Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
iyi aksamlar kizlar. bu ikinci klomen ve catlama ignesi denememiz. ilk ignede iki yumurtam olustu. igneden iki gun sonra da sancim cok oldu ise bile gidemedim. bu ay da bi yumurtam oldu igneden sonra hic sancim olmadi bugun 10. gun ve acayip adet sancisi yasadim kasiklarimin agrisi bacagima ve belime vurdu. sizce neden olabilir??

Kizlar benim bu ay 3 yumurtam olustu 22 22 21 mm catlatma ignesini 17 mayisda vuruldum. Bugun 14. Gunum. 11 ve 12 gunde test yaptim negatif hala sansim varmidir ki bide igneden kac gun sonra adet olunuyot?

Catlama ıgnemın 11.gunuydu bugun 10.gunu yaptıgım test sabah ıdrarıyla cok sılık pozıtıftı bugunde sabah ıdrarıyla yaptım yanı 11.gun daha belırgın sılıktı bıde aksam ıdrarıyla yaptım aynı gun gene aynı sılıklık erkenmı davrandım bılmıyorum ama akıntım cok var belım kuyruk sokumu kısmımda agrı var sızce umut varmı

Kizlar benim bu ay 3 yumurtam olustu 22 22 21 mm catlatma ignesini 17 mayisda vuruldum. Bugun 14. Gunum. 11 ve 12 gunde test yaptim negatif hala sansim varmidir ki bide igneden kac gun sonra adet olunuyot?
Benim adetim aşılamadan sonra 16. Günde geldi idrar testi pek güvenilir gelmiyor bana canım en erken 12.gün kanda öğrenebilirsin

Catlama ıgnemın 11.gunuydu bugun 10.gunu yaptıgım test sabah ıdrarıyla cok sılık pozıtıftı bugunde sabah ıdrarıyla yaptım yanı 11.gun daha belırgın sılıktı bıde aksam ıdrarıyla yaptım aynı gun gene aynı sılıklık erkenmı davrandım bılmıyorum ama akıntım cok var belım kuyruk sokumu kısmımda agrı var sızce umut varmı
Acele etme canım bi kaç gün daha bekle umutsuzluğa kapılmak için henüz erken. Ben çatlama iğnesini 10.gununde yapmıştım idrar testi tek çizgiydi. Ama bunyeden bünyeye değişiyormuş vücuttan iğnenin atılımı hayırlısı olsun hakkında

Amın tesekkur ederım bugun gene yaptım sabah ıdrarıda deıldı daha bellıydı bugun test hala sılık ama
İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder bu güzel ayın hürmetine.Benim bugün 14.gün ama dr bana Salı günü kan testi yaptırmamı söyledi yani 18.günde.Bende merak edip hiçte bakmadım idrar testine daha.

Mrb hanimlar hep takipteyim ama yazmak nasip olmadi . Degerlerin buraz dusuk geldi ama belki gec dollenme yada gec yumurtlama olabilir. Bende ignemi 23 unde oldum dun kanda 12.7 cikti
evet doktor demişti ama yinede dayanamıyor insan :) sonuç olarak yine hüsran.

Bugun ıgnenın15.gunu cızgı ıyıce kayboldu sadece grı gıbı gorunuyor dıkkatlı bakınca kan testınede cesaretım yok

Arkadaslar bugun ıgnenın 13. Gunu sabah tekrarladım testı sılık pozıtıf hala dunkıyle aynı sılıklıkte daha koyu deıl ıgne etkısı 13 gunde hala devam edermı tecrubelı arkadaslarımdan yorum beklıyorum

Bence kalamaz. Ben 23 martta ignemi oldum dayanamayip 28 martta kan verdim beta 12 cikti sonra. 30 martta kan tahlilimi tekrarladim 3 e dusmustu yani 1 hafta 1 icinde bende etkisi kalmadi ama hic idrarda denemedim. 5 haziranda tekrar igne oldum bakalim beklemedeyim.

Bende cuma gunu catlatma ignesi vuruldum ve dün ilişkiye girdikten sonra cok kötü kasik bel bacaklarim ağrıdı ve hala agriyo yumurta catlayinca böyle agri olur mu sizde oldu mu arkadaslar☺yardımcı olursanız çok mutlu olurum☺

Bende cuma gunu catlatma ignesi vuruldum ve dün ilişkiye girdikten sonra cok kötü kasik bel bacaklarim ağrıdı ve hala agriyo yumurta catlayinca böyle agri olur mu sizde oldu mu arkadaslar☺yardımcı olursanız çok mutlu olurum☺
Benimde belim ve kasiklarim cok agridi adet agrisi gibiydi. Igneden 36 saat sonra agrim basladi sabah kalktigimda gecmisti Simdide 9. Gundeyim batmalar var

Benimde öyle batma değil ama agri var daha erken diye düşünüyorum şişkinlik var karnimda çok insallah hayirli sonuçlar alırız bu arada çok sagol canım cevap verdiğin için

Merhaba kızlar bende 11 Haziran da çatlatma iğnesi vurdum gonal f 75 ml ile 5 adet yumurtam vardı 23 haziran kan testi istedi doktorum kan pıhtalışması var bende bu yüzden 5 kaybım oldu

Zor ya Rabbim yardimcin olsun hayirli sağlıklı bi evlat herkese nasip etsin benim kuzenimde öyleydi ama tedaviyle hamile kaldı o yuzden umutsuz olma Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur insallah

Amin canım benim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese en kısa zamanda versin aminn

Back
X