor biraz önce sağda batma oldu belimede vurdu geri geçti

ben gerçekten bıktım tükendimmm test yaptım negatif 10. günüm bugün silik bile olsa çıkardı sanki. vallahi artık hiç bişeyi düşünemiyorum

ben gerçekten bıktım tükendimmm test yaptım negatif 10. günüm bugün silik bile olsa çıkardı sanki. vallahi artık hiç bişeyi düşünemiyorum
Hemen üzme kendini belki 4.5 gün sonra belli olur herkezin hemen belli olmuyor

Nasıl üzülmeyim ya neden yani neden artık bıktım :KK43:
İsyan etme belki bebeğin şuan tutunmaya çalışıyordur kendini strese sokma herkezde erkenden belli olmuyor biraz daha dur bakalım adetin tam ne zamandı

14 gün sonra test yap dedi doktor çatlatma iğnesi olanlar 14 gün sonra regl oluyormuş zaten..
Yok öyle birşey ben bununla birlikte 3.kez vuruldum ilk vurdurduğumda tam zamanında oldum ikincide 5 gün erken oldum tek tük öyle erken olunuyor

Aynen öyle tek tutsun benim kasıklarımda batma çok oluyor soldaki bsttımı uzun sürüyor biraz önce sağda batma oldu belimede vurdu geri geçti

benimde ara ara bir batma var ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi. Biliyorsun ki bat ı beklerken bütün belirtilerimiz gebelik üzerine :-) o yüzden kendi haline bıraktım.

İğnenin 10. günü ise daha erken bide idrarda bekliyorsun. dr lar 12-14 ü gibi kanda gün veriyorlar. Daha dur hele bacım :KK28:

benimde ara ara bir batma var ama ümitlendirmek istemiyorum kendimi. Biliyorsun ki bat ı beklerken bütün belirtilerimiz gebelik üzerine :-) o yüzden kendi haline bıraktım.

İğnenin 10. günü ise daha erken bide idrarda bekliyorsun. dr lar 12-14 ü gibi kanda gün veriyorlar. Daha dur hele bacım :KK28:
Aynen öyle bir topiğim var çatlatma iğnesi üzerine açtım birisi yazdı oda 12.gününde öğrenmiş 50 küsürlerinde birşey çıkmış inşallah bizimde öyle olur bendeki kasık ağrılarının aynısı onda da olmuş

Aynen öyle bir topiğim var çatlatma iğnesi üzerine açtım birisi yazdı oda 12.gününde öğrenmiş 50 küsürlerinde birşey çıkmış inşallah bizimde öyle olur bendeki kasık ağrılarının aynısı onda da olmuş
Kız sen 7/24 kk damısın. yazıyorum hemen şak die mesaj geliyor. Nasıl takip ediyorsun herşeyi bu kadar :KK73:
Topic in linkini atsana buraya orayada bakem :confused:

Kız sen 7/24 kk damısın. yazıyorum hemen şak die mesaj geliyor. Nasıl takip ediyorsun herşeyi bu kadar :KK73:
Topic in linkini atsana buraya orayada bakem :confused:
Ahahahhh bende merak çoktur nerde nasıl ne öğrenirim diye hep açık bi kocişim gelince fazla girmiyorum :D desem yalan olur benimkide diyor girme artık , netim bitince burnundan getiriyorum birde onunkini bitiriyorum :D. Dur atayım

Ahahahhh bende merak çoktur nerde nasıl ne öğrenirim diye hep açık bi kocişim gelince fazla girmiyorum :KK70: desem yalan olur benimkide diyor girme artık , netim bitince burnundan getiriyorum birde onunkini bitiriyorum :KK70:. Dur atayım
Canım göğüs uçlarında hassaslık var mı? Benimki çok fazla birde sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtacığım hala boş boş dolanıyormudur?

E
Canım göğüs uçlarında hassaslık var mı? Benimki çok fazla birde sanki adet olacakmışım gibi acaba yumurtacığım hala boş boş dolanıyormudur?
Etiketledim canım seni.

Göğüslerim aynı onda birşey yok sadece kasıklarom felan ağrıyor

Back
X