• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bana çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yaptıklarında progesteron için gün vermişlerdi. Ovulasyonun 7. günü yapılıyor ama herhangi bir klinikte dr. a muayene olmadan direkt laboratuvarda da yaptırabilirsin.
Tamam canım çok sagol 2 gun sonra ben de yaptiracagim Allah im şu formda ki her bekleyen evlat versin insallah en Hayırlısı ndan

Canım çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurta olduysa ve ilişki de gün aşırı devam ettiyse geç döllenmeden şüphelenebilirsin. Olmaz diye bir şey yok benim söylediğim tek yum gelişip iğneden sonra 10. gün negatifi gördüysen büyük ihtimalle pozitife dönmüyor. İğnede 20-30 oranında bhcg hormonu var ve eğer hamile kalırsan bu düşmeden yükseliyor. Benim kaybettiğim bebeğimde 9. gün hcg 42 çıkmıştı. Bu ay ise 6 çıktı aynı gün yani azaldı. 2 gün sonra da 5 in altındaydı.

anladım kuzum birkaç gün sonra kan testi yaptırırım sonuç netleşir heralde. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :KK200:

Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

İğnenin etkisi geçiyor canım. yukarıda yazmıştım bak istersen.

Gülüm hangisi bulamadım ben.kopyala yapıştır yaparmısın

Canım çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurta olduysa ve ilişki de gün aşırı devam ettiyse geç döllenmeden şüphelenebilirsin. Olmaz diye bir şey yok benim söylediğim tek yum gelişip iğneden sonra 10. gün negatifi gördüysen büyük ihtimalle pozitife dönmüyor. İğnede 20-30 oranında bhcg hormonu var ve eğer hamile kalırsan bu düşmeden yükseliyor. Benim kaybettiğim bebeğimde 9. gün hcg 42 çıkmıştı. Bu ay ise 6 çıktı aynı gün yani azaldı. 2 gün sonra da 5 in altındaydı.

Öncelikle geçmiş olsun gülüm.rabbim sağlıkla kucagına hayırlı ve bereketli evlatlar versin.benim iğnemin olduğu gün 2 tane kaliteli yumurtan var dedi 19 ve 17 mm toplamda 4 taneydi. İğnenin etkisi bende8. Günde kayboldu çünkü ben ara ara test yapıyordum.10 gün ve 11. Gün değerlerimi yazdım.benim en son doktor 5 gün öncesine kadar ilişki verdi.yani acaba değerim düştüyse bile o en sonki ilişkide en azından başka bir yumurtam çatlamamışmıdır yani büyüyüp çatlamamışmıdır.

Back
X