• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
.yumurtanın büyüklüğüna göre vuruyor iğneyi.benim 12 .günde büyamüştü anca.adet olacam bende bugün yada yarın 16 ocak bat. İğnenin etkisi geçti dün artık son test yaptım tekrardan eczaneden alıp.oda negatif çıktı.önümüzdeki ay yeniden aynı çalışmalar sürecek.yumurta takipi çatlatma iğnesi falan
Bende yarın bir kan testi yapcam büyük ihtimal aynı olcak benimde. Senin kaçıncı iğnendi bu ?

Bende yarın bir kan testi yapcam büyük ihtimal aynı olcak benimde. Senin kaçıncı iğnendi bu ?
İlk iğnem ilk denemem.kan testim benim düşüşe geçti.adet belirtilerim var belim ağrıyor .senin kaçıncı .benim doktor iki kere daha deniycek sonra aşılamaya gececek çünkü bende 3 cm çiklota kisti var.oda hamile kalmamı engelliyor malesef

Kızlar yumurta takibi için gittiğiniz de hani doktor size catlatma ignesi veriyor ya o gün olcturdugunuz E2 eustradiol hormonunuzun değerini biliyor musunuz bu kaç tane yumurta büyüdüğünü gosteriyormus yani tek ikiz ve ya ucuz olacağı anlasiliyormus

Kızlar yumurta takibi için gittiğiniz de hani doktor size catlatma ignesi veriyor ya o gün olcturdugunuz E2 eustradiol hormonunuzun değerini biliyor musunuz bu kaç tane yumurta büyüdüğünü gosteriyormus yani tek ikiz ve ya ucuz olacağı anlasiliyormus
Yok bilmiyoruz gülüm

Eklentiler

• IMG_20180114_135605.webp
    IMG_20180114_135605.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20180114_161914.webp
    IMG_20180114_161914.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 59
İlk iğnem ilk denemem.kan testim benim düşüşe geçti.adet belirtilerim var belim ağrıyor .senin kaçıncı .benim doktor iki kere daha deniycek sonra aşılamaya gececek çünkü bende 3 cm çiklota kisti var.oda hamile kalmamı engelliyor malesef
Benimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor bana

Benimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor bana
Kisti engel olarak gördüğü için 3.kere deneyecek aşılamada olmazsa tüp bebek deneyecek.yada kist ameliyatı.oda tehlikeli diyorlar yumurtülokta olduğu için

Kisti engel olarak gördüğü için 3.kere deneyecek aşılamada olmazsa tüp bebek deneyecek.yada kist ameliyatı.oda tehlikeli diyorlar yumurtülokta olduğu için
Vala tatlım allah hepimizin gönlüme göre versin hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız biran önce de bunlara hiç gerek kalmaz. İyi düşün iyi olsun verdiğin enerji emin ol ki sana geri döner :dua:

Bende siteye yeni üye oldum ve Bilgisi Olanlardan bilgi almak istiyorum 13. Günumde test yaptm 2 çizgiyi gördum ve kan tahlilimi yaptirdim 73.2 çikti ama adetime daha 5 gün var sizce hamilemiyimdir ??

Dayanamayıp test yaptim bugün 9.gün du iğneden sonraki ama 2.hayalet çizgi bile hiç çıkmadı çok moralim bozuldu

Dayanamayıp test yaptim bugün 9.gün du iğneden sonraki ama 2.hayalet çizgi bile hiç çıkmadı çok moralim bozuldu
Canım bende iğnenin 10. Gününde yaptım benimde hiç silik bile çizgim yoktu ama yinede yarın kan testi yaptırcam her ihtimale karşı çok küçükde olsa bir umut benimkisi. Sende adetini bekle bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Canım bende iğnenin 10. Gününde yaptım benimde hiç silik bile çizgim yoktu ama yinede yarın kan testi yaptırcam her ihtimale karşı çok küçükde olsa bir umut benimkisi. Sende adetini bekle bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Umarim çıkar ama ben 13.gün yaptim pozitif çıktı kaan testindese 73.21 çıktii ama gene adet günümu bekliyorumm insann inanmıyorum egerki hamileysem kullandigim igneleri paylaşicam

Back
X