Insallah hayirlisi olur. Ben cumrtesi kan testi yapicam baklalimBenimde öyle batma değil ama agri var daha erken diye düşünüyorum şişkinlik var karnimda çok insallah hayirli sonuçlar alırız bu arada çok sagol canım cevap verdiğin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hayirlisi olur. Ben cumrtesi kan testi yapicam baklalimBenimde öyle batma değil ama agri var daha erken diye düşünüyorum şişkinlik var karnimda çok insallah hayirli sonuçlar alırız bu arada çok sagol canım cevap verdiğin için
14 yada 15 haziranda yapsan cikabilir.. ben 17 haziranda yapicam bekleyebilirsem tabiumrarim hamilelik belirtisidir. Biliyosun adetle cok benzer belirtiler.. bnde simdilik agri falan yokHayırlı sonuç al insallah canim ben ne zaman test yapmalıyım cuma 2 haziranda igne vuruldum ve bugün adet olucakmisim gibi belim karnım agriyo sence varmidir
Tabi erken idrarda cikmasi imkansiz.. kanda yarin yaparsan cikar diye dusunuyorumMerhaba bende 3 haziranda ovitrelle vuruldum 2 tane bugün idrar testi yaptım sonuç negatif ama belirtilerde var gibi çok üzüldüm erkenmi acaba daha ?
Pazartesi'ye kadar beklicem bakalım inş hayırlı güzel sonuçlar alırım isteyen herkese nasip etsin allahımTabi erken idrarda cikmasi imkansiz.. kanda yarin yaparsan cikar diye dusunuyorum
Amin insallah bende ctesi yapicam hayirlisi olsunPazartesi'ye kadar beklicem bakalım inş hayırlı güzel sonuçlar alırım isteyen herkese nasip etsin allahım
Hic bise hissetmiyorum pek umudum yok .Hadi hayırlısı mutlaka yaz sonucu hakkımızda hayırlısı
Tabi yazarimm. Pek umudum yok hic bise hissetmiyorumHadi hayırlısı mutlaka yaz sonucu hakkımızda hayırlısı
Ben idrar testi yaptım 3 gün önce sonuç negatif bayramı beklerim herhalde adetim gelmezse kan testi içinPazar ve pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum 5 yumoş vardı 5 gün çalışma 23 haziran kan ver dedi doktor
İğnenin kaçıncı gününde negatif çıktı cnmBen idrar testi yaptım 3 gün önce sonuç negatif bayramı beklerim herhalde adetim gelmezse kan testi için
11. Günündeİğnenin kaçıncı gününde negatif çıktı cnm