Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr,kan tahıllı sonucum cıktı 50.810 hamıleyım degıl mi?inşallah iki katına katlar dua edin lutfen
Cok teşekkür ederim canımmm,gebelik var diyebılırız değil mi?Nedense hiç şaşırmadımtebrik ederim tekrar tekraaarrrr
![]()
Cok teşekkür ederim canımmm,gebelik var diyebılırız değil mi?
Ne bileyim canım bazı yerlerde değer cok dusuk dedıler o yuzden korkuyorum :) beni mazur görün canım, referans aralıgı 0-1 di yani 1 sen büyükse pozıtıf oluyormus benim 10.810 cıktı yani normalde 0-5 olurya benım herhalde 50,810 oluyor,cok yeni daha diyor herkesEyvaaah biz seninle 9 ay napicazvar tabii ki
![]()
Can'ım 10,81 mi yoksa 50,81 miNe bileyim canım bazı yerlerde değer cok dusuk dedıler o yuzden korkuyorum :) beni mazur görün canım, referans aralıgı 0-1 di yani 1 sen büyükse pozıtıf oluyormus benim 10.810 cıktı yani normalde 0-5 olurya benım herhalde 50,810 oluyor,cok yeni daha diyor herkes
Doktorun dedıgıne gore canım referans aralıgı 0-1 benım yaptıgım laboratuvarın yanı degerım 10.810 bazı laboratuvarların referans aralıgı 0-5 olurmuş eger oyle olsaydı bu Laboratuvarında 50.810 çıkarmış değerim yani referansları karsılasırınca Hani nasıl 0-5 referans olunca 5 TEn buyuk olunca pozıtıf 50 olunca da 10 katı,benımde referans Değeri laboratuvarın 0-1 oldugu ıcın 1 den buyuk olan pozıtıfmıs benımde 10 kat artmış 10.810 olmus canımCan'ım 10,81 mi yoksa 50,81 mi
Tebrik ederim Can'ım benimde ilk değerim ayın 25 inde 47 di 28 inde 117 oldu daha sonrada yaptırmadım zaten adet günüm 29 uydu hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinDoktorun dedıgıne gore canım referans aralıgı 0-1 benım yaptıgım laboratuvarın yanı degerım 10.810 bazı laboratuvarların referans aralıgı 0-5 olurmuş eger oyle olsaydı bu Laboratuvarında 50.810 çıkarmış değerim yani referansları karsılasırınca Hani nasıl 0-5 referans olunca 5 TEn buyuk olunca pozıtıf 50 olunca da 10 katı,benımde referans Değeri laboratuvarın 0-1 oldugu ıcın 1 den buyuk olan pozıtıfmıs benımde 10 kat artmış 10.810 olmus canım
Inşallah canım,bende merakla beklıyorum ınsallah yukselır diye ıkı gün sonra tekrar kan vericem,Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTebrik ederim Can'ım benimde ilk değerim ayın 25 inde 47 di 28 inde 117 oldu daha sonrada yaptırmadım zaten adet günüm 29 uydu hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Kızlar ne yaptınız bebeklerin kesesini gördünüzmü
Bende ayın 5 inde gittim doktora kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedikese ve yolk sac göründü ama embriyo henüz yok kuzum bekliyorum 1 hafta daha bakalım..
Bende ayın 5 inde gittim doktora kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
İnşallah Allah isteyen herkese versinhadi hakkımızda hayırlısı inşallah canım
Kızlar merhaba. Bn grubunuzda yeniyim. Oncelikle hepimz güzel haberler alırız insaallah. 22 agustosta adet oldum ve 3.kez klomeni kullandim dr önerisiyle 31aģustosta çatlatma ignesi oldum 2 tane buyük yumurtam vardi. 17 ve 19mm. Bgün 14.günum fakt adet oldum ama hic aģrim yok normalde çok şiddetli olurdum. Kanamam da fazla degl şuana kadar. Kanda çıkar ama öncelikle idrar testi yapmak istiyorum yarın 15.gün idrarda sonuç çıkar mı ? Şmdiden hepinize tesekkür ederim..
Ayrıca yumurtaların 1 tanesinin döllenme digerininde döllenemediği için adet olarak atılma ihtimali varmidir. Başina gelen yada bilqisi olan yardmcı olabilir mi ?