• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar bana da bi yardimci olun bu ay catlatma ignesi olmadim ama doktor takibinde catlamanin oldugunu gorduk ve catlamadan sonra 19. Gunum bugun cok cok hafif lekelenme oldu ama devam etmedi sizce hamile olma ihtimalim var midir test yapsam mi ne zaman yapsam lutfen cevap verin

Kizlar bana da bi yardimci olun bu ay catlatma ignesi olmadim ama doktor takibinde catlamanin oldugunu gorduk ve catlamadan sonra 19. Gunum bugun cok cok hafif lekelenme oldu ama devam etmedi sizce hamile olma ihtimalim var midir test yapsam mi ne zaman yapsam lutfen cevap verin[/QUOT.

Kizlar bana da bi yardimci olun bu ay catlatma ignesi olmadim ama doktor takibinde catlamanin oldugunu gorduk ve catlamadan sonra 19. Gunum bugun cok cok hafif lekelenme oldu ama devam etmedi sizce hamile olma ihtimalim var midir test yapsam mi ne zaman yapsam lutfen cevap verin
Biraz daha bekle eger adetin qelmese test yap ins hamilesindir

Yumurtan catladi ve 14.gun adet olmadiysan buyuk ihtimal vardir ama test yapip ona gore dr.gorunsrn iyi olur bence.

Tesekkur ederim arkadaslar insallah hayirlisiyla hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Yaa öyle mi diyosun pazartesiyi beklemeyim mi sabirsizlaniyorum da aslinda bi kaldim arada :)

Bekleme tabi cunku bazen benim bi damla geliyor 1 sat fln gelmiyor diyorum acaba yerlesme mi fln bi bakiyorum hoop kirmizi kartt sizinki simdiye kadar qelmediyse vardir biseyyciklerrr:emir_bebek:

bugun kan testı yaptırdım sabah malesef 3.72 cıktı adette olmadım catlama ıgnesının 17.gunu bı test almıstım cızgının yokoldugunu gorıyım dıye yaptım gene golge gıbı vardı sınırımden testı fırlattım butun evı temızledım

bugun kan testı yaptırdım sabah malesef 3.72 cıktı adette olmadım catlama ıgnesının 17.gunu bı test almıstım cızgının yokoldugunu gorıyım dıye yaptım gene golge gıbı vardı sınırımden testı fırlattım butun evı temızledım
Can'ım ümitsiz olma normalde hiç gebelik yoksa 1 ve altında çıkar belki değerin yükselir

bılmıyorum 3.72 banada tuhaf geldı cunku adet gunumdu olmadım ıgnenınde 17.gunu gecen ay ıgnenın 9.gununde o deger cıkmıstı ama doktor koca bı negatıf deyınce umudumda kalmadı cızgı bıle srvındırmedı benı eve gelınce bakalım daha test fln yapmam zaten

bılmıyorum 3.72 banada tuhaf geldı cunku adet gunumdu olmadım ıgnenınde 17.gunu gecen ay ıgnenın 9.gununde o deger cıkmıstı ama doktor koca bı negatıf deyınce umudumda kalmadı cızgı bıle srvındırmedı benı eve gelınce bakalım daha test fln yapmam zaten
Canım pazrtsiye kadar bekle ve tekrar yaptir test eğer adet olmazsan. H handeali2012

Kizlar nerhaba. Transferimin 3. Gunu ovitrelle ignemin 10. Gunu test yapsam ve pozitif cikarsa igneden mi bebisten mi pozitif olur nolur yardimci olun ilk tup bebek denememiz

Back
X